Přejít na obsah

Pár fotek z výletu

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsem se vrátil z Bangkoku se zastávkou v Istanbulu. A trochu jsem fotil:

Začnu obrázky ze Siam Square a okolí, zrovna tam byla oslava nějakého svátku (což není v Thajsku nic neobvyklého smile.gif), příprava na Vánoce, čehož se zúčastnila i Swatch Group.
img0793f.jpg

Ještě tam byly zajímavé hodiny s označením číslic v thajštině.
img0791kw.jpg

Poblíž ve World Trade Center v Isetanu jsem narazil na dva obchody s novými a hlavně použitými hodinkami. Velký výběr použitých Rolexek, byly i IWC, OP, atd. Ceny ovšem vyšší než se dá koupit přes Ebay.
img0784j.jpg

Další den jsem se byl podívat na Khao San, kde jsem objevil značkovou prodejnu Orient, prostředí ovšem působilo poněkud nevěrohodně.
img1074q.jpg

Večer proběhl Night Bazar, kde byla obvyklá směs faků, ale narazil jsem na jeden zajímavý obchůdek s originálními nástěnnými hodinami. Majitelka mi nedovolila fotit, takže jen jeden rychlý obrázek.
img0705h.jpg

Na Silom Road je obchodní centrum s drahými kameny, objevil jsem jedinou prodejnu s hodinkami Seiko, ceny mnohem vyšší než bych očekával, třeba nová Monstra na kovovém tahu vyšla i po slevě na 6 tisíc Kč.
img1319.jpg

Byly i jiné modely.
img1318li.jpg

Reklama na "Monstra" na bázi Seiko 5.
img1317vz.jpg

Nejzajímavější byly quartzové nástěnné hodiny s různými "vychytávkami". Zase jsem nesměl fotit, takže jen obrázek přes sklo.
img1320f.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Největší překvapení mě čekalo v Lumpini Parku, nádherné sluneční hodiny od firmy Tuerler.

img1010m.jpg

Detailnější foto:

img1016.jpg

O Tuerler Watch Company jsem se poprvé dozvěděl až v Bangkoku, tady a tady nějaké odkazy.

img1012f.jpg

Ještě přehled sponzorů:

img1013rr.jpg

V Lumpini Park jsem byl brzo ráno, nějak jsem nemohl spát, tak jsem vyrazil na procházku.:)

img1017q.jpg

Ještě jednou...

img1011b.jpg

Ještě tam byla věž s hodinami od Citizen.

img1024u.jpg

A trochu bližší obrázek:

img1028y.jpg

No a pak už jen cestou zpátky krátká zastávka v Istanbulu, Constellation na letišti v hale:

img1375q.jpg

A Tissoty v tranzitním prostoru:

img1377i.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Baker napsal:
Pekny fotky Kamile.

Dík, většinou si do Thajska foťák už neberu, ale slíbil jsem jedné známé pár obrázků.:)

Tak ještě pár menších:

post-147-1260549527.jpg

post-147-1260549547.jpg

post-147-1260549568.jpg

post-147-1260549586.jpg

post-147-1260549605.jpg

post-147-1260549628.jpg

post-147-1260549645.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  tombed napsal:
Kamile moc pěkné fotky... a nejvíce se mi líbí ta poslední, vlaječková...

To víš, jsem spíš přes to žrádlo. :thumbsup_anim:

Ta poslední se bude zvětšovat na zeď a možná ještě tenhle pokus:

post-147-1260550450.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
  Kamil napsal:
Dík, většinou si do Thajska foťák už neberu, ale slíbil jsem jedné známé pár obrázků.:)

Vypada to, ze se jidlo na ulici docela zmenilo ... nebo uz jsem tam par let nebyl ?

Smazene vcely jsi mel ?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já jím většinou na ulici jako místní. Je to skvělé jídlo, autentické a levné. Hmyz jsem ještě nezkusil, mám nějaký blok. Přitom jsem četl článek, že je to v hlavě, což bude asi pravda. Jinak třeba všechny potvory z moře mám rád. To sushi na ulici bylo na jediném místě v Bangkoku (a že jsem toho letos prochodil a projezdil hodně :)), bylo vynikající včetně ceny. Chtěla za jeden kousek 5 Bahtů, zázvor a křen v ceně. A bylo absolutně čerstvé, motali to přímo před tebou.

post-147-1260609150.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Ja taky, ale toto vypada dost kultivovane, mam jine zkusenosti.

