Jump to content

Recommended Posts

Posted

Založil jsem tady topic, kde řeším Citizeny... Ale až potom jsem si to tady všechno začal pročítat a to byla asi chyba. Koukám, že je spousta pěknej hodinek, o kterejch jsem neměl ani zdání...

Tak teda, vůbec se v hodinkách nevyznám. Jediný značky, který znám jsou Citizen, Casio, Tissot :worried_anim: Chtěl bych nějaký spíš sportovnější, ale žádnej extrém. Asi mým největším problémem bude můj rozpočet. Maximum do toho dám tak 350$ i spoštovným. Hodinky by to měly bejt ze zahraničí, protože dle mého jsou v Čechách docela předražený...

No jo, student má do kapsy holt trochu hloubějš...

A pak bych byl ještě rád, kdyby ste mi doporučili nějakej web, kde hodinky koupit. Byl bych nerad, kdybych si konečně po letech koupil hodinky a pak zjistil, že to je nějaký čínský šméčko...

Aby ste si nemysleli, že jsem sem jen tak přišel a začal si tady diktovat, tak jsem našel pár kusů, který mě docela zaujaly...

tissot-t17-1-526-52_82833.jpg BJ7010-59E.jpg BJ7010-16F_MED.jpg

No a tím je můj repertoár vyčerpanej :thumbsdown_anim:

Dík za vaši pomoc!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja si neodpustim doporucit me oblibene (co radim vzdy kdyz muzu). Uz je nekdo kupte, at mam klid...

Zkousel jsem je na ruce, delaji se bile, modre, cerne a myslim ze zelene. Cena se da vyresit okolo 10000kc za funglovky.

Citizen AS-4050-51E

Safir, ocel nebo titan

Stopky, budik, kalendar

Radiove rizene, solarni dobijeni

http://www.hodinky-koscom.cz/Citizen-AS4050-51E-I14006.html

Cerne vypadaj na fotce neprehledne, ale realita je jina. Fotky jinych barev na foru jsou, jen je nemuzu najit

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

No hodinky jsou pěkný, ale teda jen lehce se mi nevejdou do mejch 350$ :huh:

Mohl by mi ještě někdo nějaký doporučit? Nebránim se jakýmukoli nápadu

Posted

Jestli to máš nastavené takto,důrazně doporučuji koupit ta Casia Oceanus,co se teď povalují v prodejní sekci....za slušné peníze NAMAŠLENÉ hodinky....solar,radio,safír,titan...vyšší řada Casia!!!!!

O třídu vejš(minimálně) než to,o čem tu uvažuješ.......

Posted

Ne nevim. Casia moc nemusím. Hlavně co se vzhledu týče.

A co Wenger. Je to kvalite nebo ne? Na ciferníku je sice bílej křížek alá Schweiz, ale máte někdo zušenost?

1_2008413_1879497056.jpg

Nebo obecně švýcarský hodinky Tissot, Swiss, Festina??

Posted (edited)

Jak to jen napsat, aby to nevyznělo arogantně :-).

Kluci mysleli tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24681

Asi je lepší vyšší model ojeté Toyoty než nový Daewo, Kia, atp... To se ti snažili naznačit. Z těch co píšeš jsou tak ještě ty Tissoty...

Edit: za ty peníze a v tomhle stylu jsou některé pěkné Junkersy a Zeppeliny, není to sice žádná velká hodinařina s tradicí, ale poctivé pěkné německé provedení. Každý dle svého gusta...

Edited by rubus32
Posted
Jak to jen napsat, aby to nevyznělo arogantně :-).

Kluci mysleli tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24681

Asi je lepší vyšší model ojeté Toyoty než nový Daewo, Kia, atp... To se ti snažili naznačit. Z těch co píšeš jsou tak ještě ty Tissoty...

Edit: za ty peníze a v tomhle stylu jsou některé pěkné Junkersy a Zeppeliny, není to sice žádná velká hodinařina s tradicí, ale poctivé pěkné německé provedení. Každý dle svého gusta...

