Jakubisko Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Mam dva velke sny, jednim je projit si Svatojakubskou cestu a druhym zabehnout maraton. To prvni se letos nepodari, ale druhe ano. Takze to je mym predsevzetim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Jakubisko :Dej správci tvé pozůstalosti kontakt na mě, až se budou prodávat hodinky po tobě a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 tak ještě update - po tom co jsem šel před chvilkou asi po týdnu prvně ven (kvůli nemoci) musím ještě také doplnit bod ohledně hubnutí - i když tím myslím hlavně posílení stávajících sportovních aktivit, než nějaké diety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Já si předsevzal víc pracovat a mnohem víc cvičit a zvednout hmotnost nad 90 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 To myslíte vážně nebo nás co by jsme potřebovali zhubnout jen škádlíte?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Naprosto vážně... mám 180 cm a trocha svalů navíc se bude hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Nechci nikomu vůbec nic vnucovat.Po 20 letech kouření (krabka za den) a přečtení knihy jsem týden relativně v pohodě, v klidu s reálnou představou, že to tak bude nafurt. Za přečtení nic nedáte.Každému zvlášť držím palce.Případné osobní dotazy SZ rád zodpovím.Snadná cesta jak přestat kouřit autor Allen Carr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se