Duke650 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Zdravím paneraisty a mám lama-dotaz existuje model chronograf s funkcí alarm? Včera jsem totiž viděl kousek filmu Kurýr (Transporter) a v úvodní scéně sedí ten frajer před akcí v sedmičkovém bavoráku ... najednou se ozve pípání, mrkne na hodinky (vypadaly jako Panerai) a vyjede .... to pípání ale bylo 100% digitální... byl jsem z toho zmatený
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 ...existuje model chronograf s funkcí alarm? Myslím že ne. 98 jsou GMT/alarm, ještě jsou pod jiným číslem v bílém zlatě.
decebal Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Zdravím paneraisty a mám lama-dotaz existuje model chronograf s funkcí alarm? Včera jsem totiž viděl kousek filmu Kurýr (Transporter) a v úvodní scéně sedí ten frajer před akcí v sedmičkovém bavoráku ... najednou se ozve pípání, mrkne na hodinky (vypadaly jako Panerai) a vyjede .... to pípání ale bylo 100% digitální... byl jsem z toho zmatený Pípání dodali v postprodukci. A je po záhadě .
Baker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Presne jak pise Kamil, nic takoveho neni, s alarmem byly pouze 098 a 046, pak jeste Ferrari 017. Jak vlastne vypadaly, jako rada Radiomir nebo Luminor ?
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Radiomiry s budíkem jsou docela úlet
xlaque Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Prečo si to mysliš ? U mňa su PAM 98 a 249 jedine Paneraie, ktore môžem
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Radiomir jsou pro mě ultimativně jednoduché hodinky, ty dvě korunky a složitější ciferník to trošku narušují. Ale docela se mi to líbí
Duke650 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Pípání dodali v postprodukci. A je po záhadě . Některé filmaře patří pověsit za šourek do průvanu už jsem si zvykl, že na obrazovce pádí dvoutaktní prdítko se zvukem vytočeného litrového čtyřtaktu a že autu jezdícímu na šotolině smykem zázrakem kvílí gumy jako na asfaltu ale že jsou schopní dokur..t i zvuk hodinek, to je teda už přes hranu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se