Já myslím, že to nezní arogantně, ty Oceanusy jsou fakt parádní... :)

Posted

Mě se tam prostě příčí ten fakt, že už byly nošený. Já nejsem žádná fajnovka abych nad tím ohrnoval nos, ale prostě chtěl bych si dopřát trochu novoty :)

Zajímalo by mě, podle čeho hodnotíte kvalitu hodinek, popřípadě značky. Třeba ty Swissy, proč jsou špatný? Nebo Wenger?

Posted
Mohl by mi někdo poradit, kde nakupovat? Mám namysli hlavně zahraniční stránky. Má někdo zkušenost s eBay??

Kolega teď kupoval ty Citizeny co máš nahoře prostřední, docela pěkný, na můj vkus moc přeplácaný a ten tah byl takovej divnej. Ale mám pocit že za ně dal něco kolem 240 USD i s poštou na ebay. Na ebay klidně nakupuj, ale vybírej si prodejce, co má nejlépe 99+% hodnocení a co nejvíc prodejů. Teď jsem kupoval od chlapíka, kterej měl sice 100%, ale asi jenom 80 prodejů a byl víc zmatenej než já viz nějaký vlákno v Poraďte....

Posted (edited)

Jsou trošku přeplácaný no. Ale je tam toho tolik, že to všechno pěkně splyne v jedno a už ti to pak ani nepříde :D

Jak říkáš, je to hodně o vkusu.

A tyhle? Po tomhle prodejci koukám od samýho začátku...

Edited by fialda
Posted
Jsou trošku přeplácaný no. Ale je tam toho tolik, že to všechno pěkně splyne v jedno a už ti to pak ani nepříde :D

Jak říkáš, je to hodně o vkusu.

A tyhle? Po tomhle prodejci koukám od samýho začátku...

prodejce vypadá rozumně, je to z UK, takže žádný clo dph.., na těch hodinkách by mě štvala ukouslá 2,4,10 a bílej datovej věnec, dále že to je titan, na pazouře chci kus železa, ale pokud ti to nevadí, tak proč ne

Posted

Jinak teda za mě ty Tissoty, naživo jsou parádní, průměr 40, pokud nemáš zápěstí jak Standa Nedorost, tak by to mělo bejt v pohodě.

Posted

A to je průměr ciferníku nebo pouzdra? Zápěstí sice nemám jak Standa Nedorost, ale hodinky mám rád spíš větší, než menší...

Jinak Tissoty jsou moc pěkný. Jedinýho, čeho jsem se u nich bál, byla ta žlutá vteřinovka. Jednu chvíli mi připadali takový infantilní...

Posted
A to je průměr ciferníku nebo pouzdra? Zápěstí sice nemám jak Standa Nedorost, ale hodinky mám rád spíš větší, než menší...

Jinak Tissoty jsou moc pěkný. Jedinýho, čeho jsem se u nich bál, byla ta žlutá vteřinovka. Jednu chvíli mi připadali takový infantilní...

Infantilní mi nepříjdou, neni na nich MikyMaus..Jinak je to průměr pouzdra. Zkus si nejprve prolýzt krámy, pokoukat, vyzkoušet a pak případně objednat na ebayi.

Posted

Omrknout do krámu je půjdu každopádně.

A můžu vás ještě o něco poprosit? Kdybyste měli srovnat ty celotitanový Citizeny s těma pilotkama, který mám v prvním příspěvku, tak který by byly lepší? Čistě jenom co se spolehlivosti a kvality týka.

Posted (edited)

A jak jsou na tom s kvalitou ty Junkersy nebo Zeppeliny, který už tady byly zmiňovaný?

Narazil jsem na ty Aviatory. Mohl by mi někdo říct rozměr těhle hodinek? Na většině stránek jsem našel průměr pouzdra 40mm ale na amazon.com udávali 44mm...

7286-2-1.jpg

Tady taky uváděj rozměr 40mm ohne Krone. Doufám, že jsou trochu větší...

Edited by fialda
Posted

kua...já snad napíšu nějakej článek o těch Oceanusech......tady je fakt potřeba přehlídnout značku Casio(i když,v tomto konkrétním případě je to jako Seiko/Grand Seiko),tahle lajna je o 100% někde jinde.