indian.cz Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Sháním informace o tomto modelu kolem roku 1963 ... nemá někdo originál tah 22mm?
Baker Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Pokud se nepletu, jsou to tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobovy tah by mel byt mesh (pleteny), coz by asi nemel byt problem sehnat (neoriginalni) a nebo zkusit, zda by nepasoval tah z Old Navitimeru (jeden takovy doma mam).
Baker Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Indiane, tady mas original v NOS stavu.
indian.cz Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Indiane, tady mas original v NOS stavu. ...tak to je přesně on... je to docela palba za tah ) Pokud se nepletu, jsou to tyto. Dobovy tah by mel byt mesh (pleteny), coz by asi nemel byt problem sehnat (neoriginalni) a nebo zkusit, zda by nepasoval tah z Old Navitimeru (jeden takovy doma mam). Ahoj, zkusíš se mi doma po něm podívat? Měl by mít v kohoutku 22 mm...Snad se mi podaří nahrát mé Cosmonauty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 ...tak to je přesně on... je to docela palba za tah ) Ahoj, zkusíš se mi doma po něm podívat? Měl by mít v kohoutku 22 mm...Snad se mi podaří nahrát mé Cosmonauty... To je jeste dobra cena, ja mam doma tento, aby jsi mel predstavu.
indian.cz Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 To je jeste dobra cena, ja mam doma tento, aby jsi mel predstavu. ...a jaká by byla u něj cena?
Cyber Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Mam original hnedy Breitling 22mm na Cosmonauty , kdyby jsi ho chtěl tak se ozvi. C
indian.cz Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Mam original hnedy Breitling 22mm na Cosmonauty , kdyby jsi ho chtěl tak se ozvi. C Ahoj Cybere..nemáš foto? Jaká by byla cena ? Já bych tedy chtěl kovový, ale nikdy nevíš )
ramon Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Tak koukám, asi máš docela vzácný hodinky Tady je něco málo info http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...-Navitimer.html Edit: Mám tušení, že jsem je nedávno někde viděl na prodej, ale nevím jak bych si zvykl na tu 24 hod. stupnici. Jak se Ti na tom čte čas, je to v klidu, nebo na to musí člověk koukat pět minut, než zjistí kolik je hodin? Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem ramon
indian.cz Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Tak koukám, asi máš docela vzácný hodinky Tady je něco málo info http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...-Navitimer.html Edit: Mám tušení, že jsem je nedávno někde viděl na prodej, ale nevím jak bych si zvykl na tu 24 hod. stupnici. Jak se Ti na tom čte čas, je to v klidu, nebo na to musí člověk koukat pět minut, než zjistí kolik je hodin? Ahoj Ramone, jsem jejich hrdý majitel něco přes 14 dní...) Zvyknul jsem si vcelku rychle, chce to jen o malinko déle sledovat ciferník... Dobré jsou ale poznámky okolí, které podotýká, že mi jdou špatně...)
indian.cz Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Ahoj Ramone, jsem jejich hrdý majitel něco přes 14 dní...) Zvyknul jsem si vcelku rychle, chce to jen o malinko déle sledovat ciferník... Dobré jsou ale poznámky okolí, které podotýká, že mi jdou špatně...) ...a díky za odkaz, s Kurtem (autorem textu v odkazu) mailuju...je to natšenec do vintage breitling navitimerů...chce je koupit, tak odolávám...
Benne Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 co znamena ta 24hodinova stupnica ? nejak tomu nerozumiem... to je na ratanie hodin,alebo nieco podobne ?
Návštěvník Tada Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 co znamena ta 24hodinova stupnica ? nejak tomu nerozumiem... to je na ratanie hodin,alebo nieco podobne ? Hodinovka místo za 12h oběhne ciferní za 24h...
Baker Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 ...a jaká by byla u něj cena? Kdyz tak napis SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se