Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všechno je věc názoru a subjektivního vkusu. Poměr kvalita/cena bych tu raději fakt nerozebíral.....:) Páč tam potom VŽDY vyhrajou G-shocky.......hodinky za pár peněz,který přežijou to,co jiný ne :lol: (a to nemluvím o tom,že se dělaj atomový a solar). ALe to je tu fakt OT.....

Študák chce něco,oč by se nemusel bát a co by jej reprezentovalo.......tož ať vybírá. Já doporučil něco,Ty něco jiného.....jako osotatní. Jsem zvědavej,u čeho nakonec skončí ....... :)

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Hele, já nejsem nějakej velkej znalec hodinek, ale výběrem jsem si už prošel.

Pro mě bylo stěžejní rozhodnutí:

1/ Quartz strojek

2/ Mechanickej strojek - win

Pak jsem vybíral dál

1/ Automaty - win

2/ Natahovací

Dál jsem se tady na fóru ptal na hodinky s vlastním kalibrem, kde jsem zjistil, že to často jsou čínský prdky

Takže dále

1/ In house kalibr za každou cenu

2/ Švýcarskej kalibr -win

Pak

1/ Chronograf

2/ bez Chronografu - win

Pak jsem šel po designu

Pak jsem si vybíral, co které hodinky mají..

Safírový sklíčko, antireflex atd .. Co se týče kvality zpracování, tak Ti tu určitě poradí stejně tak, jako poradili mně.

Michal

Upraveno uživatelem bmwm3
Odesláno

Všechno je věc názoru a subjektivního vkusu jak napsal Gilius a stěžejní rozhodnutí je u každého individuální (bwmw3).V hlavě bude chvilku "braboračka" pak se to uklidní a padne rozhodnutí. :thumbsup_anim:

Odesláno

Možná by stálo za to napsat pár dalších informací:

sportovní/společenské/letecké.....

quartz/mechanika

kulaté/hranaté

kožený pásek/kovový tah

Asi už chci hodně informací, co?

A ještě jeden tip - Glycine Combat 6 - jsou ale trochu dražší - 12 tis

No a jinak Archimeda, Steinhart, Autran&Viala, Junkers, Zeppelin, Poljot, Traser, Orient a spousta dalších ........

Návštěvník Tada
Odesláno

Nebo sebrat odvahu a jít do nějakých vintage :)

Za 7 seženěš spoustu dobrejch vintage kousků, ale chce se tomu věnovat víc do hloubky, nespěchat. Omegy začínaj už třeba za 4500kč. :)

Odesláno

Pravý asi budou, pokud mrkneš na ebay, zjistíš, že ceny armani hodinek z Hong Kongu jsou ještě mnohem níž. Co se ověření pravosti týče, neni nic jednodušího, než vyrazit do servisu, kde je zkontrolujou (Praha 8). Jakýkoliv jiný tlachání na téma originál/plagiát nemá cenu :) ...

Možná už sem s tim tady trapnej, ale docela zajímavý hodinky by se mohly jevit Gevrily :)= hezky zabalený výcary se signovanou Etou a safírem za příznivou cenu ...

post-4275-1260570862.jpg

Odesláno
Pravý asi budou, pokud mrkneš na ebay, zjistíš, že ceny armani hodinek z Hong Kongu jsou ještě mnohem níž. Co se ověření pravosti týče, neni nic jednodušího, než vyrazit do servisu, kde je zkontrolujou (Praha 8). Jakýkoliv jiný tlachání na téma originál/plagiát nemá cenu :) ...

Možná už sem s tim tady trapnej, ale docela zajímavý hodinky by se mohly jevit Gevrily :)= hezky zabalený výcary se signovanou Etou a safírem za příznivou cenu ...

Určitě lepší něž AUKROARMANI.Abbote možná hodit nějaký jiný řemen a už jsou třeba pryč?

Návštěvník Tada
Odesláno
Určitě lepší něž AUKROARMANI.Abbote možná hodit nějaký jiný řemen a už jsou třeba pryč?

Ten řemen je bomba, akorát na něj místo překlápěčky patří trnová spona :)

Odesláno

Žádný řemeny nemám a kupovat se mi něco kvůli prodeji něčeho jinýho nechce :), to je jednoduší aby si ho vyměnil případnej kupující a pro mě byl třeba ten řemen jeden z důvodu nákupu :) ...

Odesláno
Žádný řemeny nemám a kupovat se mi něco kvůli prodeji něčeho jinýho nechce :), to je jednoduší aby si ho vyměnil případnej kupující a pro mě byl třeba ten řemen jeden z důvodu nákupu :) ...

sry,každý to vidíme jinak.

Odesláno (upraveno)
abbot: Vyměň tu sponu a budeš je moct nosit :)

prdim na to konvertoval sem k japoncům :D, pokud bůh a baker dá, tak budou příští týden jak orienty, tak alpinisty :P a ještě monstra, který jsem nemohl nekoupit...

Upraveno uživatelem abbot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...