Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Tak toto je vlákno pre mňa...! :notworthy: Ani neviem kde mám začať :D Okrem celého hrudníku kde je môj rok narodenia (foto nemám) mám kompletne celú ruku až po prsty.. vlasne vy ste mali možnosť vidieť iba ten koniec  :D ? Príde mi ale trošku trápne si fotiť telo a dávať to tuna, aj tak na celej ruke sú veci ktoré sú v mojom srdci a nie nejaké obrázky z internetu :P Keď tak na požiadanie ale už aj to mi príde trošku teplé :D Okrem toho diablika a prstov je všetko od jedného z najlepších tatérov na Slovensku s 20-ročnou skúsenosťou.. Diabla robil jeho kolega s takou istou skúsenosťou a prsty mladý chalan ktorému to na tie tri roky ide veľmi slušne! Dám tu ale aspoň toho diablika s Breitlingovou korunou no a pohľadám portrét môjho nebohého strýka, keďže je ten je asi TOP  :photo:

post-38180-0-87531100-1469200058_thumb.jpg

post-38180-0-13736900-1469200296_thumb.jpg

post-38180-0-56818600-1469200446_thumb.jpg

post-38180-0-18332300-1469200955_thumb.jpg

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

petik16: Ukaz to predlokti, prosim ,zajima me, jak to s tim hrbetem jde/ nejde dohromady. Tenhle hnusak se mi libi a predpokladam, ze zbytek bude v podobnym duchu...

Mimochodem, mit burinku, vypada jako Alex z Clockwork Orange.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Práve naopak ;) Aj o tom to je, že človek keď zbadá potetovaného človeka tak si hneď niečo domyslí, resp. utvorí o ňom mnienku. No až keď ho skutočne spozná zistí, že sa mýlil.. A tak to mám aj s tou kerkou, ako prvé človek zbadá diabla, potetované prsty a hneď si niečo pomyslí. Pritom celý zvyšok ruky sú vlasne nejaké hory, les, vodopád, portrét strýka, mraky, znak Metallica a kríž s jedným pre mňa významným písmenom. Teda všetko čo je na mne, je v prvom rade v srdci a navždy aj bude :)

post-38180-0-95348300-1469293950_thumb.jpg

post-38180-0-52891900-1469293960_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem videl potetovanyho chlapika v metru...mel celej rukav barevne a bylo tam dost ruzi, ale kupodivu to vypadalo dobre...po dlouhy dobe dobre vypadajici kerka...

Chapu ze kerky jsou osobni zalezitost, ale ta kombinace zlyho siouxe s pánem v kravate mi pripada zvlastni...nicmene zaujme.

Organic-samo o sobe to provedeni vypada fajn, ale v kontextu si nemuzu pomoct abych nevidel -Nsoci provadi dentalni prohlidku svymu psovi- lednimu medvedovi odpadla od prdele hnusna cerna zpocena hriva- Vecernicek utonul pri bource v Atlantiku- ufo vyplazuje jazyk- vzpominka na kompoty u babicky...

Odkaz ke komentáři

Včera mi dvě šestnáctky na takovém pop rockovém fesťáku říkaly, že tetování už není mezi mladými nějaký ten pátek "in" a soucitně se přitom dívaly na své pokérované matky, kterým určitě ještě nebyla ani čtyřicítka Tetování často husté a podle vzorů a barev bych řekl že i zdařilé, nicméně při pohledu na to ochabující svalstvo a kůži která již nějakou chvíli není hladká, přičemž bude jenom hůř, jsem těm mladým holkám docela rozuměl. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...