Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí🤣

Odesláno
před 1 minutou, Roman I. napsal:

Třeba mladá paní nebo slečna obdivuje Jaroslava Dietla. To se pak může Sovákoj podívat někdy hodně zblízka do očí🤣

Pardon Františka Filipa. Moje chyba

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 6
  • Dát hlas 2
Odesláno
Tak už mám to svoje dítě napořád u sebe  
C43A40C0-D084-49F3-B0ED-A2E72803067D.thumb.jpeg.8cb2776b7f87f7e12d0911ba894306d0.jpeg
826114F3-380F-4E08-B302-0C53CE9EBF6D.thumb.jpeg.398f9c73f6adce61d3c0900e1c04f899.jpeg
Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno
Před hodinou, Nick06 napsal:

Prosím tě tetování nemám a nerozumím mu ale chci se zeptat- to je reálné tetování? To vypadá velmi realisticky.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Ano, dle této předlohy :)

• Dát hlas 1
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Kluci , krom jednoho tetování, jsem si všechny vymýšlel a navrhl sám . 

mmntálně mám chuť na další , ale hlava mi v tomto směru ( ne jen v tomto ), nějak nechce nadhodit nějaký pořádný vizuál. 

měli by jste kontakt na někoho , kdo by mne popostrčil správným směrem !? 

• po měsíci...
Odesláno

Čtu na FB že VOKY...tatér z Prahy zemřel 🥴 Vůbec tomu nechci věřit, dělal i pár kluků tady z Chronomagu, sakra... neví někdo co se kde podělalo? Klidně SZ, sakra, jsme s manželkou oba strašně smutný, výborný kluk, náš kamarád, vzpomínka na kůži 😥

Odesláno

Se ke mně už dostalo parte, jsem úplně hotovej 😥😥😥 Zrovna před týdnem mi manželka říkala, kdypak pojedeme, máme tady ještě poukaz od Ježíška....taková škoda suprovýho kluka.

R.I.P Voky, strašně nám budeš chybět 😔

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...