budo Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 (upraveno) Teď jsem přišel domů a nestačím se divit............. Na závěr snad jen otázka, co přesně je ten "chronograf"? to jsou ty čísílka okolo? Děkuji za Vaši výdrž Zkus se podívat na slovník hodinářských pojmů a do sekce pro začínající. Je tam velmi dobře vysvětlena spousta základních věcí. A ty Orienty vypadají docela dobře, když se ti líbí, zařaď si je do užšího výběru :-) Jen si zjisti jak to je s tím datumem, abys to přečetl... Upraveno 12. prosince 2009 uživatelem budo
little_w Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 hele, no tak pokud netrvas na mechanikach, tak me treba zaujaly tyhle seiko chronograph, tak jsem si je koupil, a jsem spokojeny. dokonce je obcas i nosim, kdyz mam chut odlozit mechanicke design zajimavy, neokouka se. a seiko? firma, ktera vymyslela quartz, urcite nebude spatna.
Popik Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 No co se mně týče, jsem jen krátce po tom rozhodovacím cyklu. Mě osobně se ty Tissoty PRC200 líbí a tak je mám objednaný. Ale fakt je ten, že hodnocení vzhledu je subjektivní, tak si každej vybere něco jinýho. Taky jsou zajímavý Archimede, jak už někdo psal. viz. tady http://www.archimede-uhren.de/US/Pilot-family.htm
D_o_S Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 No ja bych volil Seiko SKX007, nebo treba Precista Speedbird III.... nebo Tissot?
pavel23 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Kup samurie seiko, pro začátek výborná volba! Na ebay.com je ještě občas seženeš funglovky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se