Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Fazer ma velky hodinky a velkyho ptaka. Ja mam zatim jen ty velky hodinky....
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 "máš ho malého,nezoufej....strč ho do úlu a zabouchej"........
JiříR Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Gilius napsal: "máš ho malého,nezoufej....strč ho do úlu a zabouchej"........ :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Gilius napsal: "máš ho malého,nezoufej....strč ho do úlu a zabouchej"........ Zatim nemam zadnyho , ale diky za tip. Koupim andulku a strcim ji do ulu... Pak ji jeste jenom naucit mluvit.
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Mate tady nekdo ten ul ,potreboval bych ho Jinak ta hodinkovnice je fakt povedena ,jdu si stoupnout do fronty :-)
Jaryn Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Zatim nemam zadnyho , ale diky za tip. Koupim andulku a strcim ji do ulu... Pak ji jeste jenom naucit mluvit. Nezapomeň izolepu
XXXfazerXXX Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Takze male upresneni.Plocha pro hodinky je26/16cm a vyska hodinkovnice je 5,5cm.Momentlalne jsou skladem tyto odstiny potahu a nabidka tohoto moreni bukoveho dreva.Vzorek c.7 je prirodni mahagon a tudiz---i kdyz vim,ze bubaci v Africe z toho mlatej palety,u nas se to musi platit---cena tohoto kusu je o 90 korun vyssi.Vyhrazuji si pravo pozmenovat ci omezovat nabidku odstinu jak potahu,tak vlastniho materialu.Taktez si dovolim upozornit,ze pri jakemkoli prirovnavani teto maloseriove vyroby k profi obchodu,nabizena prkynka stahnu,protoze nemam zapotrebi se o tom s kymkoli dohadovat---muj napad to nebyl---Pokud mate zajem piste sz ve forme -cislo dreva x,cislo potahu x.a nezapominejte adresu............Pandice klacky vyrobi a rad si poslechnu vase rady,ve veci co nejlepsiho postovneho.Nemam s tim nejmensi zkusenost,,kuchyne postou neposilame,nebot by je postacka neunesla.....................cena za kus bez postovneho 580Kc cena vzoru c.7 Mahagon 670Kc bez postovneho.Pokud by nastal jak u modu nebo u sameho Chronomaga s touto nabidkou problem,napiste,okamzite prodej zrusim...............S pozdravem Miru zdar n.p. Drevoplech Koutna
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Hele vecer se stavim , tak po hokeji se ukaz na provozovne.
XXXfazerXXX Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Hele vecer se stavim , tak po hokeji se ukaz na provozovne. Na tebe jsem zvedavej ty Vycuccappy
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dane prosimte ta trojka drevo je zelena nebo cerna? Diky, pokud zelena tak bych si objednal Drevo (6) a potah (1) jestli muzu i takhle do vlakna - adresu bych samozrejme poslal, ty nozicky jak mel dantechno tam budou taky?
ricous Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) spiderer napsal: Dane prosimte ta trojka drevo je zelena nebo cerna? Diky, pokud zelena tak bych si objednal Drevo (6) a potah (1) jestli muzu i takhle do vlakna - adresu bych samozrejme poslal, ty nozicky jak mel dantechno tam budou taky? Sakra, trojka dřevo zelená? To mě ani nenapadlo, počítám s černou! Jinak máme úplně stejný požadavek (3x1). Možná by fazere stálo za to napsat, o jaké odstíny se jedná - např. u potahů mi na monitoru přijdou stejné 2,6,7. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem ricous
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) ricous napsal: Dakra, trojka dřevo zelená? To mě ani nenapadlo, počítám s černou! Jinak máme úplně stejný požadavek (3x1). Možná by fazere stálo za to napsat, o jaké odstíny se jedná - např. u potahů mi na monitoru přijdou stejné 2,6,7. Jestli se nepletu , potahy: 3. Tmave hneda, 6. Tmave modra, 7. Cerna. Kdyztak me Dane oprav. EDIT: Jde to fakt blbe z ty fotky poznat, mozna jsem prohodil 3. a 6..... V realu jsou rozdily markantnejsi. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem Dantechno
spiderer Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Vypada to fakt luxusne, uz vim ze jednu nutne potrebuju - jen jsem zvedavej na tu barvu dreva - protoze zelena by se mi asi nehodila Navic to bude asi i dobry misto na foceni hodinek..
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Jo ta na fotce je zelena , ptal jsem se na cernou pro tebe a Pandice rikal ze by melo jit...
ricous Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Jo ta na fotce je zelena , ptal jsem se na cernou pro tebe a Pandice rikal ze by melo jit... Dane doufám že i pro mne, protože já už jsem fazerovi posílal obejdnávku na dřevo č.3 v domění, že je to black... A k tomu 1 potah (teda jestli je to bílá...?).
Dantechno Odesláno 9. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 ricous napsal: Dane doufám že i pro mne, protože já už jsem fazerovi posílal obejdnávku na dřevo č.3 v domění, že je to black... A k tomu 1 potah (teda jestli je to bílá...?). Myslim ze se domluvite, Pandice je sikovnej. ...... A jednicka potah je bila.
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Pekna prace,slusi jim to tam
Baker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Dantechno napsal: Myslim ze se domluvite, Pandice je sikovnej. ...... A jednicka potah je bila. Ja myslel, ze bezova, ja potrebuju bezovou.
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Nadhera,kolik mate zajemcu ,musim hnedka taky jednu objednat nesmim bejt pozadu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se