gandalf Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Pokud si dobře pamatuji, tak v ČR nepožívá název Marina Militare žádné ochrany. Někde to tu bylo již napsáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Jestli je ten název chráněný nebo ne a v kterých zemích, vlastně ani není to nejdůležitější. Nosit nebo nenosit? Spousta z nás si velmi tenkou a velmi individuání hranici toho, co je už fake a co ještě není, uvědomuje jinak a posouvá v čase, asi to opravdu je otázka vývoje. To, co jsem kdysi nosil, bych už na ruku nevzal, dokonce bych si už od některé firmy, která produkuje zjevné napodobeniny, nekoupil jakékoliv jiné hodinky. Ale zakazovat kvůli tomu celou sekci? Co všechno bychom potom museli zakázat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 U Parnisu dali na YPA a zbavili se ochrany korunky, a doufaji, ze treba uz je ted bude respektovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 U Parnisu dali na YPA a zbavili se ochrany korunky, a doufaji, ze treba uz je ted bude respektovat No.. a pak že neumějí udělat vlastní dizajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 No.. a pak že neumějí udělat vlastní dizajn. Treba zanedlouho bude Panerai kopirovat Parnis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 U Parnisu dali na YPA a zbavili se ochrany korunky, a doufaji, ze treba uz je ted bude respektovat všechno je jinak - tohle je zmetek, který neodhalila pečlivá výstupní kontrola (prostě tam někdo nevyvrtal ty dvě díry na "ucho") - tyhle hodinky se potom expedují převážně do Čech jako limitované edice ** koukám, že tě parnis furt bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 ** koukám, že tě parnis furt bere Nekde jsem tady zase narazil na ten odkaz kde je jich asi 300 kusu tak jsem si to prosel a pekny veci tam jsou k videni to jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 napsal jsem Chronomagovi SZ, ale mozna by bylo vhodnejsi to diskutovat primo ve vlakne, proto pastuju i sem. Prodej takových hodinek bych na Chronomagu toleroval s tím, že je pravdivě uveden kvalitativní stav a nejsou označovány za "luxus", kvalitní řemeslnou práci a vůbec provázeny superlativy, které uživatele jen matou. Diskvalifikovat výrobek jen proto, že je z Číny, odstatně už dneska ani nejde. Ahoj, vyse je citace z tveho vlakna o mm, parnisech a mozna i dalsich napodobeninach. Prosim o tve odpovedi na par otazek, protoze na dotaz na Giliuse mi bylo receno, ze on tyto prispevky ma prikaz mazat a duvodem jsi ty, aniz by k mel k tomu nejake vysvetleni, coz je podle me v rozporu s tim, co jsi vyse napsal: 1- je zakazano MM (potazmo Parnis) prodavat na foru? 2- je zakazano MM (potazmo Parnis) diskutovat / fotit na foru? 3- pokud to je zakazano, kdy bude zakazano prodavat / diskutovat / fotit hodinky Steinhart? 4- pokud je MM zakazano a Steinhart povoleno, pak proc tomu tak je? diky, T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 na dotaz na Giliuse mi bylo receno, ze on tyto prispevky ma prikaz mazat a duvodem jsi ty, Tak pozor,to jsem Ti nepsal .Že je důvodem Safi,přečti si to pořádně!!!!!! A vzhledem k TOMUTO je další diskuze ZBYTEČNÁ!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Diskutovat o tom opravdu nemá cenu... Pokud Chronomag, jako bůh tohoto el. světa , stanoví pravidlo, musí být dodržováno... Chronomag toto pravidlo stanovil, posléze i upřesnilll takže je zbytečné o tom mluvit... Navíc si nabíháš protože paneraistická komunita tě sežehne jako mráz květinu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Gilius poslal relevantni odkaz, MM i Parnis v tuto chvili na foru dle pravidel nemaji misto, proto LOCK tehle diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.