Gilius Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Všechno je věc názoru a subjektivního vkusu. Poměr kvalita/cena bych tu raději fakt nerozebíral..... Páč tam potom VŽDY vyhrajou G-shocky.......hodinky za pár peněz,který přežijou to,co jiný ne (a to nemluvím o tom,že se dělaj atomový a solar). ALe to je tu fakt OT..... Študák chce něco,oč by se nemusel bát a co by jej reprezentovalo.......tož ať vybírá. Já doporučil něco,Ty něco jiného.....jako osotatní. Jsem zvědavej,u čeho nakonec skončí .......
Hajek Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Nebal bych se například zkusit Certinu DS First C115.7184.42.51
budo Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Gilius: u vysokejch výdajů a závislosti na hodinkách Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem budo
Gilius Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 to je jen dočasnej stav....ta závislost.......to časem přejde Ale peníze to nějaký stojí,to je fakt
bmwm3 Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Hele, já nejsem nějakej velkej znalec hodinek, ale výběrem jsem si už prošel. Pro mě bylo stěžejní rozhodnutí: 1/ Quartz strojek 2/ Mechanickej strojek - win Pak jsem vybíral dál 1/ Automaty - win 2/ Natahovací Dál jsem se tady na fóru ptal na hodinky s vlastním kalibrem, kde jsem zjistil, že to často jsou čínský prdky Takže dále 1/ In house kalibr za každou cenu 2/ Švýcarskej kalibr -win Pak 1/ Chronograf 2/ bez Chronografu - win Pak jsem šel po designu Pak jsem si vybíral, co které hodinky mají.. Safírový sklíčko, antireflex atd .. Co se týče kvality zpracování, tak Ti tu určitě poradí stejně tak, jako poradili mně. Michal Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem bmwm3
johanko Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 celkom pekne tissoty a zmestia sa do limitu. a su v EU takze ziadne clo dph... http://cgi.ebay.es/TISSOT-PRC200-CRONoGRAF...=item3efaffd813
vraby Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Všechno je věc názoru a subjektivního vkusu jak napsal Gilius a stěžejní rozhodnutí je u každého individuální (bwmw3).V hlavě bude chvilku "braboračka" pak se to uklidní a padne rozhodnutí.
Bison Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Možná by stálo za to napsat pár dalších informací: sportovní/společenské/letecké..... quartz/mechanika kulaté/hranaté kožený pásek/kovový tah Asi už chci hodně informací, co? A ještě jeden tip - Glycine Combat 6 - jsou ale trochu dražší - 12 tis No a jinak Archimeda, Steinhart, Autran&Viala, Junkers, Zeppelin, Poljot, Traser, Orient a spousta dalších ........
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Nebo sebrat odvahu a jít do nějakých vintage Za 7 seženěš spoustu dobrejch vintage kousků, ale chce se tomu věnovat víc do hloubky, nespěchat. Omegy začínaj už třeba za 4500kč.
abbot Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Pravý asi budou, pokud mrkneš na ebay, zjistíš, že ceny armani hodinek z Hong Kongu jsou ještě mnohem níž. Co se ověření pravosti týče, neni nic jednodušího, než vyrazit do servisu, kde je zkontrolujou (Praha 8). Jakýkoliv jiný tlachání na téma originál/plagiát nemá cenu ... Možná už sem s tim tady trapnej, ale docela zajímavý hodinky by se mohly jevit Gevrily = hezky zabalený výcary se signovanou Etou a safírem za příznivou cenu ...
vraby Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Pravý asi budou, pokud mrkneš na ebay, zjistíš, že ceny armani hodinek z Hong Kongu jsou ještě mnohem níž. Co se ověření pravosti týče, neni nic jednodušího, než vyrazit do servisu, kde je zkontrolujou (Praha 8). Jakýkoliv jiný tlachání na téma originál/plagiát nemá cenu ... Možná už sem s tim tady trapnej, ale docela zajímavý hodinky by se mohly jevit Gevrily = hezky zabalený výcary se signovanou Etou a safírem za příznivou cenu ... Určitě lepší něž AUKROARMANI.Abbote možná hodit nějaký jiný řemen a už jsou třeba pryč?
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Určitě lepší něž AUKROARMANI.Abbote možná hodit nějaký jiný řemen a už jsou třeba pryč? Ten řemen je bomba, akorát na něj místo překlápěčky patří trnová spona
abbot Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Určitě lepší něž AUKROARMANI.Abbote možná hodit nějaký jiný řemen a už jsou třeba pryč? Žádný řemeny nemám a kupovat se mi něco kvůli prodeji něčeho jinýho nechce , to je jednoduší aby si ho vyměnil případnej kupující a pro mě byl třeba ten řemen jeden z důvodu nákupu ...
vraby Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Žádný řemeny nemám a kupovat se mi něco kvůli prodeji něčeho jinýho nechce , to je jednoduší aby si ho vyměnil případnej kupující a pro mě byl třeba ten řemen jeden z důvodu nákupu ... sry,každý to vidíme jinak.
abbot Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 sry,každý to vidíme jinak. se mi neomlouvej, nemáš za co , co člověk to názor ...
vraby Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Ale na AUKROARMANI se tu asi schodneme
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 abbot: Vyměň tu sponu a budeš je moct nosit
abbot Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) abbot: Vyměň tu sponu a budeš je moct nosit prdim na to konvertoval sem k japoncům , pokud bůh a baker dá, tak budou příští týden jak orienty, tak alpinisty a ještě monstra, který jsem nemohl nekoupit... Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem abbot
grakij Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 A co Spirity? Automaty + rucni dotahovani + hacking... Seiya je ma za 375$ This price is including S/H all over the world
abbot Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 A co Spirity? Automaty + rucni dotahovani + hacking... Seiya je ma za 375$ This price is including S/H all over the world Nj ale ještě musí připočíst 19 procent daň...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se