To bylo jen to sushi. :) Taky dost často jím v jídelnách u obchodních domů, třeba v každém Robinsonu nebo Tokyu (MBK). Jak musíš nejdřív koupit u kasy kupón, kterým zaplatíš u jednotlivých pultů s různými druhy kuchyní. Nejradši si dávám Tom Yum, ještě se mi nestalo, že by mi někde nechutnala. :thumbsup_anim:

Naše ulice u hotelu, kde jsme jedli, vypadala nějak takhle:

img0724d.jpg

A takhle se čistily a třídily krevety:

img1256m.jpg

Odesláno

Na fotografie se dívám pořád dokola, líbí se mi a obdivuji barevnost a rozmanitost ulic Bangkoku, pěkná práce Kamile !!!! Zajímavý kontrast s fotkou, kterou přikládám.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky mám nějaké barevné.:)

xxburgerkingpanorama011.jpg

Tady tomu jsme se nasmáli. Je tam napsáno: kup jeden oblek - dostaneš jeden oblek :lol2: A nápis "free" není skoro vidět.

xxxkompozice03.jpg

Odesláno

Diky za hezke fotky z Thajska. JV Asie me velmi laka, chtel bych tam mozna zit i delsi dobu. Jen sehnat nejakou dobre placenou praci tam neni zrovna snadne :(

Kidne jeste nejake pridej. ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Když jsme u těch nočních, mám tady pár zašuměných fotek hotelu:

img1257gl.jpg

Skoro stejný pohled, ale ze střechy od bazénu:

img0935q.jpg

Trochu stylovka ložnice v apartmánu:

img0719e.jpg

A typicky thajsky přezdobená hala hotelu:

img0653q.jpg

A už vám s tím dám pokoj. :D

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  nAscA napsal:
neeee pokracuj :) Je zvastni, ze maji asijci casto takovy sklon ke kycovosti. Cim to je?
Je to tak, ale proč?

Miluju v Bangkoku ježdění lodí, na určitá místa se lze dostat lodí nejrychleji. Kam se na to hrabe taxík a někdy dokonce i Skytrain. Mají tři nebo čtyři druhy veřejné lodní dopravy, srovnatelné s naším systémem vlaků. Některé jsou expresní linky, jiné pomalé lokálky stavějící na každém molu a křižující cik-cak řeku. Rozeznávají se podle barvy vlajky na lodi. Velké turistické lodě operují denně od 9 do 15, staví u hlavních atrakcí a jsou nejdražší, platí se jednodenní paušál. Pak jsou ještě shuttle lodě /2. foto/ od hlavních hotelů u řeky (Mandarin, Marriott, Hilton, atd.) a také rychlé (Bond) nájemní lodě /4. foto/. A úžasný je systém lodní dopravy po řece, směšně malý remorkér /7. foto/ táhne velmi pomalu několik spřažených plně naložených nákladních člunů.

post-147-1260621259.jpg

post-147-1260621277.jpg

post-147-1260621293.jpg

post-147-1260621313.jpg

post-147-1260621334.jpg

post-147-1260621346.jpg

post-147-1260621358.jpg

post-147-1260621384.jpg

post-147-1260621400.jpg

post-147-1260621475.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Abych se vrátil k tématu, sešli jsme se tam s kamarádem, který pojal hodinky spíš dizajnově.

Nosil buď Nauticy quartz chrono

img0667q.jpg

nebo speciální Swatch Divers, které si umí pamatovat několik ponorů, hloubku, atd.

img0820r.jpg

Odesláno

No, ta voda vypadá na fotce pěkně, ale ve skutečnosti hrozně smrdí a pokud více prší, vyleje se to všechno z břehů a i na Sukhumvit Road je klidně 1m vody, díky ucpané kanalizaci... To pak člověk sedí v 10 patře v hotelu a čeká, až mu doveze nějaký Thajec pizzu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...