Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny :)

Náhodou jsem se dostal na tyto stránky a po chvíli zkoumání a procházení topiců jsem nabyl názor, že je tu spousta zkušených a hodinko-znalých lidí, proto bych si chtěl nechat poradit od zkušenějších :) Jsem stále student (22 let) a chci si koupit hodinky. Doposud jsem měl jenom takové ty obyč casio za pár korun a teď bych si rád koupil něco hezčího, kvalitnějšího. Nemám na hodinky statisíce, rád bych se vešel cenou tak do 7000, pokud by to opravdu stálo za to tak možná 10 000. Problémem je to, že hodinek je hrozně moc druhů a vybrat mezi nimi ty správné je docela těžké. Jako laik navíc nepoznám co je kvalitní a co ne. Dostal jsem se také na AUKRO, kde se prodává hodně modelů za velice příznivé ceny (zatím mě nejvíce zaujaly asi tyto : http://aukro.cz/item845825713.html ) ale nevím nakolik se tomu dá věřit. Tyto hodinky třeba v obchodech stojí kolem 13 000, tady za 3.. jsou pravé? případně jak to poznám. Jaké byste mi obecně poradili? Nehledám nutně extravaganci, ale hlavně kvalitu (samozřejmě pouze nejvyšší možnou za dané peníze). Budu rád za jakoukoli radu (případně zkušenost s nákupem z aukra). Velice děkuji :) M.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrovna Emporio Armani nejsou z hodinářského hlediska nic moc... Chvíli si to tady čti, procházej, každou chvíli někdo shání hodinky do 10tis :)

Posted

ještě chvilku se tu rozhlížej,hlavně v této sekci....."poraďte s koupí"....dotazů,jaký jsi položil,je tu spousta....čti si.....specifikuj si požadavky a uvidíš,že se k něčemu dobereš. Emporo Armani raději ne-e..... :)

Posted

Tak tak :-) a co se týče odkazu, tak když někdo prodává hodinky za 3k Kč a do nadpisu nebo popisu dá sloxo LUXUSNÍ, tak můžeš dát krk na to, že budou všechno, jenom ne luxusní :D Vítej a přeju dobrou volbu při výběru :) Za chvíli v tom budeš po uši a to doslova :-)

Posted

je skvělý jak rychle a aktivně odpovídáte :D Máte můj obdiv. Mezitím sem trochu prozkoumal prvních pár stran topiců.. je spousta hodinek který jsou hezký, o většině jsem nikdy neslyšel, je to podobnej boj jako kupovat cokoli v IT, foto technice atd.. kdo se neovládne, propadne tomu. Mrknu na ty Precista, Orient i Hamilton.. Já doposud vybíral hlavně podle toho vzhledu. Ty armani se mi celkem líbili (ne jen proto, že jsou to armani). Na značce nějak extra nelpím, jak říkám, chci hlavně hodinky co budou 1. reprezentovat 2. vydrží 3. budou bezproblémové :) Díky za všechny Vaše rady

Posted (edited)

Jak již tady bylo několikrát řečeno Armani by měl šít hadry a vykašlat se na propůjčování svého jména pochybným hodinkám. Navíc Aukro je přímo semeniště všelijakých lidově řečeno ho.nům v královském kabátě :D .

Já bych se koukl po nějakých Hamiltonech.

Edited by jirka404
Posted (edited)

Trošku tě podráždíme .... :D

klik a klik a klik a klik ... ten viewmatic by se celkem cenou i vešel .... ;-)

.... a Tada se vytáhl .... to musím prohlídnout ....

EDIT: doplnění odkazů

Edited by budo
Posted

to gilius: Ty jsi z Jihlavy? Dobrá náhoda, já taky :D Zalamovat.. nechci koupit první který uvidím jen proto abych už to měl z krku, chci aby mě reprezentovali a tak bych si rád vybral ty pravý. Držím se pravidla, že mě musí na první pohled zaujmout, přecejen budu je používat 24/7, tak si přece nekoupím hodinky který se mi nelíbí. Mrknu na odkazy co ste poslali... jen tak dál :))

Posted

Kvarc je na baterku a automaty jsou mechanické, mají setrvačku, tikají a automaty se holt natahují závažím, které se v nich otáčí tím jak přes den pohybuješ rukou, místo toho abys musel každý den natahovat.