vraby Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Moje drahá mi vymalovala bílou fluorescenční barvou tenhle modrý číselník, tak si říkám, jestli se nakonec nespokojím "jen" s tím, že si nechám v Eltonu dát nové pouzdro... (Ty vlasové škrábance už tam byly.) Pěkné,ten by se mi taky hodil do Sportů až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Pěkné,ten by se mi taky hodil do Sportů až dorazí. To věřím Shánění modrého číselníku mi dalo nejvíc práce. A ani tenhle není perfektní :-( Červený byl kupodivu OK. A o černém nemluvě, těch mám dokonce několik :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ehm. Tak renovovaný nátěr je v první řadě mnohem zrnitější, hlavně ta tisková šablona zrovna nesedí. Srovnej levý a pravý index (2. hodina a 10. hodina), levý má užší spodek. A naneštěstí tahle vada je snad na všech renovovaných číselnících. Hmmm... toho jsem si všiml až při pečlivém zkoumání... ajaj. U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout, je to nanášené ručně, nicméně tady by mi to asi vadilo. Tím chci říci, že každý je citlivý na něco jiného, ale já mám rád, když jsou číselníky osově souměrné, tedy snesu vadu, ale musí být na obou stranách. Nebo vadu s přihlédnutím k ceně Máš pravdu, nesouměrnost je i na mém ciferníku: Ale musím dodat, že ani tuto maličkost ani zrnitost nátěru neřeším. Na hodinky se dívám ze vzdálenosti ca. 35 cm a z této vzdálenosti tyto drobnosti vidět nejsou (aspoň já je teda nevidím ). Jak píšeš: "U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout" - ano do původních sportů by se ten ciferník hodil, do nerezových bych ale volil ten zrnitý nesouměrný. Peace, je to jenom můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Máš pravdu, nesouměrnost je i na mém ciferníku: Ale musím dodat, že ani tuto maličkost ani zrnitost nátěru neřeším. Na hodinky se dívám ze vzdálenosti ca. 35 cm a z této vzdálenosti tyto drobnosti vidět nejsou (aspoň já je teda nevidím ). Jak píšeš: "U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout" - ano do původních sportů by se ten ciferník hodil, do nerezových bych ale volil ten zrnitý nesouměrný. Peace, je to jenom můj názor Názoru si cením a vezmu ho v potaz při svém rozhodování Ty nové číselníky mají fluorescenční barvu natisklou, nebo jsou tam ty prohlubně jako v původních modelech? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Názoru si cením a vezmu ho v potaz při svém rozhodování Ty nové číselníky mají fluorescenční barvu natisklou, nebo jsou tam ty prohlubně jako v původních modelech? Dík Nejsem si jistý. Nátěr ale nevystupuje do prostoru tak jako u původních Igenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Tak jsem právě dostal potvrzeno, že v Eltonu vyrábějí novou matrici na ty indexy. Takže budou perfektně symetrické. Cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se