viliam Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Rád by som v tomto fóre niekoho spýtal, či má skúsenosti s hodinkami VE Energia 2. Je to nový model, konkrétne mám na mysli celo čierne. Ja som ich mal v predajni na ruke, ale ocenil by som konkrétne skúsenosti. Díky
Baker Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Zkusenosti nemam, ale aspon par "zivych" fotek, tady.
Juraj11 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Tak nad těma jsem včera slintal asi hodinu-jediný co mě na nich štve,je ta jejich vodotěsnost 5ATM
pato31681 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Energie som videl nazivo a je to poriadny kus zeleza...pacia sa mi tiez, ale su velke. Co sa tyka skusenosti a kvality myslim si ze budu ako ostatne vostoky, dobry strojcek a spracovanie, aj ked nie kazdy kus sa podari, tych nepodarkov je vsak stale menej teiz rozmyslam nad vostokmi a asi do nich aj pojdem, mna oslovili K3 Submarine a Red Square
Zibesoni Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Energie som videl nazivo a je to poriadny kus zeleza...pacia sa mi tiez, ale su velke. Co sa tyka skusenosti a kvality myslim si ze budu ako ostatne vostoky, dobry strojcek a spracovanie, aj ked nie kazdy kus sa podari, tych nepodarkov je vsak stale menej teiz rozmyslam nad vostokmi a asi do nich aj pojdem, mna oslovili K3 Submarine a Red Square Podle obrázků to jsou opravdu zvláštní hodinky. Na první pohled mi ten jejich design tak nějaký divný a nedovedu říci proč.
Pítr Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Tiež som ich videl naživo. Vyzerajú dosť dobre, ale ta hmotnosť by ma určite odradila.
ZLOjasna Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 stré vláno, no až dnes som sa stal novým majitelom energie 2 - ak má niekto dotazy rád zodoviem
cody Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Jaky mas pls obvod zapesti?Pro nasi predstavu o velikosti hodinek.Vypadaji dost velike.
ZLOjasna Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 asi 19 cm, neviem ako sa to presne meria tak som ich pre predstavu cvakol s Gaz14, foto nanic ale asi napovie viacsu to robustne a tazke hodinky,Treba si na ne zvyknut no maju nieco do seba.
Jiribartl Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Chtělo by to pár detailnějších fotek, ten tah je dost zvláštní. Ale třeba to jen blbě vidím
ZLOjasna Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 zajtra budem mat cas a ak bude svetlo tak skusim nieco nafotit
ZLOjasna Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Sľúbené fotky, s novým fotákom sa stále učím pracovať
Jiribartl Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Dík za fotky, ten tah je masírka, slušel by jim antireflex (pokud ho nenají).
ZLOjasna Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Nejaké makro Tento týždeň pôjdu na generálku a potom zrejme z domu, čiže ak nad nimi niekto premýšľal, čoskoro bude možnosť vyskúšať tento nezohnatelný kúsok
kuncák7 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Ahoj, jakej je rozměr pásku- 26 mm? Co přesnost? Prostě, napiš toho k těmhle hodinkám víc, prosím.
ZLOjasna Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ahoj, pásek má 25 mm a čo sa týka presnosti neviem, nenosil som ich. No ako píšem, idú na nastavenie, vyčistenie a premazanie k hodinárovy takže predpokladám že odchylky budú minimálne
odjinud Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Vypadaj pěkně. Co je tam za strojek? Ruský nebo Seiko?
Honza.manta Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Vypadaj pěkně. Co je tam za strojek? Ruský nebo Seiko?Stačí číst - na ciferníku je 32 šutrů = ruský strojek.
odjinud Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Jo, říkal jsem si že na seiko je nějak moc...
kuncák7 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ahoj, pásek má 25 mm a čo sa týka presnosti neviem, nenosil som ich. No ako píšem, idú na nastavenie, vyčistenie a premazanie k hodinárovy takže predpokladám že odchylky budú minimálne Já hlavně myslel, abys k nim něco napsal ty sám. Vím, můžu si to "vygůglit", ale když už sis dal práci u fotek, tak bys k tomu mohl něco spíchnout, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se