Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Indiane, tady mas original v NOS stavu.

...tak to je přesně on... je to docela palba za tah :o)

Pokud se nepletu, jsou to tyto.

Dobovy tah by mel byt mesh (pleteny), coz by asi nemel byt problem sehnat (neoriginalni) a nebo zkusit, zda by nepasoval tah z Old Navitimeru (jeden takovy doma mam).

Ahoj, zkusíš se mi doma po něm podívat? Měl by mít v kohoutku 22 mm...Snad se mi podaří nahrát mé Cosmonauty...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
...tak to je přesně on... je to docela palba za tah :o)

Ahoj, zkusíš se mi doma po něm podívat? Měl by mít v kohoutku 22 mm...Snad se mi podaří nahrát mé Cosmonauty...

To je jeste dobra cena, ja mam doma tento, aby jsi mel predstavu.

Odesláno
Mam original hnedy Breitling 22mm na Cosmonauty , kdyby jsi ho chtěl tak se ozvi. C

Ahoj Cybere..nemáš foto? Jaká by byla cena ? Já bych tedy chtěl kovový, ale nikdy nevíš :o)

Odesláno (upraveno)

Tak koukám, asi máš docela vzácný hodinky :) Tady je něco málo info http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...-Navitimer.html

Edit:

Mám tušení, že jsem je nedávno někde viděl na prodej, ale nevím jak bych si zvykl na tu 24 hod. stupnici. Jak se Ti na tom čte čas, je to v klidu, nebo na to musí člověk koukat pět minut, než zjistí kolik je hodin?

Upraveno uživatelem ramon
Odesláno
Tak koukám, asi máš docela vzácný hodinky :) Tady je něco málo info http://people.timezone.com/breitling/bfaq/...-Navitimer.html

Edit:

Mám tušení, že jsem je nedávno někde viděl na prodej, ale nevím jak bych si zvykl na tu 24 hod. stupnici. Jak se Ti na tom čte čas, je to v klidu, nebo na to musí člověk koukat pět minut, než zjistí kolik je hodin?

Ahoj Ramone, jsem jejich hrdý majitel něco přes 14 dní...:o) Zvyknul jsem si vcelku rychle, chce to jen o malinko déle sledovat ciferník... Dobré jsou ale poznámky okolí, které podotýká, že mi jdou špatně...:o)

Odesláno
Ahoj Ramone, jsem jejich hrdý majitel něco přes 14 dní...:o) Zvyknul jsem si vcelku rychle, chce to jen o malinko déle sledovat ciferník... Dobré jsou ale poznámky okolí, které podotýká, že mi jdou špatně...:o)

...a díky za odkaz, s Kurtem (autorem textu v odkazu) mailuju...je to natšenec do vintage breitling navitimerů...chce je koupit, tak odolávám...

Návštěvník Tada
Odesláno
co znamena ta 24hodinova stupnica ? nejak tomu nerozumiem... to je na ratanie hodin,alebo nieco podobne ?

Hodinovka místo za 12h oběhne ciferní za 24h...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...