Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Junghans začal vyrábět větší verzi hodinek Max Bill - 38 mm, s automatickým strojkem ETA 2824 (původní modely měly 34 mm). Docela mě lákají, vždycky se mi líbily, jen 34 mm bylo málo...

junghans2726_3.jpg

B123_junghans_b3.JPG

Návštěvník Kamil
Odesláno

Koukám že máš chutě.:)

Jenže jsou dost drahý a nemají safírové sklo. A není v tom ETA s ručním nátahem?

Odesláno

Na tyto kousky jsem dneska čirou náhodou narazil a taky mě hned zaujaly.

Pěkný decentni automaty, trošku dražší jsou. Viděl jsem je na čr netu asi za 13 tisíc.

Odesláno

Ne, ne, je v tom automat. Dal bych asi přednost strojku s ručním natahováním. List price je 499 EUR, na eBay jsou k mání nové za cca 400. To plexisklo by mi ani nevadilo, sportovní hodinky to zrovna nejsou a případná výměna sklíčka by nebyla drahá. Mám ale už dvoje jednoduché/"oblekové" hodinky bez datumovky (Limes 112 a Prim CHLE) a těžko bych unosil další. Ale chuť by opravdu byla... :)

Odesláno
  Kamil napsal:
Podívej se sem:http://www.junghans-store.de/cgi-bin/jhstore_kata.pl?suche=MAX%20BILL&haudau=&nur_bestellbare=0&SessionID=SessionIDCPz8phFEST6y0h_7osIZsA&start_pos=0&max_pos=11&je_seite=8

No jo, budou k mání i s natahovacím strojkem ETA 2801, díky.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Šetři.......;)

Já málem dnes koupil RT, ale vydržel jsem!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vade retro me Satana!:)

Nepokoušej...... Stejně musím šetřit a zdá se, že zatím vítězí Maxi Marine Diver s šedým číselníkem a kovovým tahem.

• Po letech...
  • Po letech...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...