redd Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Ahoj všichni, uvažuji o koupi... Jelikož jsem uplný lajk, zajímal by mě názor Pro/Proti od přítomnných odborníků. Určitě dlouho kupovat jiné hodinky nebudu. Chci mechanické a dost často je budu používat ke společenskému oblečení (do práce) nebo k džínům a košili. Na sport mám Timexy, který mi vyhovujou. Cena je taky na horní hranici mého současného rozpočtu. Pokud třeba ne tyhle, tak jaký mechanický hodinky řekněme do 10 tisíc navrhujete? Předem sorry, pokud se to tady už řešilo, ale času se mi nedostává Díky všem.
Frantik Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Myslim, ze je to dobry vyber. Spolehlivy stroj, robusni a maji vydrz. Hodne napadne - uz jen kvuli pouziti "bukvic" pritahnou pozornost. A nikde neexistuje zadne pravidlo, jake hodinky nosit k obleku, jake k dzinam, atd. Bud se hodi nebo nehodi, bud se libi nebo nelibi - a to vse je pouze a jenom individualni.
redd Odesláno 30. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Zajímá mě co byste si vybrali za předpokladu, že budete mít jen jedny (mechanické) hodinky v ceně do 8-10 tisíc... Pro hodně z vás asi nereálná představa, ale přece....
Kasper Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Zajímá mě co byste si vybrali za předpokladu, že budete mít jen jedny (mechanické) hodinky v ceně do 8-10 tisíc... Pro hodně z vás asi nereálná představa, ale přece.... Seiko Samurai-moja volba, aj z clom cca.-8.500,-SKK
aCIDfire Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Moje volba : Aviator IV Saphire koupeno zde http://poljot24.de/en/pd802928059.htm?defa...L}&categoryId=2
falkkon Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Mám 5ks hodinek,ale kdyby hořelo a byl čas zachránit jedny tak Aviator III. Saphire.
redd Odesláno 30. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Me se aviatory libi... koukam, ze nejsem sam... Muze mi nekdo strucne popsat rozdily mezi II, III a IV (design vidim, ale je tu jeste neco?)
Tazatel Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 redd: Aviatory je dobrá volba, také si je chci pořídit. Ještě se rozhoduji jaké to přesně budou a hledám nejlepší cenu. Jako jediné hodinky si je dovedu docela dobře představit, jen je trochu nepraktické je každý den natahovat, ale pro někoho by to mohlo býti naopak plusem(dobrý pocit). Automaty by byla lepší volba, ale chrono automat už má cenu minimálně dvojnásobnou. Jinak jestli si je pořídíš, nepočítej s tím, že to budou jediné hodinky, určitě se zanedlouho budeš porozhlížet po dalších a dalších... Takže při výběru s tím zkus počítat dopředu. Takových už nás tu bylo co chtěli jen jedny a dopadlo to jinak . Já se rozhoduji mezi těmito: Které bys vybral Ty? Rozdíl je jen v barvě pouzdra.
afrikab Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 U me vyhraly Aviatory s kalibrem 3105. Chronograph si poridim radeji s trosku sportovnejsim designem:)
redd Odesláno 30. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 RE: Afrikab - Ja i pres svejch 190 cm mam celkem uzky zapesti... Tyhle jsou 45mm (pokud se nemylim) a to je na me uz hodne velky
afrikab Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 Tak k obleku se moc nehodi, ale to ani vyse zminene Aviator II Saphire. Pri mych 175cm a 68kg vahy taky nemam ruce jak lopaty To natahovani take neni problem, maji rezervu chodu kolem 70hodin. Jinak souhlas s Kasperem, Seiko Samurai (bilou verzi jsem ted videl za polovic) je jiste vyborna volba. Jen to sklicko na nich neni safirove. Pritelkyni se povedl stejny hardlex (na Seiko 5) krasne krabnout. Jeste, ze na ne jde koupit safir.
falkkon Odesláno 30. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2006 to-afrikab, kd se dá koupit to safírový sklíčko na Seika 5?
falkkon Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 to afrikab-a kde se dá koupit safír sklíčko na Seiko 5 ? Díky
Tazatel Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 redd: Právě na foru někdo Aviatory II prodává.
afrikab Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 to afrikab-a kde se dá koupit safír sklíčko na Seiko 5 ? Díky Na eBay, ale ted jsem se tam dival a typek ma nejaky vyprazdneny shop. Mel tam safirova sklicka na Seiko Samurai a Atlas....za nejakych 50USD.
Tenese Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Redde presne ty hodinky ktere na začatku tohoto vlakne pises ze bys chctel nabizim ve oddile prodej k predeji za 7000, mam je teprve mesic.. jsem s nimi naprosto spokojen jdou s odchylkou 1-2s/den, ale jak se tu jiz mockrat psalo zacal jsem toužit po jninych a tyto josou razem na druhe koleji :-)
afrikab Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Redde presne ty hodinky ktere na začatku tohoto vlakne pises ze bys chctel nabizim ve oddile prodej k predeji za 7000, mam je teprve mesic.. jsem s nimi naprosto spokojen jdou s odchylkou 1-2s/den, ale jak se tu jiz mockrat psalo zacal jsem toužit po jninych a tyto josou razem na druhe koleji :-) A jakepak lepsi jsi nasel?
redd Odesláno 31. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Re: Tenese - Jeste nejsem uplne presvedcenej o tomhle modelu, ale je to hodne pravdepodobny. Ale protoze ja si pouze hodinky vybiram (plati pritelkyne jako darek pro mne ), tak to budou zcela nove hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se