JaRooN Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Aha, ale byly jim strašně podobné. Ony se vyrábějí od roku 1987 a de facto až do dneška. Je tam jiný modul a mají jiné označení, ale je to nemlich to samé Když si zadáš do vyhledávače CASIO DW 5600E-1, tak je najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Jo, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Rok a půl stará diskuze - nepřidá někdo další obrázky? Retro 90-tá léta?To budeš vyhledávat starší vlákna a burcovat pořád, nebo hodláš na fóru dělat i něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Já mám dnes jedny na ruce 1.jpg A hele, tyhle mám taky a jsem taky z Tábora, koukám stejně jako ty...nechceš ještě jedny? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 A hele, tyhle mám taky a jsem taky z Tábora, koukám stejně jako ty...nechceš ještě jedny? :-)Dik, nechci. Uz jedny digitalky jsou na mne moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tak tyto si určitě neviděl. Originál DW5600C se už neprodávají Záleží na štestí. Já je koupil ještě v roce 2009. A to dokonce ve slevě, že se jich nemohli dlouho zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) To si delas pr... ??? Vzdyt se vyrabely od roku 1987 do 1996. Kdo by mel na kramu 13 let hodinky??? Ukaz foto dynka, jaky je tam modul. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Záleží na štestí. Já je koupil ještě v roce 2009. A to dokonce ve slevě, že se jich nemohli dlouho zbavit. P7110069_cr.jpg Ahaa, tak to jooo, tak to už všechno chápu ...já když kupoval ty svoje rozhodně ne nové a za víc než jednou takový peníz, myslel jsem, kdo ví co nekupuju, a ty je máš nové za "pár korun"....to mi připomíná, jak jsem cca před třemi lety koupil úplně nová Casia BM-100WJ modelový rok 1989 za 950,- Kč :-) ....v některých obchůdkách jsou prostě neuvěřitelný poklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) To si delas pr... ??? Vzdyt se vyrabely od roku 1987 do 1996. Kdo by mel na kramu 13 let hodinky??? Ukaz foto dynka, jaky je tam modul.901 FOREVER!Ale jde spíš o náhodnej poklad. Občas se zadaří, ještě před létem jsem viděl na krámu WQV1 (s černobílím digi foto). Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 No tvl. To se mi ani verit nechce. Asi si do Benesova zajedu, mam to co by kamenem dohodil. A cestou se zastavim ve Voticich, jestli tam taky neco nemaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Ahaa, tak to jooo, tak to už všechno chápu ...já když kupoval ty svoje rozhodně ne nové a za víc než jednou takový peníz, myslel jsem, kdo ví co nekupuju, a ty je máš nové za "pár korun"....to mi připomíná, jak jsem cca před třemi lety koupil úplně nová Casia BM-100WJ modelový rok 1989 za 950,- Kč :-) ....v některých obchůdkách jsou prostě neuvěřitelný poklady.Reálné ceny jsou ty dnešní na ebay. Zkus to. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ukaz foto dynka, jaky je tam modul.Tak jsem našel archivní foto. Jsou to ty nejblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Tak se mě dostaly do ruky tyhle nádhery. Začaly se vyrábět před 25 lety. Model ARW-320. Rok výroby 1989. http://www.casio-europe.com/euro/watch/milestones/ Na první straně tohohle tématu jsem je našel v katalogu Casio za 199 DM/ 3660 Kč Funkce: Čas digi/analog nezávisle na sobě, výškoměr, barometr, hloubkoměr, alarm, odpočet, stopky, datum. Nastavitelný výškový alarm 0-4000m, hloubkový alarm 0-30m. Vše plně funkční. Hodinky předchozí majitel asi moc nenosil. Jsou velice zachovalé. Jediné mínus chybí jeden šroubek na dynku. Tímto bych chtěl poprosit Vás všechny chronomagory, jestli by jste neprohledali šuplíčky a po nějakém se nepodívali. Jeden jsem dostal od hodináře, ale má moc velké stoupání. A ještě jedna otázka. Umí dnešní Casia co měří výšku měřit i hloubku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Freddy14: paráda, krásná raritka, o tomhle modelu jsem neměl ani tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 tento model jsem si přivezl z Německa na začátku 90. let, z Mnichova. Velká paráda. Jinak, ABC Casia dnes hloubku měřit neumí, nebo jsem alespoň žádné nenašel. Šroubek nemám, protože už ani hodinky nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Je to zvláštní. Proč tu funkci nemají? Senzor na to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Je to zvláštní. Proč tu funkci nemají? Senzor na to je.tak to ti bohužel neumím zodpovědět... Zkus se zeptat ještě T2 nebo Casiotrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Podle mého názoru je to o tom se na hodinky spolehnout. Samo Casio udává, že jejich výškoměr není určen pro používání v letadlech rogalech a pod. Ale lze je používat třeba při turistice,horolezení. Jenže u potápění jde už o sféru nebezpečí. K tomu už se musí používat přístroje na které se dá spolehnout. Stejně jako u toho létání. Nebo to zkusím napsat zjednodušeně. Senzory na hodinkách jsou prostě spíš jen hračky než opravdové senzory.Jinak i dřív to některé hodinky uměly a některé neuměly. A to šlo třeba o stejný model. U nás v evropě se například prodávala jen verze DW 6500 s modulem 1160 který nemá hloubkoměr:A pak existovala jiná verze a to s modulem 1161 a ta už hloubkoměr má: Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Jasně. Na potápění mam potápěčský počítač, ale mohli to tam dát jako další fičuru. Na potápění na nádech by to stačilo. Prostě marketing: a umíme ještě tohle. Jinak jednou jsem měl půjčenou konzolu s tlakoměrem z divecentra a ta mně ve 3 metrech ukazovala 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 sice analog, ale na to šnorchlování by mohlo bejt něco takovýho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se