Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sem si objednal(zdarma) katalog hodinek Sinn, ale netušil sem, že mi poštou z říše přifrčí opravdu krásně provedená kniha. Jestli se věnují výrobě hodinek tak jako jejich prezentaci, tak o nich začnu přemýšlet. Máte někdo zkušenost s hodinkami Sinn? Ještě link: http://www.sinn.de/katalog-bestellen.htm

Má někdo podobnou zkušenost s katalogem jiné značky?

Odesláno

Když jsem od Daniel JeanRichard místo prospektu dostal do několika dnů krásnou vázanou knihu s RUČNĚ PSANÝM OSOBNÍM VĚNOVÁNÍM A PODPISEM (!!!), tak jsem obratem jejich TV chronografy koupil. To mně málem rozbrečelo.

Odesláno
  Roman Šula napsal:
Já si asi před třemi týdny objednal katalog Omega, zatím mi nic nedorazilo.

Katalog Omegy je taky ve formě knížky s pevnou vazbou - moc pěkná ;)

Odesláno

Omegu mi posielaju aj s venovanim kazdy rok (prvy krat to trvalo asi mesiac), Breitling, IWC, JLC, Longines, Sinn - bez problemov... Najlepsi vyber je vsak v Basileji, akurat mam potom problem presvedcit doma, ze si musim kupit dalsie hodinky...

Odesláno

K tomu Basileji: Rád bych se tam v příštím roce podíval. Bylo by dobré, dohodnout se třeba čtyři lidé do jednoho auta, pokud by bylo zájemců víc, a rozložit tak alespoň náklady na dopravu.

Odesláno
  Roman Šula napsal:
K tomu Basileji: Rád bych se tam v příštím roce podíval. Bylo by dobré, dohodnout se třeba čtyři lidé do jednoho auta, pokud by bylo zájemců víc, a rozložit tak alespoň náklady na dopravu.

Příští rok tam jedu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...