Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kolega v práci mi dal za úkol těžký oříšek, takže prosím místní odborníky, nadšence a hledače jestli by mi pomohli.

Má se jednat o:

Pánské hranaté hodinky

Čtverec, nic zakulaceného

Na hnědé kůži

Stříbrná barva lunetky

Zlatá barva ruček a indexů

Bez komplikací-max datum

Co nejjednodušší vzhled

Bílý ciferník

Automat

Nesmí to být Orient

A teď to nejlepší-cena do 10 000,-Kč

Jak jsem psal..hledám už asi týden..to co jsem našel bylo vesměs přes tu cenu... :) Děkuji :)

Edit: Nejblíže k tomu byly Hamilton Jazzmaster :)

Edited by Diamondking
Posted (edited)

No, kdyby kolega netrval na těch zlatých ručičkách a chtělo se mu dražit, tak do 10tis. by se mohl vlézt s ML (ebay.de je jich plná).

Pozn. Ta první fotka je nový model - tam 10tis. bude málo.

Zdroje fotek: gittigidiyor.com a watchluxus.com

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Skipi
Posted

Co se porozhlídnout na východě u Vostoků :) . Já vím, bílej ciferník. Ale hezký jsou a za polovic limitu :)

Posted

Zkus se mrknout sem, ale zase bílej ciferník je jenom na tahu, né na kůži. Zlatý ručky a indexy nejsou ani na jedněch..

Posted
Zkus se mrknout sem, ale zase bílej ciferník je jenom na tahu, né na kůži. Zlatý ručky a indexy nejsou ani na jedněch..

:crying_anim02: jsou zakulacené..taky jsem na ChW koukal a ukazoval mu e...říkám kokosový ořech je proti tomuto problému křehký jako vajíčko :(