Honza.manta Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Připojuji se k obhajobě Snowa - bez něj by tu bylo smutno. On to tak nemyslel - prostě asi neměl den, tak se blbě vyjádřil. Známe se osobně a je to prostě fajn kluk a kamarád - "i ke mně, který jsem taktéž novodobá naplavenina a plebs, který plevelí fórum odborníků". Sorry, ale nedalo mi to a musel jsem si taky rýpnout. A pojďme už změnit téma.
Filip.J Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Ne, já se nehroutím, asi nebyla ta ironie z mého původního příspěvku dostatečně cítit Každopádně ale bez ironie děkuji všem za upřímné reakce Jo a k tématu: S moderátory jsem tady spokojen, vedete to dobře, pánové. Upování v prodejní sekci jste zrušili ve chvíli, kdy jsem si začal říkat, jestli ty moje inzeráty nejsou přeci jen moc zapadlé, takže díky za to Pokud jde o inzerci nehodinkových věcí, dovolím si nemít na to názor - přizpůsobím se. Dokud modi ze stanovených, jakkoli dlouhých pravidel nedělají individuální výjimky, nemám problém.
marosh Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Snow je chronomagforum, někomu nemusí vonět, ale kdo ho trochu pozná, tak mu porozumí.
lib Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 V 10. 5. 2013 v 22:07, marosh napsal: Snow je chronomagforum, někomu nemusí vonět, ale kdo ho trochu pozná, tak mu porozumí.Souhlas!Co se stalo? Chvili jsem tady nebyl.
panedge Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 A ty co ho neznaj (ja) tak si muzou myslet,co chtej.
filo-boxer Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Ocividne uz k tematu nema nikdo nic, diky za vsechny pripominky. Zatim lock.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.