Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni, uvažuji o koupi... Jelikož jsem uplný lajk, zajímal by mě názor Pro/Proti od přítomnných odborníků. Určitě dlouho kupovat jiné hodinky nebudu. Chci mechanické a dost často je budu používat ke společenskému oblečení (do práce) nebo k džínům a košili. Na sport mám Timexy, který mi vyhovujou. Cena je taky na horní hranici mého současného rozpočtu. Pokud třeba ne tyhle, tak jaký mechanický hodinky řekněme do 10 tisíc navrhujete? Předem sorry, pokud se to tady už řešilo, ale času se mi nedostává :) Díky všem.

Odesláno

Myslim, ze je to dobry vyber. Spolehlivy stroj, robusni a maji vydrz. Hodne napadne - uz jen kvuli pouziti "bukvic" pritahnou pozornost. A nikde neexistuje zadne pravidlo, jake hodinky nosit k obleku, jake k dzinam, atd. Bud se hodi nebo nehodi, bud se libi nebo nelibi - a to vse je pouze a jenom individualni.

Odesláno

Zajímá mě co byste si vybrali za předpokladu, že budete mít jen jedny (mechanické) hodinky v ceně do 8-10 tisíc... Pro hodně z vás asi nereálná představa, ale přece.... :)

Odesláno
Zajímá mě co byste si vybrali za předpokladu, že budete mít jen jedny (mechanické) hodinky v ceně do 8-10 tisíc... Pro hodně z vás asi nereálná představa, ale přece.... :)

Seiko Samurai-moja volba, aj z clom cca.-8.500,-SKK

Odesláno

redd: Aviatory je dobrá volba, také si je chci pořídit. Ještě se rozhoduji jaké to přesně budou a hledám nejlepší cenu. Jako jediné hodinky si je dovedu docela dobře představit, jen je trochu nepraktické je každý den natahovat, ale pro někoho by to mohlo býti naopak plusem(dobrý pocit). Automaty by byla lepší volba, ale chrono automat už má cenu minimálně dvojnásobnou. Jinak jestli si je pořídíš, nepočítej s tím, že to budou jediné hodinky, určitě se zanedlouho budeš porozhlížet po dalších a dalších... Takže při výběru s tím zkus počítat dopředu. Takových už nás tu bylo co chtěli jen jedny a dopadlo to jinak :).

Já se rozhoduji mezi těmito:

chrono_aviator42-31681-2_nav.jpg

chrono_aviator42-31681-3_nav.jpg

Které bys vybral Ty? Rozdíl je jen v barvě pouzdra.

Odesláno

Tak k obleku se moc nehodi, ale to ani vyse zminene Aviator II Saphire. Pri mych 175cm a 68kg vahy taky nemam ruce jak lopaty :) To natahovani take neni problem, maji rezervu chodu kolem 70hodin.

Jinak souhlas s Kasperem, Seiko Samurai (bilou verzi jsem ted videl za polovic) je jiste vyborna volba. Jen to sklicko na nich neni safirove. Pritelkyni se povedl stejny hardlex (na Seiko 5) krasne krabnout. Jeste, ze na ne jde koupit safir.

Odesláno

redd: Právě na foru někdo Aviatory II prodává.:)

Odesláno
to afrikab-a kde se dá koupit safír sklíčko na Seiko 5 ? Díky

Na eBay, ale ted jsem se tam dival a typek ma nejaky vyprazdneny shop. Mel tam safirova sklicka na Seiko Samurai a Atlas....za nejakych 50USD.

Odesláno

Redde presne ty hodinky ktere na začatku tohoto vlakne pises ze bys chctel nabizim ve oddile prodej k predeji za 7000, mam je teprve mesic.. jsem s nimi naprosto spokojen jdou s odchylkou 1-2s/den, ale jak se tu jiz mockrat psalo zacal jsem toužit po jninych a tyto josou razem na druhe koleji :-)

Odesláno
Redde presne ty hodinky ktere na začatku tohoto vlakne pises ze bys chctel nabizim ve oddile prodej k predeji za 7000, mam je teprve mesic.. jsem s nimi naprosto spokojen jdou s odchylkou 1-2s/den, ale jak se tu jiz mockrat psalo zacal jsem toužit po jninych a tyto josou razem na druhe koleji :-)

A jakepak lepsi jsi nasel? :)

Odesláno

Re: Tenese - Jeste nejsem uplne presvedcenej o tomhle modelu, ale je to hodne pravdepodobny. Ale protoze ja si pouze hodinky vybiram (plati pritelkyne jako darek pro mne :)), tak to budou zcela nove hodinky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...