Flamer Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Tak jsem se i já dočkal nových hodinek. Cenově jsou sice jen zlomkem hodinek tady vystavovaných hodinek ale pro mě i tyhle byly nákladné :-) tak je taky ukážu :-)
cubic Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Jsou moc pěkné a z ceny si nic nedělej,hlavně že ti udělají radost.Akorát netuším jestli to jsou mechaniky nebo quartz?
X-Bob Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Já teda nejsem moc fanda chronografů, ale tyhle, ty se mi tedy fakt líbí!
Vit Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Gratuluju, tady to není o ceně, ale o lásce k hodinkám. Velké čitelné subciferníky - to se mi líbí.
honza71 Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Gratuluju, tady to není o ceně, ale o lásce k hodinkám. Velké čitelné subciferníky - to se mi líbí. Souhlas. Tady cenu moc lidí neřeší. Hlavně, že se ti líbí. Já chroníčka tuze rád. Takže za mě palec nahoru a gratulace. Červený ručky jsou šmrncovní.
Helex Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Já na Certiny koukám čim dál tim víc, jsou mi moc sympatický ds podium, jen big size by na mě bylo moc. Jsou krásný, ten dvoubarevnej tah je super
bodie Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Gratulace k prima hodinkám,sám po nich již dlouho pokukuji.
bil Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 gratuluji,mám podobné certiny již rok a max.spokojenost
Recommended Posts