Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojky, jsem naprostý amatér, který už léta zjišťuje čas jen na mobilu. Rozhodla jsem se ale koupit hodinky k vánocům manželovi. Chtěla jsem, aby vypadaly dobře, byly kvalitní, cenově přijatelné a hlavně ne nějaké napodobeniny. Aniž bych dvakrát moc přemýšlela, objednala jsem tyhle: http://www.aukro.cz/show_item.php?item=839479476 moc se mi líbí a vím, že manžel má rád černý ciferník a hranatý tvar. No asi dost málo parametrů:-)). Nikde se nemůžu moc dočíst, jak je to s nákupem hodinek, šperků apod. známých značek na Aukru, jestli jsem naivní, nebo je možné fakt výhodně nakoupit.

Trochu mě zarazilo, že prodávající uvádí, že natahování hodinek je manuální, všechny ostatní internetové obchody ale píší, že strojek je automatický - natahuje se pohybem ruky. Prý je to možné obojím způsobem. Fakt se v tom absolutně nevyznám..co si o tomto výběru myslíte? Díky.

Odesláno

Dle fotek tam je automatický strojek - hodinky se tedy natahují pohybem ruky. Dle ceny budou snad i prave. Nicmene koupila si manzelovi hodinky od vyrobce trenyrek.. Spousta lidi mu je ale pochvali..Pokud se v hodinkách nevyzná, bude rád. A pokud jo, tak bude taky rád, protože je to dárek od manželky. Tak se nestresuj a užijte Vánoce.

Návštěvník Tada
Odesláno

No... Koupit si čínu za 10tis od výrobce trenek, to je docela průšvih.

Na výběr pořádných hodinek to chce víc času, než 2týdny. Bohužel asi moc neporadím, protože se moc neorientuji v nabídce velkých a hranatých hodinek.

Odesláno

Vzdyť jo, já to chápu. Tak ho hlavně neposílej na tohle fórum:) Tady jsou lidi, kteří tomu opravdu rozumí a hodinky by mu asi nepochválili. Je to když to řeknu natvrdo předraženej kus kovu bez jakékoli, z hodinářského hlediska, přidané hodnoty. Jejich reálná cena se rovná nějaké možná tisícovce, zbytek je daň za nápis, který každý zná. Proto už sem nikdy nechoď, nic nezjišťuj a nenech si vzít radost. Určitě se mu budou líbit a bude mít lepší (no spíš dražší) hodinky než 99% populace..

Odesláno (upraveno)

Ahoj, aniž bych se Tě jakkoli chtěl dotknout, jsem pokaždé udiven podivným, obráceným postupem lidí, kteří se tu čas od času ptají, stejně jako teď Ty. Nejdřív bych se informoval, až pak kupoval. Obráceně to jednak není k ničemu a jednak lze 50/50 předpokládat, že odpověď na můj dotaz mi jen potvrdí špatnej nákup a já budu na sebe akorát tak naštvanej. Skoro je v takovým případě lepší sladká nevědomost ;-)

A za druhé by mě zajímalo, jestli bys manželovi koupila auto značky Dannone nebo oblek značky ČKD..... asi tak je to s hodinkama, na které se tu teď ptáš. Zároveň si neodpustím poznámku směrem k téhle "značce hodinek" .... nejde mi fakt do hlavy, co zrovna na tomhle všichni laikové poslední dobou viděj.

Fakt to neber osobně. A buď klidná, manželovi se líbit budou. No a někdy v říjnu 2010 se tady zastav poptat po nějakých pěkných hodinkách pro manžela :-)

EDIT: pravopis

Upraveno uživatelem budo
Odesláno

Ahoj,

musim ti bohužel napsat, že ohledně aukra naivní jsi :), ale asi jinak než myslíš. Ty hodinky originál budou, z toho bych strach neměl, ale z mýho pohledu je to cokoliv jinýho, než výhodnej nákup :suicide_anim: ... 99,9999% obchodníků na aukru jsou lidi, co hodinky skupujou na ebayi obvykle z Hong Kongu a pak je tu prodávaj s 50-150% přirážkou ... Já sám sem měl v ruce pánský AR hodinky 2x za směšnou cenu z Číny a nechával jsem si pravost ověřit i v servisu a z tohodle hlediska problém nebyl. Co se tý značky týče, tak bych to taky neviděl jako nějakou katastrofu. Čim víc se pohybuju ve společnosti lidí ať už z okruhu práce nebo kamarádů, tak zjišťuju, že jen málo kdo je ochotnej za hodinky platit a ještě míň z těch co ty peníze vydaj si daj s výběrem práci a kupujou podle kvality atd.... Armani zní dobře a je fuk, kde se to skutečně vyrábí. Myslim, že s nima sklidí víc ohlasu, než kdyby měl na ruce nějaký archimede (radši říkám, že sám sem vlastníkem :D aby tu nevznikl flame)...

Odesláno

budo, nijak se mě to nedotklo..jen opravdu nejsme fajnšmekři a nehledáme kvalitu na věčné časy, v této chvíli dám přednost líbivosti. Jinak je to sice výrobce trenek, jak to tady píšete, ale podle mého názoru i stylových doplňků, byť ne nejvyšší kvality..a já hodinky za doplněk považuju.

Mmj mi tady 24 hodin denně pobrekávají dva pětiměsíční kojenci, takže opravdu nemám příliš času pátrat po různých diskuzích..na chronomag jsem narazila více méně náhodou a aniž bych pročítala zdejší příspěvky (mohla jsem tím samozřejmě ušetřit čas místních odborníků:-)), plácla jsem dotaz na to, co mě zrovna trápilo.

Stačí mi tedy jakás takás pravděpodobnost, že hodinky nebudou napodobenina, byť značka je pod vaše rozlišovací schopnosti:-))))))))))))))

Díky všem za odpovědi...až jednou dospějeme do stádia kdy budeme hledat echt kvalitu, určitě to tady pročtu od začátku do konce.

Odesláno (upraveno)
budo, nijak se mě to nedotklo..jen opravdu nejsme fajnšmekři a nehledáme kvalitu na věčné časy, v této chvíli dám přednost líbivosti. Jinak je to sice výrobce trenek, jak to tady píšete, ale podle mého názoru i stylových doplňků, byť ne nejvyšší kvality..a já hodinky za doplněk považuju.

Mmj mi tady 24 hodin denně pobrekávají dva pětiměsíční kojenci, takže opravdu nemám příliš času pátrat po různých diskuzích..na chronomag jsem narazila více méně náhodou a aniž bych pročítala zdejší příspěvky (mohla jsem tím samozřejmě ušetřit čas místních odborníků:-)), plácla jsem dotaz na to, co mě zrovna trápilo.

Stačí mi tedy jakás takás pravděpodobnost, že hodinky nebudou napodobenina, byť značka je pod vaše rozlišovací schopnosti:-))))))))))))))

Díky všem za odpovědi...až jednou dospějeme do stádia kdy budeme hledat echt kvalitu, určitě to tady pročtu od začátku do konce.

Tak hodně štěstí při případné záruční opravě.Ono je to do Číny dost z ruky

"Logo EA na kolečku, svorce, boku a zadní straně" Důkaz vysoké profesionality prodejce

Upraveno uživatelem falkkon
Odesláno
Tak hodně štěstí při případné záruční opravě.Ono je to do Číny dost z ruky.

sledujete výrobce i někde jinde než na hodinkách? Ono je totiž made in China téměř všechno:-))))))))))))

Odesláno (upraveno)

O tom nikdo nediskutuje .... v číně se taky vyrábí kvalitní hodinky - ono záleží na kontrole jakosti vstupů a výstupů

Naším časem ani tak neplýtváš, jen jsem si vzpoměl na tohle :D

Jinak kolega takové přístupy k výrobní strategii, kterou má EA, komentuje snahou vyrábět jehly, biče. volejovky :D

Ode všeho něco tedy znamená pořádně nic (nebo málo).

