Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při prolézání netu jsem narazil na hodinky, které mne svým designem nesmírně fascinují (tohle retro mám fakt rád) a třeba by se mi moc líbily na ruce mé ženy.

Zkoušel jsem hledat zde na fóru, ale bezvýsledně.

Nemáte někdo zkušenost? Viděli jste na vlastní oči? Fotka na ruce? Nedejbože nějaké na prodej...?

Za fotky děkuji Chronu24...

post-8128-1260525759.jpg

post-8128-1260525770.jpg

Odesláno

Nedávno jsem procházel nějaké fandovské stránky OMEGA, kde se také prodává. A tento model byl zrovna k dispozici. Zkus hledat přes google "wintage omega" nebo něco podobného a na něco určitě přijdeš.

post-2237-1260526289.jpg

Odesláno
Nedávno jsem procházel nějaké fandovské stránky OMEGA, kde se také prodává. A tento model byl zrovna k dispozici. Zkus hledat přes google "wintage omega" nebo něco podobného a na něco určitě přijdeš.

Díky, tyto dvoje jsem právě našel na chronu.

Něco dalšího určitě vygoogluju, spíše jsem myslel, zda má někdo ze zdejších členů nějakou osobní zkušenost, o kterou by se podělil...

Odesláno
Díky, tyto dvoje jsem právě našel na chronu.

Něco dalšího určitě vygoogluju, spíše jsem myslel, zda má někdo ze zdejších členů nějakou osobní zkušenost, o kterou by se podělil...

Mrkni: SEM

Odesláno
na ebay jich sou fury, napis omega dynamic

díky za link...

...ale ještě jednou - původní idea byla získat nějaké info od někoho na zdejším fóru, kdo je třeba vlastní, nebo vlastnil, případně prodává, nebo tak něco

věřte mi, přátelé, že kdyby šlo jen o vygooglování, vye-bayování a kýhovýra, tak vás s tím neprudím...

přesto díky

Odesláno

Já je vlastním, pozlacené 20 mikronů, dostal jsem je od strýce, natekla mu do nich voda, pak asi 5 let ležely v šuplíku - fakt hrůza. Dušákovci si řekli obrovskou částku, tak jsem je nechal zrenovovat u kamaráda v Protivíně (dělá všechno od mini hodinek až po hodiny na Vodňanské věži - specializuje se na pendlovky) a od té doby běží jako švýcarské hodinky ;) Zvažuji je nechat někde přetěsnit, ale stejně je prakticky nenosím a ten kamarád mi potvrdil staré známé rčení "Pro hodinky je nejlepší těsnění díra"...

Odesláno
Já je vlastním, ....

Díky, kamaráde,

jsi jeden ze dvou lidí, koho na fóru osobně znám :cheers:, o hodinkách klábosíme skoro denně a tohle je pro mne přesto překvapením...

Jo, jo, pořád se něco děje...

Odesláno

sice zkušenost nemám, ale také bych tyto hodinky chtěl... ovšem pozor na ebay. Díval jsem se tam dnes po nich a většina vystavených jsou padělky. Zejména pozor na prodávajícího z "GB". Sháním rovněž Citizen Bullhead pandu, vypadal věrohodně a psal jsem mu o fotky na email. No a přišly mi z nějakého asijského emailu, takže asi tak... singapore a velkoprodej padělků

Díky, kamaráde,

jsi jeden ze dvou lidí, koho na fóru osobně znám :cheers:, o hodinkách klábosíme skoro denně a tohle je pro mne přesto překvapením...

Jo, jo, pořád se něco děje...

Odesláno

Tak Citizeny jsou podle všeho u něj skládačky. Dělají se i mutanti Seiko/Citizen... koneckonců není to člověk co by prodával jedny, dvoje. Ale ty padělky jsem myslel hlavně na ty dynamic. Když se na ten ebay koukneš tak porovnej ciferníky, ručičky atd...

kdo by fejkoval citizeny?

ještě k těm Citizenům... třeba tahy se dělají imitace taky normálně

Odesláno
http://www.allegro.pl/item839497706_omega_...arondi_top.html Została tylko ta !

Ale miał też właśnie taką jak chciałeś :( ale już się sprzedała : http://www.allegro.pl/item802314457_vintag...ynamic_top.html

Na polskim forum też chciał ktoś sprzedać taką omegę mogę zapytać jeszcze czy jest ?

Thanks, Janek,

not for now, it "has a time", just to ask and start to think about it.

BTW - last week I bought Certina Revelation here on the forum. It looks similar, so we´ll see...

Odesláno
Thanks, Janek,

not for now, it "has a time", just to ask and start to think about it.

BTW - last week I bought Certina Revelation here on the forum. It looks similar, so we´ll see...

Ok , if you decide, I can help :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...