Přejít na obsah

Mé osobní vlákno

Inženýr

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Inženýr napsal:
Pane Dantechno, nepochopil jsem smysl vašeho příspěvku, ale jelikož jste turbočlen, zřejmě se jedná o další příspěvek za účelem zvýšení Vašeho ratingu.

Jinak skutečně článek chystám. Rád bych jej uveřejnil již v nejbližších dnech. S panem Kamilem už v této chvíli jednám o umístění na hlavní stránku.

Tak vstup má kolega inženýr opravdu netradiční, nicméně ve své analýze některých členů se spletl v terminologii. Místo pojmenování turbočlen by měl spíše napsat TURBOPŘISPÍVAJÍCÍ... A zeptám se takto, doufám, že zřetelně:

Opravdu si zde někdo z příčetných členů myslí, že je možno napsat denně v průměru 30!!! příspěvků, aniž by to zavánělo grafomanstvím, popřípadě servilitou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malaket napsal:
Tak vstup má kolega inženýr opravdu netradiční, nicméně ve své analýze některých členů se spletl v terminologii. Místo pojmenování turbočlen by měl spíše napsat TURBOPŘISPÍVAJÍCÍ... A zeptám se takto, doufám, že zřetelně:

Opravdu si zde někdo z příčetných členů myslí, že je možno napsat denně v průměru 30!!! příspěvků, aniž by to zavánělo grafomanstvím, popřípadě servilitou?

Já si to tedy nemyslím.

spiderer napsal:
Dantechno uz ale neni grafoman, dlouhodoby prumer ma "pouhych" 10 kusu denne :lol2:

Dekuji, uz jsem myslel ze se me nikdo nezastane. :notworthy:

Odkaz ke komentáři

jorix napsal:
Tak to stojí za to! Kliknul jsem na tento odkaz a myslim, že pan Lahola by měl vyhledat odbornou pomoc :eek:

Tak to mu stačí dát si před zrcadlo pohovku a může začít. Je na tuty, že v takovém případě by pro úspěšnou léčbu stačilo jediné sezení :D hehehehe

Jinak abych nebyl OT, pane inžinýre, fandíme Vám s manželkou oba! Držte se a těšíme se na Vaše odborné publikace :D

Upraveno uživatelem budo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  salamio napsal:
.... ale Michal Kolesa :thumbsup_anim: .

Tohle není Inženýr, ale spiderer zamlada! Když si představíte tu fotku bez vousů, vlasů a brejlí, jen s metrosexuálním kohoutem na hlavě... je to Michal. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...