Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád by som v tomto fóre niekoho spýtal, či má skúsenosti s hodinkami VE Energia 2. Je to nový model, konkrétne mám na mysli celo čierne. Ja som ich mal v predajni na ruke, ale ocenil by som konkrétne skúsenosti. Díky :helpsmilie:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Energie som videl nazivo a je to poriadny kus zeleza...pacia sa mi tiez, ale su velke. Co sa tyka skusenosti a kvality myslim si ze budu ako ostatne vostoky, dobry strojcek a spracovanie, aj ked nie kazdy kus sa podari, tych nepodarkov je vsak stale menej

teiz rozmyslam nad vostokmi a asi do nich aj pojdem, mna oslovili K3 Submarine a Red Square :smile_anim:

Odesláno
Energie som videl nazivo a je to poriadny kus zeleza...pacia sa mi tiez, ale su velke. Co sa tyka skusenosti a kvality myslim si ze budu ako ostatne vostoky, dobry strojcek a spracovanie, aj ked nie kazdy kus sa podari, tych nepodarkov je vsak stale menej

teiz rozmyslam nad vostokmi a asi do nich aj pojdem, mna oslovili K3 Submarine a Red Square :smile_anim:

Podle obrázků to jsou opravdu zvláštní hodinky. Na první pohled mi ten jejich design tak nějaký divný a nedovedu říci proč.

• Po letech...
Odesláno

Jaky mas pls obvod zapesti?

Pro nasi predstavu o velikosti hodinek.

Vypadaji dost velike.

Odesláno

asi 19 cm, neviem ako sa to presne meria :) tak som ich pre predstavu cvakol s Gaz14, foto nanic ale asi napovie viac

su to robustne a tazke hodinky,Treba si na ne zvyknut no maju nieco do seba.

post-6964-012575700 1362246640.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nejaké makro :) Tento týždeň pôjdu na generálku a potom zrejme z domu, čiže ak nad nimi niekto premýšľal, čoskoro bude možnosť vyskúšať tento nezohnatelný kúsok :)

post-6964-0-64223900-1364232243_thumb.jpg

post-6964-0-71881800-1364232331_thumb.jpg

Odesláno

ahoj, pásek má 25 mm a čo sa týka presnosti neviem, nenosil som ich. No ako píšem, idú na nastavenie, vyčistenie a premazanie k hodinárovy takže predpokladám že odchylky budú minimálne :)

Odesláno

ahoj, pásek má 25 mm a čo sa týka presnosti neviem, nenosil som ich. No ako píšem, idú na nastavenie, vyčistenie a premazanie k hodinárovy takže predpokladám že odchylky budú minimálne :)

Já hlavně myslel, abys k nim něco napsal ty sám. Vím, můžu si to "vygůglit", ale když už sis dal práci u fotek, tak bys k tomu mohl něco spíchnout, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...