brett Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Tada napsal: nojo, ale to bude trvat tak přestup do Plzně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Mám pocit, že Inženýr se královsky baví. Přejme mu to, vždyť se jistě mnoho z nás baví taky. Jen tak dál Inžo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 brett napsal: tak přestup do Plzně :-) To už taky nejde, fond na úplatky jsem roztočil na nákup hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Inženýr napsal: Pane Dantechno, nepochopil jsem smysl vašeho příspěvku, ale jelikož jste turbočlen, zřejmě se jedná o další příspěvek za účelem zvýšení Vašeho ratingu. Jinak skutečně článek chystám. Rád bych jej uveřejnil již v nejbližších dnech. S panem Kamilem už v této chvíli jednám o umístění na hlavní stránku. Tak vstup má kolega inženýr opravdu netradiční, nicméně ve své analýze některých členů se spletl v terminologii. Místo pojmenování turbočlen by měl spíše napsat TURBOPŘISPÍVAJÍCÍ... A zeptám se takto, doufám, že zřetelně: Opravdu si zde někdo z příčetných členů myslí, že je možno napsat denně v průměru 30!!! příspěvků, aniž by to zavánělo grafomanstvím, popřípadě servilitou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Opravdu si zde někdo z příčetných členů myslí, že je možno napsat denně v průměru 30!!! příspěvků, aniž by to zavánělo grafomanstvím, popřípadě servilitou? Dantechno uz ale neni grafoman, dlouhodoby prumer ma "pouhych" 10 kusu denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Tak vstup má kolega inženýr opravdu netradiční, nicméně ve své analýze některých členů se spletl v terminologii. Místo pojmenování turbočlen by měl spíše napsat TURBOPŘISPÍVAJÍCÍ... A zeptám se takto, doufám, že zřetelně: Opravdu si zde někdo z příčetných členů myslí, že je možno napsat denně v průměru 30!!! příspěvků, aniž by to zavánělo grafomanstvím, popřípadě servilitou? Já si to tedy nemyslím. spiderer napsal: Dantechno uz ale neni grafoman, dlouhodoby prumer ma "pouhych" 10 kusu denne Dekuji, uz jsem myslel ze se me nikdo nezastane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 salamio napsal: To jsou mi noviny! Henryk Lahola už vystudoval i na inženýra? Tak to stojí za to! Kliknul jsem na tento odkaz a myslim, že pan Lahola by měl vyhledat odbornou pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 spiderer napsal: Dantechno uz ale neni grafoman, dlouhodoby prumer ma "pouhych" 10 kusu denne Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... ta matematika teda nic moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... Tak to teda zírám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... Nejsi náhodou bankéř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Malaket napsal: Více než 2400 příspěvků za 8 měsíců je odhadem 30 denně... 300 za mesic by bylo presnejsi, kazdopadne pocet kusu denne je videt v profilu u kazdeho clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 salamio napsal: To jsou mi noviny! Henryk Lahola už vystudoval i na inženýra? Pardon, spletl jsem se ? pan inženýr pravděpodobně není Henryk Lahola, ale Michal Kolesa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 brett napsal: ta matematika teda nic moc :-) mea culpa, sem vůl... sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Donuts napsal: Presne tak, na plzenskych pravech obecne neni nic spatneho. HOHOHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 pekne vlakenko tu mate Inzenyre, je libo prispivati ci pouze sledovati? jako atmosfericky clen fora - tedy bez preplnovani- si dovoluji s napetim clanek ocekavati, doufam,ze bude psan jazykem ,kteremu porozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) jorix napsal: Tak to stojí za to! Kliknul jsem na tento odkaz a myslim, že pan Lahola by měl vyhledat odbornou pomoc Tak to mu stačí dát si před zrcadlo pohovku a může začít. Je na tuty, že v takovém případě by pro úspěšnou léčbu stačilo jediné sezení hehehehe Jinak abych nebyl OT, pane inžinýre, fandíme Vám s manželkou oba! Držte se a těšíme se na Vaše odborné publikace Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) salamio napsal: .... ale Michal Kolesa . Tohle není Inženýr, ale spiderer zamlada! Když si představíte tu fotku bez vousů, vlasů a brejlí, jen s metrosexuálním kohoutem na hlavě... je to Michal. Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 mengelis napsal: HOHOHO Santo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Henryk Lahola ...to je dílo...ježiš upadnu ze židle asi!!! http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Henryk_Lahola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se