lac1 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 zdravim panove, ziadne info, dufam ze uz niesu doma na sviatky, v tom pripade budu novinky az 4.1. Navrhy vyzeraju super, len mam jednu jedinu vyhradu a to navrhy na dno poprosim na zeno hodinky a nie MVS, bolo tu par fotiek dna co ma konkretne nas model. Dik, len tak dalej Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak jsem to nasimuloval: 1. cifr z puvodnich longines, upraveny s posunutym subdialem a posunuty dle nakresu ciferniku zeno (a vlozil jsem ho do fotky pouzdra longines; rucky jsem nechal puvodni, longines) 2. dno dle skutecnych dispozic zeno (rozdil je asi jen v tech sroubech) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak jsem to nasimuloval: 1. cifr z puvodnich longines, upraveny s posunutym subdialem a posunuty dle nakresu ciferniku zeno (a vlozil jsem ho do fotky pouzdra longines; rucky jsem nechal puvodni, longines) 2. dno dle skutecnych dispozic zeno (rozdil je asi jen v tech sroubech) parada teraz to ma ten spravny smrnc, tu z tohto modelu by boli rucicky dufam ze ocelove a nefarbene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak jsem to nasimuloval: 1. cifr z puvodnich longines, upraveny s posunutym subdialem a posunuty dle nakresu ciferniku zeno (a vlozil jsem ho do fotky pouzdra longines; rucky jsem nechal puvodni, longines) 2. dno dle skutecnych dispozic zeno (rozdil je asi jen v tech sroubech) Mně se to líbí. Jsou už připravené na předání i s fólií na dýnku. Také bych chtěl umět tak simulovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Mně se to líbí. Jsou už připravené na předání i s fólií na dýnku. Také bych chtěl umět tak simulovat... posledne som im posielal hrube nakresy cifu aj dna, plus novy safir specifikaciu tak isto rucicky specifikaciu. tak som zvedavy nove spravy budu najskor asi az toho 4-teho, alebo ked sa sefovi zacnie za robotou tak medzisviatkami sa ozve. laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Mně se to líbí. Jsou už připravené na předání i s fólií na dýnku. ...ty vole... diky za pochvalu! p.s.: a jinak plati porekadlo "pro trisky nevidi les" - ta folie tam asi fakt je. ja si ji i pres to piplani se s tim vazne nevsimnul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak jsem to nasimuloval: 1. cifr z puvodnich longines, upraveny s posunutym subdialem a posunuty dle nakresu ciferniku zeno (a vlozil jsem ho do fotky pouzdra longines; rucky jsem nechal puvodni, longines) 2. dno dle skutecnych dispozic zeno (rozdil je asi jen v tech sroubech) Hezky pěkně, to by se dalo považovat za finální záležitost. Jen myslím, že minutová stupnice by potřebovala mít okolo sebe zvenku ještě tenký proužek černého ciferníku. Aby se nedotýkala poudra. Ale jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 za mě dobrý, pěkná práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Za mne taky v pohodě, všem zůčastněným patří díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 (upraveno) Dávám sem foto(nic moc) z katalogu Zeno RETRO CARRÉ s uváděným průměrem 43mm.Jinak k tomu safíru mám dotaz :To by Zeno dělalo jen pro tuhle naší limitku?Proč se ptám,bylo by to pěkné a vzhled by se přiblížil k původnímu vzoru,ale mám obavu že při případném poškození safíru by mohl být problém s náhradou. Upraveno 23. prosince 2009 uživatelem vendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 (upraveno) ...Jen myslím, že minutová stupnice by potřebovala mít okolo sebe zvenku ještě tenký proužek černého ciferníku. Aby se nedotýkala poudra. Ale jinak super. delal jsem to podle rozmeru na strance 20, takze tam tenky prouzek je. cifernik ma prumer 31.8mm, kruznice 30.5mm. kdyz se mrknes na fotky na webu (at uz longines nebo zeno), tak to na nekterych videt jde - malo a jen z nektereho uhlu, ale mame to stejne! Upraveno 23. prosince 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak mě jenom tak napadlo v půl desátý - to je Zeno tak v hajzlu, že bude vyrábět hodinky dle předlohy pro partu zoufalců z ČECH ? - vždycky jsem Zeno vnímal jako střední nebo trochu lepší střední proud a tohle beru jako fópá ** ještě je možný, že to zeno švihá na strojích od tag hujer a potom to chápu -- he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 23. