Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdar

Chcem Vás poprosiť o pomoc.

Dnes sa podarilo mojej manželke rozbiť sklo na už uvádzaných Aviatoroch.

Neviete mi poradiť, ako sa dostať k novému sklíčku, prípadne k niekomu kto to opraví. Hodinky po páde na dlažbu fungujú, aspoň zatiaľ. :gun_bandana:

P.S. Asi som mal dať plávajúcu podlahu namiesto dlažby :thumbsup_anim:

Posted

Nevím - co u dovozce? Pro ČR i SR je nyní na Slovensku..

Posted (edited)

Napsal bych v Čechách na tophodinky.cz, na Slovensku tuším ruskychonograf.sk nebo osvědčeným poljot.at či Juliánovi na poljot24.de. Jedno z toho určitě klapne :)

Edited by Galil
Posted
Mám dobrou zkušenost se servisem u www.interwatch.cz

Zkusit se to může, třeba mají ještě zbytky dílů, ale Interwatch, resp. www.tophodinky.cz už nejsou dovozcem a vyprodávají zboží, oficálním dovozcem pro SR i ČR je nyní www.ruskychronograf.cz. Na tophodinkách jsem teď koupil Vostoky za výprodejovou cenu, volal jsem tam a pak i na to Slovensko (tam jsem kupoval pro přítelkyni jiné Vostoky co je už na tophodinkách neměli). Slováci tvrdí, že by měli mít servis dostatečně zajištěný.

Posted
Zkusit se to může, třeba mají ještě zbytky dílů, ale Interwatch, resp. www.tophodinky.cz už nejsou dovozcem a vyprodávají zboží, oficálním dovozcem pro SR i ČR je nyní www.ruskychronograf.cz. Na tophodinkách jsem teď koupil Vostoky za výprodejovou cenu, volal jsem tam a pak i na to Slovensko (tam jsem kupoval pro přítelkyni jiné Vostoky co je už na tophodinkách neměli). Slováci tvrdí, že by měli mít servis dostatečně zajištěný.

Tak to mě mrzí, jelikož jsem byl fakt spokojenej (klik). Škoda :(

Posted

Dík všetkým

Napísal som na ruskychronograf. sk a nič asi na mňa serú.

Skúsim inde, bolo by škoda nechať hodinky len tak. Na tom sa asi všetci zhodneme :D

Posted
Dík všetkým

Napísal som na ruskychronograf. sk a nič asi na mňa serú.

Skúsim inde, bolo by škoda nechať hodinky len tak. Na tom sa asi všetci zhodneme :D

Ak si z BA, skus zbehnut na Obchodnu do hodinarstva Denisa v pasazi. Tiez su predajcovia niektorych ruskych hodiniek a maju aj servis.

Posted

Bohužiaľ nie som z Ba, ale z okolia Košíc. Neviem, či tu poblízku je nejaký servis.

• 3 weeks later...
Posted
Bohužiaľ nie som z Ba, ale z okolia Košíc. Neviem, či tu poblízku je nejaký servis.

Ak si od Košíc tak zabehni na Masiarsku ulicu, hned z Alzbetinej vojdes do podchodu a asi po 30 metroch je hodinarstvo, maju na budove taku vyvesnu tabulu, vedia Aviatory objednat. Popripade v OC Cassovia je tiez hodinarstvo, co predava ruske hodinky, servis sice nerobia ale posielaju to pokial dobre viem na ruskychronograf do Banskej Bystrice. Pokial chces kontaktovat niekoho na ruskychronograf tak je lepsie tam zavolat, s panom sa poznam a tiez chcem dat vymenit sklicko na svojich Sturmanskych, vravel mi ze vymena, precistenie, nastavenie strojceka a skuska vodotesnosti by mali stat cca 26 eur.

Posted

Já s "ruskymchronografem" komunikuji, posílal jsem jim do opravy Vostoky a včera mi psali, že jsou opraveny, změřena přesnost a posílají je zpět, tak uvidíme, ale jednání s nimi bylo zatím bez problémů, mluvil jsem telefonicky s paní Čukanovovou, zkus tam brnknout pokud nepochodíš jinde.