Přejít na obsah

PRIM AUTOMATIC

Doporučené příspěvky

Nový přírůstek. A po otevření ... :eek: !? Prosím o komentáře. Je to bastl?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je, ale milej- je to naše věčná inspirace pro bastlíky a limitky (jak víš sám). Takhle bastlili v Eltónu zaměstnanci. Jak na tom drží cifr a jak to drží v pouzdře? Do tohohle pouzdra patří miyota..

V pouzdře to je asi přes "správný" futrál a jak na tom drží ciferník se raději nebudu snažit zjišťovat. Původně jsem byl informován, že by v tomto pouzdře měl být právě kalibr 69, jak píše Honza.manta. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Konkrétně pod tímhle ciferníkem má být kalibr 69. A drží to tam naprosto stejně jako originál - vnější rozměr rámečku strojku je stejný - takže v pouzdru sedí dobře a nepasující upevňovací šroubky na strojku byly nahrazeny lehkou deformací rámečku strojku. Nijak bych se toho nebál.

Odkaz ke komentáři

Konkrétně pod tímhle ciferníkem má být kalibr 69. A drží to tam naprosto stejně jako originál - vnější rozměr rámečku strojku je stejný - takže v pouzdru sedí dobře a nepasující upevňovací šroubky na strojku byly nahrazeny lehkou deformací rámečku strojku. Nijak bych se toho nebál.

Ano, děkuji. Nechci to rozdělávat ánšto nejsem zase tak vzdělán v hodinářském řemeslu a troufám si pouze na nějaké, řekněme, rutinní práce. Pokud se, při práci s hodinkami, dostanu do situace, kterou neznám většinou ji neumím vyřešit a tak to raději nechávám znalým. Proto se ptám: Ten ciferník, do tohoto zbastleného, automatického strojku, pasuje? Tedy po lehké úpravě rámečku strojku? Pochopil jsem to dobře?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

A modifikace těchto ciferníků? Mám jich pár s nápisem czechoslovakia místo cs  sr a pár bez údaje o počtu kamenů.. ve stejném pouzdře se dělaly i další verze, u kterých se tyhle mutace vyskytují taky.. neznám žlutý ciferník, zato mám modrý..

Už to vidím, přehlídnul jsem to ve vlákně- omlouvám se...  časem vložím pár fotek..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

A modifikace těchto ciferníků? Mám jich pár s nápisem czechoslovakia místo cs  sr a pár bez údaje o počtu kamenů.. ve stejném pouzdře se dělaly i další verze, u kterých se tyhle mutace vyskytují taky.. neznám žlutý ciferník, zato mám modrý..

Už to vidím, přehlídnul jsem to ve vlákně- omlouvám se...  časem vložím pár fotek..

něco se tu válí........myslíš tyto žluté bauhaus :whistle: ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...