Přejít na obsah

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ

Návštěvník YPO?

PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBCŮ  

71 hlasů

1. 1. PLAGIÁTY A NAPODOBENINY OD DRUHOVÝROBC?

• zajímá m? to, chci v?d?t ?emu se mám vyhnout - sta?í mi na to ov?em pouze jedno vyhrazené vlákno
      40
    • zajímá m? to, jsou to plnohodnotné hodinky a uvítám diskuze na toto téma
      8
    • nic z toho m? nezajímá a nechci tu prostor pro tyto hodinky a to ani v prodejních vláknech
      23

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
Ale proč tu mají trčet diskuze typu : tvůj názor je "pičovina" nebo jsi "idiot" SMAŽTE TO CELÝ pls

Přesně tak, urážek už padlo dost  :( .

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Přesně tak, urážek už padlo dost  :( .

Jasně ! A navíc se smazáním souhlasí ten kdo vlákno založil, tak na co čekáte ...... Haló, je tam někdo, kdo to smázne ??????????????????

Pro smazání:

Snow

YPO

honza71

little w

Odesláno
já bych nic nemazal... je to hlas lidu, umlčet ho nejde... přiznejme si to... jsme v prdeli gentlemani... střídání elit...

edit: když se zamyslíte nad tímhle fórem a životními cykly, tak možná opravdu nastává tolikrát popsaný jev v souladu s teorií elit a to jejich výměna - zatímco pár gentlemanů se ještě pokouší vytahovat své originály, chudí kluci, kterých je tisíce, se je chystají ubít čepicemi...

naprosto souhlasim. me celkem desi ty myslenky, ze kdyz sem chudej, tak muzu byt i dusevni mrzak a ospravedlnuje me to kupovat napodobeniny/fejky a ten kdo na to ma tak je je snob. vzdyt tady to ma byt o "vasni" pro mechaniky/hodinky obecne a kdyz nemam prachy, tak je porad spousta originialnich hodinek, vintaznich kousku, digitalek...to je tu kazdymu jedno. nejde o prachy.

Odesláno

Panove, bez urazky, ale ja se nikoho neptal, co s tim mam udelat. Vlakno zamykam a necham ho tu jako memento.

Zaroven ale za zalozeni podobne stupidniho vlakna bez konstruktivni myslenky (to, o cem jsem tu nekolikrat psal - neco jako "pojdme se dohodnout") a urazlive prispivani do nej, jako to tu predvedli nekteri clenove, budu priste banovat, berte to prosim na vedomi a myslete si o tom, co chcete. Nekteri clenove by potrebovali odpocinek.

Bandi, zkus se trochu zamyslet na tim hlasem lidu - predevsim jde o hlas YPA. ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno

Boo beeku - trošku mi přijdeš jako yvaine, který napsal, že jsem hovado a pro jistotu abych nemohl reagovat vlákno zamkl - každopádně to považuji za uzavřené ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...