vraby Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Dobrý den pánové,potřeboval bych radu.Rodiče si na stará kolena pořídili LCD TV Sharp LC32SH7E.Mají trochu problém,televize se kolem 12 hodiny večer samovolně zapíná.TV je v režimu STAND BY. Když televize nebyla v režimu SB a byla vyplá v noci se zapla do režimu SB.Všechno se děje kolem půlnoci.Nevíte čím by to mohlo být??? Mě to hlava nebere a co teprve mají říkat rodiče.Díky za každý podnět k rozuzlení záhady.
Gryll16 Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Dobrý den pánové,potřeboval bych radu.Rodiče si na stará kolena pořídili LCD TV Sharp LC32SH7E.Mají trochu problém,televize se kolem 12 hodiny večer samovolně zapíná.TV je v režimu STAND BY. Když televize nebyla v režimu SB a byla vyplá v noci se zapla do režimu SB.Všechno se děje kolem půlnoci.Nevíte čím by to mohlo být??? Mě to hlava nebere a co teprve mají říkat rodiče.Díky za každý podnět k rozuzlení záhady. Môj tip: Skús sa pohrabať v menu. Niektoré TV tam majú možnosti na zapínanie, vypínanie a prepínanie na vybraný kanál v čase, ktorý sa dá nastaviť.
vraby Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Môj tip: Skús sa pohrabať v menu. Niektoré TV tam majú možnosti na zapínanie, vypínanie a prepínanie na vybraný kanál v čase, ktorý sa dá nastaviť. Zítra tam zajedu,díky za první možnost řešení.I když televizi jsem jim byl nastavit já a nic takového jsem tam nedělal,že by nastaveno nějak z výroby?
Snow Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 (edited) ......................že by nastaveno nějak z výroby? Ne. Edit - rodiče bývají hraví a rádi se hrabou v menu, podívej se, jestli si nenastavili časový spínač. Edited December 18, 2009 by thesis
vraby Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Ne. Edit - rodiče bývají hraví a rádi se hrabou v menu, podívej se, jestli si nenastavili časový spínač. Dostali vyslovený zákaz se v tom hrabat.Už dříve jsem tam několikrát byl štelovat TV.No všechno je možný,jestli tam něco bude tak to stejně budou svádět jeden na druhého.
Guest salamio Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 (edited) Když ani zákazy nepomohly, tak jim kup něco takového a nastav tam, ať jde šťáva jenom mezi 0:15 a 23:45 . Potom z toho kombinačkama vytahej ty tlačítka . Edited December 18, 2009 by salamio
Diamondking Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Určitě to bude v tom menu...hele, když jim to opravíš tak budeš za borce a ještě pojíš cukroví..já takle pravidelně mamči ladím její oblíbené programy, které můj nezdárný synovec rozladí..
vraby Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Sosnul jsem si manuál ať jsem chytřejší,je tam jen nějaký časovač,že by to dělal on.TU
cody Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Pokud bys to nesesteloval, melo by v menu byt neco jako "obnovit tovarni nastaveni"
vraby Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 Tovární nastavení,kontrola časovačů(vypnuto).Uvidím zítra až jim zavolám.Jestli se to zase zapne popadnu Shaaaarp a zpět do obchodu.
quest987 Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Tovární nastavení,kontrola časovačů(vypnuto).Uvidím zítra až jim zavolám.Jestli se to zase zapne popadnu Shaaaarp a zpět do obchodu. ještě by to mohlo být tím,že si sama snaží zjištovat nový soft.tv,panasonik to tak dela,a nebo je to chby v softwaru a zapina se sama od sebe,resili jsme to u starsich modelu samsungu,servis prehral software a bylo vse v cajku
Recommended Posts