organic Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Jeden rukávek od Fishera s hodinkovou tématikou. Není to 100% můj šálek, ale tak 90% určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Pár zajímavých kousku na ktere jsem dnes narazil. Ty detaili jsou famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Ten pes je jak zivej. Skoda, ze to neni vetsi. Upraveno 22. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Počkej, on vyroste... Upraveno 22. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Tak toto je vlákno pre mňa...! Ani neviem kde mám začať Okrem celého hrudníku kde je môj rok narodenia (foto nemám) mám kompletne celú ruku až po prsty.. vlasne vy ste mali možnosť vidieť iba ten koniec ? Príde mi ale trošku trápne si fotiť telo a dávať to tuna, aj tak na celej ruke sú veci ktoré sú v mojom srdci a nie nejaké obrázky z internetu Keď tak na požiadanie ale už aj to mi príde trošku teplé Okrem toho diablika a prstov je všetko od jedného z najlepších tatérov na Slovensku s 20-ročnou skúsenosťou.. Diabla robil jeho kolega s takou istou skúsenosťou a prsty mladý chalan ktorému to na tie tri roky ide veľmi slušne! Dám tu ale aspoň toho diablika s Breitlingovou korunou no a pohľadám portrét môjho nebohého strýka, keďže je ten je asi TOP Upraveno 22. července 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Ja myslel ze to je indian. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) petik16: Ukaz to predlokti, prosim ,zajima me, jak to s tim hrbetem jde/ nejde dohromady. Tenhle hnusak se mi libi a predpokladam, ze zbytek bude v podobnym duchu...Mimochodem, mit burinku, vypada jako Alex z Clockwork Orange. Upraveno 22. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Práve naopak Aj o tom to je, že človek keď zbadá potetovaného človeka tak si hneď niečo domyslí, resp. utvorí o ňom mnienku. No až keď ho skutočne spozná zistí, že sa mýlil.. A tak to mám aj s tou kerkou, ako prvé človek zbadá diabla, potetované prsty a hneď si niečo pomyslí. Pritom celý zvyšok ruky sú vlasne nejaké hory, les, vodopád, portrét strýka, mraky, znak Metallica a kríž s jedným pre mňa významným písmenom. Teda všetko čo je na mne, je v prvom rade v srdci a navždy aj bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Není moje, ale myslím že příhodné na toto forum.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Práve naopak Aj o tom to je, že človek keď zbada ...Je to Sagvan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pár kousků, co mě zaujalo, různé styly: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Vcera jsem videl potetovanyho chlapika v metru...mel celej rukav barevne a bylo tam dost ruzi, ale kupodivu to vypadalo dobre...po dlouhy dobe dobre vypadajici kerka...Chapu ze kerky jsou osobni zalezitost, ale ta kombinace zlyho siouxe s pánem v kravate mi pripada zvlastni...nicmene zaujme.Organic-samo o sobe to provedeni vypada fajn, ale v kontextu si nemuzu pomoct abych nevidel -Nsoci provadi dentalni prohlidku svymu psovi- lednimu medvedovi odpadla od prdele hnusna cerna zpocena hriva- Vecernicek utonul pri bource v Atlantiku- ufo vyplazuje jazyk- vzpominka na kompoty u babicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Medvěd dobrej, ale nemusí snad lozit z takového křoví, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 ufo vyplazuje jazykTo je přece ufo s kravatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pár zajímavých kousku na ktere jsem dnes narazil. Ty detaili jsou famózní.Ty chodidla se svetem jsou dokonaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Ty chodidla se svetem jsou dokonaly.Mimochodem jde o práci tohoto tatéra https://www.instagram.com/_dr_woo_/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Je to Sagvan?spomínal som to vyššie, je to môj nebohý strýko.. Ale inak už som počul toľko mien že vraj sa na neho podobá že až sa divím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Ty chodidla se svetem jsou dokonaly.To nejsou chodidla, ale to nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Včera mi dvě šestnáctky na takovém pop rockovém fesťáku říkaly, že tetování už není mezi mladými nějaký ten pátek "in" a soucitně se přitom dívaly na své pokérované matky, kterým určitě ještě nebyla ani čtyřicítka Tetování často husté a podle vzorů a barev bych řekl že i zdařilé, nicméně při pohledu na to ochabující svalstvo a kůži která již nějakou chvíli není hladká, přičemž bude jenom hůř, jsem těm mladým holkám docela rozuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se