Přejít na obsah

Prim Sport modré po renovaci

Doporučené příspěvky

Moje drahá mi vymalovala bílou fluorescenční barvou tenhle modrý číselník, tak si říkám, jestli se nakonec nespokojím "jen" s tím, že si nechám v Eltonu dát nové pouzdro...

post-6998-1263122812.jpg

(Ty vlasové škrábance už tam byly.)

Pěkné,ten by se mi taky hodil do Sportů až dorazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné,ten by se mi taky hodil do Sportů až dorazí.

To věřím :) Shánění modrého číselníku mi dalo nejvíc práce. A ani tenhle není perfektní :-(

Červený byl kupodivu OK. A o černém nemluvě, těch mám dokonce několik :-/

Odkaz ke komentáři

Ehm.

Tak renovovaný nátěr je v první řadě mnohem zrnitější, hlavně ta tisková šablona zrovna nesedí.

Srovnej levý a pravý index (2. hodina a 10. hodina), levý má užší spodek.

A naneštěstí tahle vada je snad na všech renovovaných číselnících. Hmmm... toho jsem si všiml až při pečlivém zkoumání... ajaj.

U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout, je to nanášené ručně, nicméně tady by mi to asi vadilo. Tím chci říci, že každý je citlivý na něco jiného, ale já mám rád, když jsou číselníky osově souměrné, tedy snesu vadu, ale musí být na obou stranách. Nebo vadu s přihlédnutím k ceně :)

Máš pravdu, nesouměrnost je i na mém ciferníku:

post-3194-1263292573.jpg

Ale musím dodat, že ani tuto maličkost ani zrnitost nátěru neřeším. Na hodinky se dívám ze vzdálenosti ca. 35 cm a z této vzdálenosti tyto drobnosti vidět nejsou (aspoň já je teda nevidím :bag: ).

Jak píšeš: "U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout" - ano do původních sportů by se ten ciferník hodil, do nerezových bych ale volil ten zrnitý nesouměrný. ;)

Peace, je to jenom můj názor :cheers:

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, nesouměrnost je i na mém ciferníku:

post-3194-1263292573.jpg

Ale musím dodat, že ani tuto maličkost ani zrnitost nátěru neřeším. Na hodinky se dívám ze vzdálenosti ca. 35 cm a z této vzdálenosti tyto drobnosti vidět nejsou (aspoň já je teda nevidím :bag: ).

Jak píšeš: "U původních Sportů lze nějakou tu vadu přehlédnout" - ano do původních sportů by se ten ciferník hodil, do nerezových bych ale volil ten zrnitý nesouměrný. ;)

Peace, je to jenom můj názor :cheers:

Názoru si cením a vezmu ho v potaz při svém rozhodování :)

Ty nové číselníky mají fluorescenční barvu natisklou, nebo jsou tam ty prohlubně jako v původních modelech?

Dík

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...