Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Já naštěstí ty Ademaurs Piquet neviděl a dívat se na ně nechci, protože bych se pak asi cejtil blbě :J

• Dát hlas 1
Odesláno
Já naštěstí ty Ademaurs Piquet neviděl a dívat se na ně nechci, protože bych se pak asi cejtil blbě :J

že si raději nekoupíš jedny pořádné vintážní rolády místo frcání peněz za takové hňupiny

Návštěvník Tada
Odesláno

Rolády jsou pořád ve výhledu, tohle nějak neohrozilo jejich vznikající fond :)

• Dát hlas 1
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Nojo, kdo by to byl do kluků v ETA koncernu řekl, že se budou inspirovat skoro jako Steinhart :D

8mi hranou lunetu se šrouby používá pěkná řádka kvalitních švýcarů :) Ono to kopírování a inspirace asi docela frčelo i tam a ne jenom v Asii

Upraveno uživatelem Tada
  • Dát hlas 1
Návštěvník Tada
Odesláno
ale hovno, jsou to pěkný hoďky

Brutálně upřímné vyjádření názoru, jako vždy :thumbsup_anim:

Jinak za ten rok, co se kolem hodinek motám jsem si ušel pořádnej kus cesty, jak ve vnímání kvality, techniky a designu tak i co se týče vkusu :)

Odesláno
No mám je na ruce od té doby, co mi je Jakubisko dovezl a jsou skutečně nositlné, asi mě teď budou nějaký čas doprovázet, zjistil jsem, že day-date komplikace je praktická :D

jojo, diky hodinkam s daydatem jsem znovu obevil kouzlo orientace v tydnu :-D

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Tyjo, oni jsou fakt NOS - teď jsem akorát omylem odloupl folii na dýnku :D

EDIT: Jak kurva odstraním zbytky 30let starého lepidla? Benzinem?

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Slusny, jsem na ne dost zvedavy. Zavidim schopnost nosit vicero hodinek. Ja momentalne mam kombo jake jsem si pral, ale citim se tak nejak v klinci. Vypada to totiz jako konec... Sice sladky, ale konec. Oblekovky, vikendovky a gecka.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak ono to jde nosit vícero hodinek.

Ale musíš si to pořádně rozdělit :)

Občas mám taky takový problém, že se mi nechce nějaké nosit, na úkor druhých, ale vždycky to nějak překonám :D Ale stejně 90% času nosím jen jedny konkrétní hodinky...

Odesláno

osobně o těchto hodinkách moc nevím, ale co vím, že se mi jejich design líbí jako AP, Hublot, a PP Nautilus

a ještě co zanemná zkratka NOS ? vidím tuhle zkratku u hezky achovalých vintage hodinek

thx

Odesláno
osobně o těchto hodinkách moc nevím, ale co vím, že se mi jejich design líbí jako AP, Hublot, a PP Nautilus

a ještě co zanemná zkratka NOS ? vidím tuhle zkratku u hezky achovalých vintage hodinek

thx

NIB - New in box - nové v krabici - pojem často používaný na eBay, označující nepoužité zboží

NOS - New Old Stock - staré zásoby nepoužitého zboží

Jestli ti nejsou jasne dalsi pojmy, koukni se tady

Odesláno (upraveno)

NOS = New Old Stock

Čili hodinky vyrobené před mnoha lety, ale nikdy neprodané a nenošené.

Edit: Grakij píše rychleji :)

Upraveno uživatelem Skipi
Odesláno

krasny, jednoduchy styl. at slouzi ! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...