Upraveno uživatelem budo
Odesláno (upraveno)
sledujete výrobce i někde jinde než na hodinkách? Ono je totiž made in China téměř všechno:-))))))))))))

Ještě máš 6 hodin aby jsi to zrušila a podívej se na ty VostokEU. Jak jsem ti nechal odkaz.Počítám že do vánoc ti je stejně nestihne poslat má na to 10-14 dní než dorazí. Tady by to mohli stihnout:

http://www.mojehodinky.sk/hodinky/Vostok-Europe/Red-Square

http://www.mojehodinky.sk/hodinky/Vostok-E...TIKA-Icebreaker

Cenově přijatelné,žádná napodobenina,hranatý tvar černý ciferník. Můžeš si vybrat na kovovém tahu nebo na kůži.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

JJ, uz je to tak. Ale mozna prave proto! Kdyz jime popcorn z misky vyrobene v cine, na sobe teplaky z ciny, cumime na bednu sesroubovanou v cine na film z Jackie Chanem je to prece hezky pocit pokochat se na dobre odvedenou praci z ... Japonska :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Prilis nerozumim tomu, co vsichni na hodinkach EA vidi. Ja bych si od nich ani ty trenyrky nekoupil. Jsou mozna libive, jak pises, ale urcite ne vkusne nebo pekne. Rozmyslej dobre, protoze v tomhle pripade je to kompletne cina a nevim, jestli se v pripade problemu dovolas reklamace u prekupnicka z Aukra. Jestli chces levne (rozumej kolem do 10000kc) hranate hodinky s cernym ciselnikem, tak koukni treba po tehle reedici Doxa Grafic. Jsou sice kvarcove (na baterii), ale mozna, ze to je lepsi volba nez cinsky mechanicky strojek pochybne kvality. Ty hodinky jsou celkem pekne a vymahatlnost prava pri pripadne reklamaci bude jiste na jine urovni nez u tech vybranych EA.

zdroj/source: www.doxa-watch.cz

15021608lim.jpg

EDIT: A kdyz uz honit vodu, tak je to lepsi se "swiss made" nez "EA".

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Prilis lidi ti tady nepopreje, i diky nepsanemu kodexu "sireni osvety a povedomi mezi laickou verejnosti". Napada mne takovy priklad: chlapik si koupi rekvizitu z filmu Star Wars a da za ni neskutecne penize. Bude to napriklad nejaka rukavice (maji tam rukavice ne : ) moc se o SW nezajmam). Kdyz se ho nekdo zepta co to je - odpoved ho prekvapi a vynalozena castka odrovna. Udela si v hlave jednoduchou rovnici "typek+kravina za x tisic=magor". Az nas hrdina prijde na sraz stejne postizenych fanousku - vsichni se z nej posadi na pr*** a v jejich oci se z nej stane polobuh. Ten to vsak nedela ani pro jedny ani pro druhy nybrz pro svuj pocit, svou radost z vlastneni unikatu. S hodinkama je to stejny. Bohuzel jsem se za posledni rok co se o hodinky zajmam setkal asi s 5 lidma, hodinky kterych bych se nestitil vzit na ruku. V ocich ostatnich 99% jsem zustal jen "blbec schopny dat za hodinky treba i pres 2000!". Abych to zkratil - je nesmirne dulezite aby darek udelal radost, ty sama musis vedet jestli se tak stane. Pokud tomuto učelu poslouzi kup mu je, budou to hodinky "od tebe" a vic bych v tomto pripade neresil.

Návštěvník salamio
Odesláno
Mmj mi tady 24 hodin denně pobrekávají dva pětiměsíční kojenci...

Jéje, Skeleton dostane od Ježíška krásný pendant k těm Milgaussům :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...