vikinho Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Chlapi, pochlubte se! Kdo nosíte svoje 96.028? Hledám inspiraci na nějaký pěkný řemen. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Chlapi, pochlubte se! Kdo nosíte svoje 96.028? Hledám inspiraci na nějaký pěkný řemen. Děkuju Já vím, koukám i do ostatních vláken, ale zkouším to i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Nový přírůstek. A po otevření ... !? Prosím o komentáře. Je to bastl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Nový přírůstek. A po otevření ... !? Prosím o komentáře. Je to bastl?Je, ale milej- je to naše věčná inspirace pro bastlíky a limitky (jak víš sám). Takhle bastlili v Eltónu zaměstnanci. Jak na tom drží cifr a jak to drží v pouzdře? Do tohohle pouzdra patří miyota.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Je to bastl. Nechci se hádat, ale do tohohle pouzdra se dával kalibr 69. Zřejmě si ho někdo dal do bastl automatů a sem dal ten Elton bastl strojek - můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Je, ale milej- je to naše věčná inspirace pro bastlíky a limitky (jak víš sám). Takhle bastlili v Eltónu zaměstnanci. Jak na tom drží cifr a jak to drží v pouzdře? Do tohohle pouzdra patří miyota..V pouzdře to je asi přes "správný" futrál a jak na tom drží ciferník se raději nebudu snažit zjišťovat. Původně jsem byl informován, že by v tomto pouzdře měl být právě kalibr 69, jak píše Honza.manta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Ve všech těchhle hodinkách mám Myioty. Ale to neznamená že tam nemůže být něco jiného- známe Prim tak nezoufej. Ale 68.3 auto se tam určitě standardně nemontoval, to jsem si úplně jistej !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Tak mám aspoň RARITKU (BASTLÍK ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Konkrétně pod tímhle ciferníkem má být kalibr 69. A drží to tam naprosto stejně jako originál - vnější rozměr rámečku strojku je stejný - takže v pouzdru sedí dobře a nepasující upevňovací šroubky na strojku byly nahrazeny lehkou deformací rámečku strojku. Nijak bych se toho nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Konkrétně pod tímhle ciferníkem má být kalibr 69. A drží to tam naprosto stejně jako originál - vnější rozměr rámečku strojku je stejný - takže v pouzdru sedí dobře a nepasující upevňovací šroubky na strojku byly nahrazeny lehkou deformací rámečku strojku. Nijak bych se toho nebál.Ano, děkuji. Nechci to rozdělávat ánšto nejsem zase tak vzdělán v hodinářském řemeslu a troufám si pouze na nějaké, řekněme, rutinní práce. Pokud se, při práci s hodinkami, dostanu do situace, kterou neznám většinou ji neumím vyřešit a tak to raději nechávám znalým. Proto se ptám: Ten ciferník, do tohoto zbastleného, automatického strojku, pasuje? Tedy po lehké úpravě rámečku strojku? Pochopil jsem to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Tento bastl automat je na základně kal. 68 a kalibry 66, 68, 64, a 69 mají stejné upevnění ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 to snad není možný takový rozdíl, parádaTakže tu je výsledok. Preleštené sklíčko, novší ciferník, nový remeň a môžu sa nosiť. Mám radosť. PREDTÝM image.jpg POTOM image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Tento bastl automat je na základně kal. 68 a kalibry 66, 68, 64, a 69 mají stejné upevnění ciferníku.Díííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Pánové, nějak se zamotávám v modifikacích ciferníků automatických Bauhausů. Máte v tom někdo udělaný pořádek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 15. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Je to tady v tomto vlakne - prispevek od accutrona z roku 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) A modifikace těchto ciferníků? Mám jich pár s nápisem czechoslovakia místo cs sr a pár bez údaje o počtu kamenů.. ve stejném pouzdře se dělaly i další verze, u kterých se tyhle mutace vyskytují taky.. neznám žlutý ciferník, zato mám modrý.. Už to vidím, přehlídnul jsem to ve vlákně- omlouvám se... časem vložím pár fotek.. Upraveno 15. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Stejně je diskriminace... :-( Na poště udělá pošťák přetisk a známka má pak cenu možná miliónovou a s hodinkama je z toho bastl... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 A modifikace těchto ciferníků? Mám jich pár s nápisem czechoslovakia místo cs sr a pár bez údaje o počtu kamenů.. ve stejném pouzdře se dělaly i další verze, u kterých se tyhle mutace vyskytují taky.. neznám žlutý ciferník, zato mám modrý.. Už to vidím, přehlídnul jsem to ve vlákně- omlouvám se... časem vložím pár fotek.. něco se tu válí........myslíš tyto žluté bauhaus ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Ty víš jak potěšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Já mám pocit, že ty bez počtu kamenů jsou s kalibrem 69 a ty s počtem mají kalibr 96. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se