apocalipta Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Zdravím všechny Náhodou jsem se dostal na tyto stránky a po chvíli zkoumání a procházení topiců jsem nabyl názor, že je tu spousta zkušených a hodinko-znalých lidí, proto bych si chtěl nechat poradit od zkušenějších Jsem stále student (22 let) a chci si koupit hodinky. Doposud jsem měl jenom takové ty obyč casio za pár korun a teď bych si rád koupil něco hezčího, kvalitnějšího. Nemám na hodinky statisíce, rád bych se vešel cenou tak do 7000, pokud by to opravdu stálo za to tak možná 10 000. Problémem je to, že hodinek je hrozně moc druhů a vybrat mezi nimi ty správné je docela těžké. Jako laik navíc nepoznám co je kvalitní a co ne. Dostal jsem se také na AUKRO, kde se prodává hodně modelů za velice příznivé ceny (zatím mě nejvíce zaujaly asi tyto : http://aukro.cz/item845825713.html ) ale nevím nakolik se tomu dá věřit. Tyto hodinky třeba v obchodech stojí kolem 13 000, tady za 3.. jsou pravé? případně jak to poznám. Jaké byste mi obecně poradili? Nehledám nutně extravaganci, ale hlavně kvalitu (samozřejmě pouze nejvyšší možnou za dané peníze). Budu rád za jakoukoli radu (případně zkušenost s nákupem z aukra). Velice děkuji M.
Guest Tada Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Zrovna Emporio Armani nejsou z hodinářského hlediska nic moc... Chvíli si to tady čti, procházej, každou chvíli někdo shání hodinky do 10tis
Gilius Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 ještě chvilku se tu rozhlížej,hlavně v této sekci....."poraďte s koupí"....dotazů,jaký jsi položil,je tu spousta....čti si.....specifikuj si požadavky a uvidíš,že se k něčemu dobereš. Emporo Armani raději ne-e.....
budo Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Tak tak :-) a co se týče odkazu, tak když někdo prodává hodinky za 3k Kč a do nadpisu nebo popisu dá sloxo LUXUSNÍ, tak můžeš dát krk na to, že budou všechno, jenom ne luxusní Vítej a přeju dobrou volbu při výběru Za chvíli v tom budeš po uši a to doslova :-)
Jakubisko Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Podival bych se po znackach Precista, Orient, Hamitlon. Ale jak rika budo - mas posledni sanci se rozmyslet, jestli to s chronomagorii myslis vazne
apocalipta Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 je skvělý jak rychle a aktivně odpovídáte Máte můj obdiv. Mezitím sem trochu prozkoumal prvních pár stran topiců.. je spousta hodinek který jsou hezký, o většině jsem nikdy neslyšel, je to podobnej boj jako kupovat cokoli v IT, foto technice atd.. kdo se neovládne, propadne tomu. Mrknu na ty Precista, Orient i Hamilton.. Já doposud vybíral hlavně podle toho vzhledu. Ty armani se mi celkem líbili (ne jen proto, že jsou to armani). Na značce nějak extra nelpím, jak říkám, chci hlavně hodinky co budou 1. reprezentovat 2. vydrží 3. budou bezproblémové Díky za všechny Vaše rady
Guest Tada Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Můj favorit na hodinky do 7tis - PRECISTA PRS-5
jirka404 Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 (edited) Jak již tady bylo několikrát řečeno Armani by měl šít hadry a vykašlat se na propůjčování svého jména pochybným hodinkám. Navíc Aukro je přímo semeniště všelijakých lidově řečeno ho.nům v královském kabátě . Já bych se koukl po nějakých Hamiltonech. Edited December 11, 2009 by jirka404
budo Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 (edited) Trošku tě podráždíme .... klik a klik a klik a klik ... ten viewmatic by se celkem cenou i vešel .... ;-) .... a Tada se vytáhl .... to musím prohlídnout .... EDIT: doplnění odkazů Edited December 11, 2009 by budo
Gilius Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 estli se s tím nechceš nějak zalamovat....jsi študák....hodně parády uděláš s PRIM Q41 http://www.prim.cz/objednavka?4220 Hamiltony a podobně tu má skoro každej Tyhle ne Ale jsou na baterku.......
apocalipta Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 to gilius: Ty jsi z Jihlavy? Dobrá náhoda, já taky Zalamovat.. nechci koupit první který uvidím jen proto abych už to měl z krku, chci aby mě reprezentovali a tak bych si rád vybral ty pravý. Držím se pravidla, že mě musí na první pohled zaujmout, přecejen budu je používat 24/7, tak si přece nekoupím hodinky který se mi nelíbí. Mrknu na odkazy co ste poslali... jen tak dál )
Gilius Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 No vidíš....tož se můžeme potkat. Akorát ty Q41 už nemám. Ale Hamiltony Ti ukázat můžu,i když "jen" Ana/Digi.
apocalipta Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 co třeba něco takového http://www.hodinky.cz/orient-automatic-cdb05002b.html ? Jak vůbec funguje to "natahování pohybem ruky"? Je to lepší než quarz, nebo naopak? Ani moc nevím co od hodinek chtít..
Guest Tada Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Kvarc je na baterku a automaty jsou mechanické, mají setrvačku, tikají a automaty se holt natahují závažím, které se v nich otáčí tím jak přes den pohybuješ rukou, místo toho abys musel každý den natahovat.
vraby Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Koukni tady,třeba ti padne něco do oka.
apocalipta Posted December 11, 2009 Author Report Posted December 11, 2009 což o to, třeba http://www.mojehodinky.sk/hodinky/Gaz-14-L...ky/OS22-5619133 se mi líbí. Co je to za značku?
Radek Hulán Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 (edited) Prim Quartz? Hm. A co třeba za 4.000 Kč "vlastní kalibr", mechanika (automat), výborná kvalita, vododěsnost do 200m a perfektní vzhled? Třeba zde za 150 liber (cca 4.200 Kč): http://www.amazon.co.uk/Seiko-Black-Profes...8305&sr=1-1 Takto vypadají v reálu na ruce, což je hodně dobré na tu směšnou cenu: Edited December 11, 2009 by Radek Hulán
vraby Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 což o to, třeba http://www.mojehodinky.sk/hodinky/Gaz-14-L...ky/OS22-5619133 se mi líbí. Co je to za značku? Přečti vlákno RUSKÉ HODINKY je tam toho dost a dost.
Gilius Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Prim Quartz? Hm. Viděl jsi je vůbec naživo????
Radek Hulán Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 @Gilius - neviděl, jen na tvých fotkách. Subjektivně se mi mnohem více líbí to Seiko. Navíc v těch Seiko modelech si vybere snad každý a o poměru kvalita/cena není sporu.
Recommended Posts