X-Bob Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Tak jsem se zařadil do japonské famílie. Dnes po 8 dnech cestování (cca 150 km?) Českou poštou dorazily jakonové Seiko "Pepsi" Divers SKX009K1. Díky kolegovi "Rubusovi" Dojmy - úžasné. Moje první Seiko. Vůbec nechápu, jak jsem bez Seiko mohl žít Svítí hezky černobylsky, zpracování výborné, diametr na moji ruku akorát (njn, návrat z diametrů 47mm zpět na zem). Takže hodinky na sport&moto jsou doma. Děkuji za konzultace xjr1, Snow a Falkkon. Příští hodinky = zase Seiko Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Horhe Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Tak gratulace, svítěj parádně. Docela jsi mě uklidnil, moje seiko samurai opustily 7.12. spojený státy a od tý doby ticho po pěšině..Doufám, že zejtra zazvoní pošťák.
cubic Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Je to od neděle co mám doma Samurai SMN009K a musím říct že jsem ještě neviděl takovouhle svítivost na hodinkách.Musím teda přiznat že jsem moc pořádných hodinek neviděl na vlastní oči a v akci,ale za takovýhle peníz je to hodně muziky.Seika jsou asi opravdu kvalitní hodinky,Seikaři mi musí odpustit že jsem někdy pochyboval.
skalis Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Bobe, uplne Te chapu. Mam od patku SKX007 a jsem z nich uplne vedle. Silene me chytly, jsou presne jako svina (nekolik malo vterin za den), krasne sviti (velmi dustojny nastupce Precisty PRS-20) a kdyz mi na tom originalnim diver gumovym remenu vylezou zpod kosile, tak uz zpatky nejdou, takze se jimi muzu kochat Proste Seiko jede!
Apep Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Bobe, taky se přidávám s gratulací, změna je život a tohle vypadá na změnu velmi příjemnou
JanC Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Zdravím, gratuluji, velice vydařené... vlastním Samuraie v bílém provedení a pokaždé, když se nasvítí, je to velice pěkný pohled, jen teda mají zelenou barvu...ovšem co se výdrže té luminiscence týče, tak nic moc
X-Bob Posted January 10, 2010 Author Report Posted January 10, 2010 To Apep - diky :-) Je to modroLcervene, proto "pepsi"
X-Bob Posted January 31, 2010 Author Report Posted January 31, 2010 zima... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts