Roman I. Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí
Roman I. Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 před 1 minutou, Roman I. napsal: Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí Pardon Františka Filipa. Moje chyba
Roman I. Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. úplně nejvíc nejmilovanější Romanova písnička Upraveno 28. září 2025 uživatelem Roman I. 1 1
Bukoowsky Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Nick06 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Bukoowsky Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Před hodinou, Nick06 napsal: Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Ano, dle této předlohy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Nick06 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Ano, dle této předlohy vypadá to moc dobře. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Jeronimo Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 před 20 hodinami, Bukoowsky napsal: Ano, dle této předlohy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jako by ti z nohy vypadla 3
Lobber Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Po delší době 2 nové :0) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lobber Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Kluci , krom jednoho tetování, jsem si všechny vymýšlel a navrhl sám . mmntálně mám chuť na další , ale hlava mi v tomto směru ( ne jen v tomto ), nějak nechce nadhodit nějaký pořádný vizuál. měli by jste kontakt na někoho , kdo by mne popostrčil správným směrem !?
organic Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Long time no see.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
organic Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Nein. Roberto Cambise. Ital. Hostoval tu v unoru na vikend. 1
medy Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Další kousek skládačky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Čtu na FB že VOKY...tatér z Prahy zemřel Vůbec tomu nechci věřit, dělal i pár kluků tady z Chronomagu, sakra... neví někdo co se kde podělalo? Klidně SZ, sakra, jsme s manželkou oba strašně smutný, výborný kluk, náš kamarád, vzpomínka na kůži
African Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Se ke mně už dostalo parte, jsem úplně hotovej Zrovna před týdnem mi manželka říkala, kdypak pojedeme, máme tady ještě poukaz od Ježíška....taková škoda suprovýho kluka. R.I.P Voky, strašně nám budeš chybět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Kolega z fotbalu má takové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se