architekt Odesláno 31. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2006 Zdravím všechny nadšence hodinových ručiček. Mám doma švýcarské hodinky zn.Marvin. Jsou letité asi 40až50let. Chtěl jsem získat nějaké informace o kvalitě této značky, nepodařilo se mi to. Pouze na internetové aukci jsem našel nabídku na odprodej podobného typu. V kovovém provedení se prodaly asi do 1000 Kč. Typ ve zlatě za cca 5000 Kč. Zajímá mne o jak kvalitní typ hodinek se jedná. Jdou velmi přesně a mají nádherný kovový zvuk. Díky za informaci. Posílám i foto.
Andreas Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 slušné švýcarské mechaniky dobré značky, za níž se není třeba stydět :-) Nechal bych to lehce přeleštit, vyčistit a s novým řemínkem by byla parádní
architekt Odesláno 18. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Díky za kontakt, velmi mne potěšil. Dám také na rady a nechám je trochu vylepšit, když se to zdaří, dám vědět.
PlavecK Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 Ahoj. O kvalitě těchto hodinek hodně napoví, v jaké se kde nacházejí společnosti. Třeba tady: http://ninanet.net/watches/launchpad.html Sám mám doma jedny Marviny s patnáctikamenovým kalibrem, které nedokážu přesně zařadit do časové osy, protože jsem stejné zatím neviděl nikde na netu, dokonce i eBay stále mlčí, ale stačí mi, že i přes moji vlastnoruční "renovaci" :-) chodí a vypadají slušně :-) Ostatně 37mm bez korunky se dá i na ruce přežít, obávám se, ale že by můj pot nedělal dobře chromovanému pouzdru, takže je nenosím. podle mého soukromého odhadu je na tom značka Marvin co se týče hodinek z plus minus poloviny minulého století stejně, jako třeba Omega, Lemania, Minerva nebo Longines. Nepopiratelná kvalita.
PlavecK Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Ty moje jsou před renovací nafocené takhle (blbě ) kdo to ví, odpoví, co je to za strojek...
architekt Odesláno 18. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Po dlouhé odmlce opět zdravím a posílám na ukázku mírně repasované Marvinky. Dal jsem na rady a nechal přeleštit pouzdro a vyměnit sklíčko. Největší práci mi dalo sehnat pásek. Posílám pár fotek. Hodinky dnes vypadají velmi dobře a rád je nosím. Tak jak se vám líbí. Začal jsem taky shánět nové hodinky. Po čtení fora to bude asi těžká věc.
Mike. Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 tichymeloun napsal: dopadly moc pekne!!gratuluju! Souhlasim .
MarvinX Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 architekt: Dlouhé vybírání řemínku se vyplatilo, s tímto řemenem vypadají Marviny velmi, velmi dobře. A ještě lépe by vypadaly na ruce Marvina
grga_pitic Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 moc hezke a decentni hodinky :-))
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 MarvinX napsal: architekt: Dlouhé vybírání řemínku se vyplatilo, s tímto řemenem vypadají Marviny velmi, velmi dobře. A ještě lépe by vypadaly na ruce Marvina To mi evokuje dětství, když jsem koukal na TV, kde byl "velkej tvrdej Marvin"
Rimsy Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Taky sem si na to vzpomel. Kreslena pohadka o trech myskach:)
31682 Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Velká sýrová loupež. Od Dysneyho to nebylo, takový docela nekomerční kousek. "A neříkej mi Marvine! Jsem velký tvrdý Marvin."
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Jak vidím, tak jsme kdysi koukali na stejné filmy a teď sbíráme i stejné věci Ještě najít kakaové skvrny velikosti mexického dolaru a je to jasné
MarvinX Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 31682: A jó, ano Velká sýrová loupež. Ach to dětství NIGHTinGALE: Předpokládám, že některým z nás tady bude tak nějak podobně let s podobnými životními zkušenostmi a zájmy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se