Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den pánové,potřeboval bych radu.Rodiče si na stará kolena pořídili LCD TV Sharp LC32SH7E.Mají trochu problém,televize se kolem 12 hodiny večer samovolně zapíná.TV je v režimu STAND BY. Když televize nebyla v režimu SB a byla vyplá v noci se zapla do režimu SB.Všechno se děje kolem půlnoci.Nevíte čím by to mohlo být??? Mě to hlava nebere a co teprve mají říkat rodiče.Díky za každý podnět k rozuzlení záhady.

Posted
Dobrý den pánové,potřeboval bych radu.Rodiče si na stará kolena pořídili LCD TV Sharp LC32SH7E.Mají trochu problém,televize se kolem 12 hodiny večer samovolně zapíná.TV je v režimu STAND BY. Když televize nebyla v režimu SB a byla vyplá v noci se zapla do režimu SB.Všechno se děje kolem půlnoci.Nevíte čím by to mohlo být??? Mě to hlava nebere a co teprve mají říkat rodiče.Díky za každý podnět k rozuzlení záhady.

Môj tip:

Skús sa pohrabať v menu. Niektoré TV tam majú možnosti na zapínanie, vypínanie a prepínanie na vybraný kanál v čase, ktorý sa dá nastaviť.

Posted
Môj tip:

Skús sa pohrabať v menu. Niektoré TV tam majú možnosti na zapínanie, vypínanie a prepínanie na vybraný kanál v čase, ktorý sa dá nastaviť.

Zítra tam zajedu,díky za první možnost řešení.I když televizi jsem jim byl nastavit já a nic takového jsem tam nedělal,že by nastaveno nějak z výroby?

Posted (edited)
 ......................že by nastaveno nějak z výroby?

Ne.

Edit - rodiče bývají hraví a rádi se hrabou v menu, podívej se, jestli si nenastavili časový spínač. 

Edited by thesis
Posted
 Ne.

Edit - rodiče bývají hraví a rádi se hrabou v menu, podívej se, jestli si nenastavili časový spínač. 

Dostali vyslovený zákaz se v tom hrabat.Už dříve jsem tam několikrát byl štelovat TV.No všechno je možný,jestli tam něco bude tak to stejně budou svádět jeden na druhého. :angel:

Guest salamio
Posted (edited)

Když ani zákazy nepomohly, tak jim kup něco takového a nastav tam, ať jde šťáva jenom mezi 0:15 a 23:45 :). Potom z toho kombinačkama vytahej ty tlačítka :).

Edited by salamio
Posted

Určitě to bude v tom menu...hele, když jim to opravíš tak budeš za borce a ještě pojíš cukroví..já takle pravidelně mamči ladím její oblíbené programy, které můj nezdárný synovec rozladí.. :)

Posted

Pokud bys to nesesteloval, melo by v menu byt neco jako "obnovit tovarni nastaveni"

Posted

Tovární nastavení,kontrola časovačů(vypnuto).Uvidím zítra až jim zavolám.Jestli se to zase zapne popadnu Shaaaarp a zpět do obchodu.

Posted
Tovární nastavení,kontrola časovačů(vypnuto).Uvidím zítra až jim zavolám.Jestli se to zase zapne popadnu Shaaaarp a zpět do obchodu.

ještě by to mohlo být tím,že si sama snaží zjištovat nový soft.tv,panasonik to tak dela,a nebo je to chby v softwaru a zapina se sama od sebe,resili jsme to u starsich modelu samsungu,servis prehral software a bylo vse v cajku