Roman I. Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí
Roman I. Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 1 minutou, Roman I. napsal: Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí Pardon Františka Filipa. Moje chyba
Roman I. Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) úplně nejvíc nejmilovanější Romanova písnička Upraveno 28. září uživatelem Roman I. 1 1
Bukoowsky Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe 4 1
Nick06 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Bukoowsky Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Před hodinou, Nick06 napsal: Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Ano, dle této předlohy 1
Nick06 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Ano, dle této předlohy vypadá to moc dobře. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Jeronimo Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu před 20 hodinami, Bukoowsky napsal: Ano, dle této předlohy Jako by ti z nohy vypadla 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se