hanni Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Čéče, řek bych, že myslí spíš tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj/source: thewatchquote.com Tak tento model ma chytil za srdce...asi zacnem setrit
diable Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 <!--quoteo(post=358084:date=14.12.2009 - 13:27:name=mrakodrap)--><div class='quotetop'>QUOTE(mrakodrap @ 14.12.2009 - 13:27) 358084[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Pan Pavelka to je ten starší pán? Mě obsluhoval starší pan (neznám jméno). Chtěl jsem se kouknout na IWC 7 days ve zlatě. Nevěděl pořádně kde a jestli je má (výloha) a jeho první otázka, když jsem se na hodinky zeptal zněla "a víte kolik ty hodinky stojí?" Připadlo mě to stejný, jak když se zeptá ...a máte na ně?... Trošku mě to překvapilo. No, to sem asi nepatří.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ne, je to ten mladsi. Ten starsi pan je pan hodinar, pro prodej viditelne neni nejpovolanejsi. Ale jeho praci muzu jedine pochvalit! No, ale zpet k puvodni otazce. Co rikaji ortodoxni fanousci Breitling na zmineny model <b>Superocean Heritage</b>? Opravdu me to zajima. Mám manuální Breitlingy z devětašedesátého, pak Montbrillant Olympus a tohle je jeden z mála kousků, který bych do sbírky přidal. Páč mi chyběj potápky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se