Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

OT: zacinam "litovat", ze jsem tohle forum objevil a registroval se, protoze od +- predminuleho tydne co jsem tady vstoupil, tak vetsina volneho casu padla na vyber hodinek, zatimco v minulosti jsem to resil snadno, rychle, impulzivne a relativne levne :(

kazdopadne k veci.

puvodni plan hodinek do 10k asi uz definitvne padnul (i kdyz bolistku na neustale vybirani/rozhodovani mi poskytne traser supersport za 3,4kkc od kubsona, tesim se na ne :) a presunul jsem se k mk, kde ale bojuju s obrovskou variabilitou, ke ktere jen obtizne dohledavam referencni fotky apod, protoze je to zrejme mlada znacka (anebo aspon ty hodinky co delaj). kazdopadne rad bych sem pred tim, nez bych cokoliv objednaval a par mesicu cekal, postnul aktualni resersi a pozadal o vase zpetne vazby.

z generatoru jsem vytvoril nasleduji kombinaci, ktera se mi hodne libi:

lrrpcustomcomponents.jpg

podle simulace vypadaji takto

lrrpcustom.jpg

pro porovnani podobne s 24h rucickou, kterou jsem z estetickych duvodu odebral

lrrp369milsub.jpg

velmi blizko k tomu maji i tyto, bohuzel nemaj datumovku, kterou bych asi neozelel

lrrpf4571400.jpg

inspirace je zrejma. ukrutne se mi libi vterinovka s kulatym koncem a cervenou spickou, coz hlavne ta kulicka v noci musi byt uchvatna!

rolex.jpg

smp3.jpg

celkove cca 1,2k$, coz pokud k tomu prictu celniky, tak to vychazi 25kkc :yucky:

summary & otazky:

- mam dojem, ze dat za tyto hodinky 25kkc je malinko ujete

- pokud vidite moje preference z textu a obrazku vyse, udelal bych lepe, kdybych sel do jinych? (jakych?)

help! (uz me to sere, mel bych vic pracovat, abych nemel cas na neustale vybirani hodinek)

Edited by tmoris
  • Upvote 1
Posted

Jeto par dni co tady sli bondovky za 24tisic... Chce to kouknou po originalu! Za todle jsou to vyhozeny penize!!!

Posted
Jeto par dni co tady sli bondovky za 24tisic... Chce to kouknou po originalu! Za todle jsou to vyhozeny penize!!!

njn, sak ja se tam pomalu propracovavam :)

hodne se mi libi seamastry s plnymi rucickami (tzn cerne SMP a ne modre bondovky - ty az pak nekdy), ale nez to objednavat z ebaye a nikdy to nevidet na zivo a na ruce, tak bych si je rad vyzkousel. v nekolika threadech se tady psalo o jakychsi hodinarskych srazech. bude neco, resp kde se o tom dozvim, ze bych tam nekoho z vas obtezoval s ohlednutim SMP? :)