Adam99 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Mají i typ řemenu se cvoky, model 6239TVDD-a1 Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Laci - jsem liny hledat velikost pouzdra, mas predstavu jak jsou velke? Doufam, ze je to alespon 38+mm Co se remene tyce, klidne se prizpusobim, je mi to vlastne asi jedno, protoze si od Ondreje stejne necham udelat minimalne 1 podle sebe, spise vsak mnohem vice Jeste dotaz, bile rucky uz jsou mimo hru a budou ocelove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Malé doplnění: Našel jsem fotku spony s nápisem. Je na ní plný nápis oproti té co vystavil YPO. ta spona s gravirovanym logem by byla supr alternativa k uvedeni vyrobce kdekoli jinde na hodinkach. decentni a presto nezamenitelne. ja jsem pro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Laci - jsem liny hledat velikost pouzdra, mas predstavu jak jsou velke? Doufam, ze je to alespon 38+mm Co se remene tyce, klidne se prizpusobim, je mi to vlastne asi jedno, protoze si od Ondreje stejne necham udelat minimalne 1 podle sebe, spise vsak mnohem vice Jeste dotaz, bile rucky uz jsou mimo hru a budou ocelove? rozmer je 40 x 52 mm , lugs 24 mm, korunka 9mm myslim ze su mimo hru, pokial sa pamatam tak o biele si mal len ty zaujem, ofrei ich na tucty za 4 $ takze v tom nevidim problem. hlavny zaujem bol o ocelove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jeste dotaz, bile rucky uz jsou mimo hru a budou ocelove? pevně věřím že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Malé doplnění: Našel jsem fotku spony s nápisem. Je na ní plný nápis oproti té co vystavil YPO. Omlouvám se, nestihl jsem úplnou editaci: Připomínám ještě dobový obrázek řemínku. Zdá se, že prošití není kontrastní. Mohlo by být i černé. Sedláři na šití kůže používají nit ošetřenou "voskem???", ten ji ošetřuje a dodává lesk, projevující se na obrázku bílými ploškami. Simon by asi věděl lépe definovat. Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Laci - jsem liny hledat velikost pouzdra, mas predstavu jak jsou velke? Doufam, ze je to alespon 38+mm Co se remene tyce, klidne se prizpusobim, je mi to vlastne asi jedno, protoze si od Ondreje stejne necham udelat minimalne 1 podle sebe, spise vsak mnohem vice Jeste dotaz, bile rucky uz jsou mimo hru a budou ocelove? Neuměle staženo ze zeno watch database: Reference 6164-6-a1 Line Square Collection Retro Carré Watch name Winder Dial black -a1 Case Material stainless steel Glass mineral Surface polished Water resist 5 ATM Glass back no Size 40x40/52 mm Crown not screwed Strap width 24 mm Band leather Movement Caliber Unitas 6498 Date no Weekday no System Hand Winding (manual) Energy mechanical Jewel 17 Rubine Vibration 18'000/21'600 A/h Manufacturer Fabrique d'Ebauches Unitas, Tramelan, Switzerland (1898, since 1932 Ebauches SA, now ETA) Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jen pro ilustraci. Ručky nejsou nic moc, ale aspoň pro představu. Ciferník je od člena JPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Laci + ostatni diky, beru i ocelove, bile kdyztak doobjednam na domaci bastleni Mike. - prazdne se mi to libi asi vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jen pro ilustraci. Ručky nejsou nic moc, ale aspoň pro představu. Ciferník je od člena JPS. bez loga, ocelove rucicky, ciselnik s menej oseknutymi cislami numero uno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Bez loga je to lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 jenom si tak hraju... chtel jsem trosku uklidit na dynku, tak snad by se nasel nekdo zrucnejsi, kdo by dokazal cislo nejak vkusne vmestnat dovnitr toho znaku? nebo Treba je to blbost... ale kdo si hraje, nezlobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 No ta první fotka je pěkná, to by mi vůbec nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Možná by byl čas pro nějaké to hlasování. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ciselnik s menej oseknutymi cislami Pokud někdo vlastníte ciferník porcelánový z prvních Longines (cal.15.94) a máte kvalitní fotku (focené zhora) můžu překreslit a upravit. Nemají 7 a 5 useklou vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 mistni pani grafikove, nemate tuseni (nebo tip) jakympak fontem (tenkrat asi typograf nebo jak) je napsano to puvodni sdeleni, ze jsou hodinky ANTI-MAGNETIQUE? kdyby se timhle fontem vygravirovalo to "NO." a cislo, usadil by se mi v me hnidopisske pseudoperfekcionalisticke dusicce takovy pekny pocit satisfakce z urcite kontinuity a navaznosti na puvodni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Pokud někdo vlastníte ciferník porcelánový z prvních Longines (cal.15.94) a máte kvalitní fotku (focené zhora) můžu překreslit a upravit. Nemají 7 a 5 useklou vůbec... Takhle z hlavy zatím tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=213565 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Tohle je ten můj původní číselník. Jsem pro zachování tohoto fontu číslic a nápisu anti-magnetique. Zkoušel jsem dát pod dvanáctku ten odznak, ale není to dobré. Udělal bych návrch v corelu, ale nevím kde hledat podobný, resp. stejný font. tady ten by možná šel akorát bych potřeboval hejbnout s minutovkou Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 tady ten by možná šel ten jsem sem dával, mám ho v corelu, ale můžu ti poslat i tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ten jsem sem dával, mám ho v corelu, ale můžu ti poslat i tu fotku jestli ho máš v corelu tak máme hotovo Klidně bych ho použil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se