Návštěvník milosklikar Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Slíbil jsem kibimu fotky Aviátorů na novém řemenu od něho. myslím, že jim moc sluší. Jen mám na něj malou ruku, ten camfourek kouká až k pouzdru a schovává nýty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 To milosklikar. Moc pekny. Gratualace. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Slíbil jsem kibimu fotky Aviátorů na novém řemenu od něho. myslím, že jim moc sluší. Jen mám na něj malou ruku, ten camfourek kouká až k pouzdru a schovává nýty. vypadá to dobře, vem si sešívačku a ten camfourek přiheftni k ruce. Vyzkoušej ještě chronissimo, to by mohlo bejt čupr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Jsou nádherný, i na tom řemenu, co se k nim vůbec nehodí. K těmhle hodinkám mám vztah a díky jim mám teď rád i Tebe, Miloši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Jsou nádherný, i na tom řemenu, co se k nim vůbec nehodí. K těmhle hodinkám mám vztah a díky jim mám teď rád i Tebe, Miloši. Já si je proto taky koupil...jak to vlastně myslíš s tím řemenem....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 No, že je moc pěknej, a ty hodinky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Moc pěkný hodinky i řemen. Mám taky dost hubenou ruku a ten camfourek mi tam taky většinou trčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Tyhle aviatory IV jsou nejhezčí, ale ten řemen mě nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Pěkný kousek,,ať slouží. Jinak řemeny se cvokama nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 fakt nadherne hodinky, myslim vsak ze klasicky remienok im pristane viac... podstatne je nech dobre sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Gratuluju, z fotek nepoznám zcela přesné provedení, kolikakusová limitka to je? Mám je taky, snad moje nejoblíbenější hodinky, po roce a půl bez závady a beze stopy opotřebení. Mám je na hnědé klasice s bílým prošitím, nevypají sice takhle retro ale myslím že jim sluší, i když tohle má taky něco do sebe. Dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se