XXXfazerXXX Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 zdarec hosi......nevim si rady,tak se pokusim poprosit vas o pomoc.Dostaly se mi do ruky tyhle pomerne hezky cibule.Jsou zlaty a paradne slapou.Nenasel jsem vsak,zadnou stopu po znacce a kdybych je chtel koupit,nemam ani poneti o cene.Proto prosim mistni odborniky o nejake informace.Na plasti je napsano----14K 0585 56-----JL and C---elko je psano na obe strany jako u JLC----systeme glashutte qualitesoignee-----------------------------------ten vnitrni cifernik s 24 hodinovkou mi pripada jako tunning----predem diky za rady Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) S přesným určením ti neumím pomoct, ale jsou pěkný Jsou opravdu od někoho z Glashütte a to i podle strojku, víc určitě řekne někdo další. Koukám, že je trochu pochroumaný plášť, to snad někdo otevíral krumpáčem, či co. Škoda. A ten střed ciferníku s čísly by zajímal i mě, občas to na různých hodinkách vidět je. Pokud to není originál od výrobce, a vypadá to, že ne, tak bych to pak sundal. Smalt vypadá nepoškozený a tak pak budou vypadat mnohem líp. A cenu taky netuším, 10-15?? Jen střílím. EDIT: nejdřív to fakt chce identifikovat a pak se už dá nějak určit cena. Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Diky,diky.jeste jsem zapomel-prumer bez korunky je 55mm a napis na pouzdre vypada asi takhle.....proto si myslim na JLC,ale nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Diky pane za info,rad bych ti odpovedel a podekoval,ale mas plnou schranku...Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) LeCoultre to nebude, nenapadá mě žádný důvod proč by kupovali značené hodinky v Glashütte a pak na to tloukli ještě svůj znak. Pátrání bych zúžil právě na to Glashütte. Projdi tuhle stránku: http://www.mikrolisk.de/show.php/280/letter_J jestli tam na něco nekápneš. EDIT: zdá se, že už jsi odpověď a info od někoho dostal. Jestli tedy znáš výrobce, můžeš ho prozradit? Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) LeCoultre to nebude, nenapadá mě žádný důvod proč by kupovali značené hodinky v Glashütte a pak na to tloukli ještě svůj znak. Pátrání bych zúžil právě na to Glashütte. Projdi tuhle stránku: http://www.mikrolisk.de/show.php/280/letter_J jestli tam na něco nekápneš. EDIT: zdá se, že už jsi odpověď a info od někoho dostal. Jestli tedy znáš výrobce, můžeš ho prozradit? Rad bych ho prozradil.Ne,ne,nedostal...pouze info s nastrelem mozne ceny za opravu....vzhledem k sehnani noveho sklicka,rucky a srovnani a oprava pouzdra....zatim diky,kouknu na ty stranky Dan................edit....tyhle stranky jsem si v tvych prispevcich nasel odpoledne,ale nic podobnyho tomu,co jsm se pokusil nakreslit ,jsem tam nevidel.Ale urcite diky Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Panove, technicka poznamka. Oni ty hodinky nejspis z Glashuette vubec nebudou. Ano, strojek nese technologicke prvky pouzivane tamnimi firmami - 3/4 mustek, loziska v chatonech, mikroregulace cinne delky vlasku. Tyto prvky byly ve sve dobe velmi oblibene a proto se uchytily i v manufakturach mimo srdce nemecke hodinariny. A protoze to nebyly hodinky hodinky odtamtud, nemohly pouzivat signovani Glashuette (ktere slouzilo jako vyborny marketingovy tahak) a byly tedy oznacovany pouze "System Glashuette". Tolik informace nacerpane behem jarni navstevy Glashuette Original. Perlicka na zaver: Kapesni hodinky vyrabene firmami v Glashuette byly i ve sve dobe spickove a velmi drahe. Rekl bych, ze tehdejsi Lange byly drazsi nez dnes, protoze pri navsteve manufaktury A. Lange & Soehne nam pani rikala, ze staly stejne jako ctyri domy! Za to by se snad dnes dalo poridit uplne cokoliv z aktualni produkce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 No, na tom něco je. Zase jsem tedy chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Fazere doufam ze je budes nosit na frajerskem zlatem retezu pripnutem k tvoji dzisbunde ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Fazere doufam ze je budes nosit na frajerskem zlatem retezu pripnutem k tvoji dzisbunde ! Což evokuje otázku: Jak se dnes nosí kapesní hodinky, když vestičky již dááááávno vyšly z módy. Já jen, že když jdu na ples, či společenskou událost, tak se vestička snese, ale jinak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Což evokuje otázku: Jak se dnes nosí kapesní hodinky, když vestičky již dááááávno vyšly z módy. Já jen, že když jdu na ples, či společenskou událost, tak se vestička snese, ale jinak??? Ja mam kapsicku na pytlik huleni i v saku ... a kdyz uz nehulim tak tam muzu dat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Fazere doufam ze je budes nosit na frajerskem zlatem retezu pripnutem k tvoji dzisbunde ! fotku fotku pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trew Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 Ciferník je dělaný v Olomouci a je původní . Tento klenotník kupoval stroje a dělal pouzdra . Universum atd. A cibule se i dnes nosí třeba v kapsičce u košile jsou na to řetízky . I tenkrát tomu tak bylo . Nebo se používal sportovní řetízek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se