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Dávám sem foto(nic moc) z katalogu Zeno RETRO CARRÉ s uváděným průměrem 43mm.Jinak k tomu safíru mám dotaz :To by Zeno dělalo jen pro tuhle naší limitku?Proč se ptám,bylo by to pěkné a vzhled by se přiblížil k původnímu vzoru,ale mám obavu že při případném poškození safíru by mohl být problém s náhradou. tak to je teda gulas s tymi rozmermi, tu 43, na stranke 40, Ypo 42. uvidme pomerame To Vendy: pri pripadnom poskodeni, ti tam daju klasicke co je ploche, pripadne mineral, alebo akrylatove. alebo bude po jednom kuse pribalene ?? toho by som sa nebal,ze sa poskodi. poskrabat to neposkrabes len niecim co je fakt ostre a tvrde. len pre porovnanie mineral ma 500-800 Vickersa, a safir 2200-2300 Vickersa. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 tak to je teda gulas s tymi rozmermi, tu 43, na stranke 40, Ypo 42. uvidme pomerame To Vendy: pri pripadnom poskodeni, ti tam daju klasicke co je ploche, pripadne mineral, alebo akrylatove. alebo bude po jednom kuse pribalene ?? toho by som sa nebal,ze sa poskodi. poskrabat to neposkrabes len niecim co je fakt ostre a tvrde. len pre porovnanie mineral ma 500-800 Vickersa, a safir 2200-2300 Vickersa. Laci Máš pravdu, tady je část prospektu z roku 2006: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Máš pravdu, tady je část prospektu z roku 2006: asi zalezi, jak k tomu tu supleru prilozis ja bych to neresil, milimetr sem, milimetr tam. padlo tady, ze pri porovnani s "predlohou" nejsou patrne zadne zasadni rozdily, rozmery snad tedy budou odpovidat. vzhled bude trosku jiny (absence napisu a cifernicek vterin posunuty az na minutovou kruznici), ale to bych bral spis jako prednost - aspon se bude lepe vysvetlovat, ze to neni fejk (vid, YPO?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 asi zalezi, jak k tomu tu supleru prilozis ja bych to neresil, milimetr sem, milimetr tam. padlo tady, ze pri porovnani s "predlohou" nejsou patrne zadne zasadni rozdily, rozmery snad tedy budou odpovidat. vzhled bude trosku jiny (absence napisu a cifernicek vterin posunuty az na minutovou kruznici), ale to bych bral spis jako prednost - aspon se bude lepe vysvetlovat, ze to neni fejk (vid, YPO?) nedělej ze sebe většího blba než nutně musíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Přeměřil jsem šuplerou předlohu a ta je 40 x 40 mm bez korunky, 52mm maximální délka přes nožičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Pro Mike.Já se z toho picnu,ten můj katalog je z roku.....2006.takový formát naležato,černý,na obálce jen znak ZENO_WATCH BASEL do oblouku a to jejich letadýlko.A na straně 18 prakticky stejná sestava a ,,průměr 43mm"??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Pro Mike.Já se z toho picnu,ten můj katalog je z roku.....2006.takový formát naležato,černý,na obálce jen znak ZENO_WATCH BASEL do oblouku a to jejich letadýlko.A na straně 18 prakticky stejná sestava a ,,průměr 43mm"??? Ten výřez je myslím z PDF katalogu, už to mám dlouho, tak už přesně nevím. Katalag Zeno z roku 2006 v papírové podobě nemám ... Ale menší zmatky v tom jsou. Snad je to ten menší rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 No ono je to vlastně jedno,podle srovnávacích fotek Zen s Longineskami to vypadá že pouzdra jsou skoro totožná a tak to myslím nebude vadit.Vím že dnes jsou v módě větší hodinky,já je mám také raději, také vzhledem k mojí pacce s obvodem 20,ale tyhle hodinky jsou pro mne takové ,,něco extra",že rozměr příliš neřeším.Nehledě na to, že nic s Unitasem nemám,a podle jiného katalogu Zena všechny hodinky s mimostředkou Unitas mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se