Skydiver Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Zdravím, Zde na fóru celkem "opovrhovaná" INVICTA má docela (alespoň pro mne) zajímavý kousek INVICTA RESERVE PRO DIVER COSC. Tuším, že hodinky spatřily světlo světa někdy v roce 2007 a už se moc nedají sehnat. Invicta už je neprodává a jen občas se nějaký kousek objeví na Ebay. Po hodinkách se zaprášilo a majitelé si je nemohou vynachválit. Dělalo se dost variant s velmi zajímavými materiály na ciferníku (sandstone nebo gibeonský meteorit z Namibie apod). Myslím, že i luneta je keramická. Zde je hrubý popis: # Bracelet: Stainless steel # Movement: Swiss made 26-jewel automatic (SW200 Sellita) # Crystal: Sapphire # Crown: Screw down # Clasp: Push button dual deployant # Bracelet Measurements: 8?L x 22mm W # Case Measurements: 43mm # Water Resistance: 50ATM - 500 meters - 1650 feet C.O.S.C. certifikace Cenově vychází na cca 500 - 800 USD, což je solidní cena. Nějaké fota: A video recenze ZDE Co na ně říkáte? Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Skydiver
Návštěvník Matterhorn Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Líbí se mi varianta s černým číselníkem, pískový už tolik ne. Nevíš, jaké byly další barevné varianty ciferníku ? U hodinek mi vadí lupa a mercedes ručička, pokud by byly tyhle nešvary odstraněny, byly by to fajn hodinky. Dá se odstranit lupa a vyměnit ručky, asi ano, ne ? Proč je Invicta na chronomagu opovrhovaná ?
Hasňa Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Trochu mi pripominaj jedny Alpha a jedny Steinhart. :-) Edit: Nemohl jsem si pomoct. Nechtel jsem, ale je to dobra hlaska. Myslim, ze luneta neni keramicka. Muzu se mylit, ale pochybuji, ze by to zapomneli zminit na svych strankach a nereflektovali v cene. Edit: Navic ta luneta vypada uplne presne jako ty bezne s hlinikovou vlozkou. Keramika na Deep Sea vypada prece jen "trochu" jinak. Edit: Jinak se mi nezda, ze by Invicta, jako znacka, mela nejakou silne negativni image. Jenom ,jako Steinhart, nekdy neodola. Jinak maji sidlo, adresu, obchodni sit a dela normalni, nekdy i pekne, hodinky. Normalni firma. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Hasňa
Skydiver Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Trochu mi pripominaj jedny Alpha a jedny Steinhart. :-) Chápu, ale podobné diskuze už tu proběhly a nechtěl bych se k tomu vracet
Skydiver Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Líbí se mi varianta s černým číselníkem, pískový už tolik ne. Nevíš, jaké byly další barevné varianty ciferníku ? U hodinek mi vadí lupa a mercedes ručička, pokud by byly tyhle nešvary odstraněny, byly by to fajn hodinky. Dá se odstranit lupa a vyměnit ručky, asi ano, ne ? Proč je Invicta na chronomagu opovrhovaná ? Zkus si zagooglit, variant bylo více, two tone a podobně. Mně ručičky ani kyklop nevadí, ale vyměnit by to šlo určitě, v tom nevidím problém. Proč opovrhovaná? Mám takový pocit... Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Skydiver
Skydiver Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Myslim, ze luneta neni keramicka. Muzu se mylit, ale pochybuji, ze by to zapomneli zminit na svych strankach a nereflektovali v cene. Říká to recenzent v té videorecenzi co jsem postoval, proto jsem to uvedl, ale jistý si nejsem.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Chápu, ale podobné diskuze už tu proběhly a nechtěl bych se k tomu vracet Ptal se,Co na ně říkáte?tak ti odpověděl.Trochu mi pripominaj jedny Alpha a jedny Steinhart. :-) Mám stejný názor, nikdy bych si je nekoupil. V téhle ceně se dá sehnat poměrně dost divers hodinek, které vyloženě nekopírují něčí vzory. EDIT: Třeba tady hezké srovnání Seiko Sumo a Zodiac Oceanaire. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Kamil
bandicoot Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Reserva je dobrá tak u čilskýho vína. To logo je moc, kdyby aspoň nebylo zdublovaný na tý sekundovce. Vadí mi kyklop, protože zvětšuje jen na silně graficky upravený fotce. A vadil by mi vystouplý leštěný prostřední díl na koncovce tahu - to je magnet na škrábance, od potápek, který maj bejt odolný, bych čekal trochu logiku při tý konstrukci.
Skydiver Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 EDIT: Třeba tady hezké srovnání Seiko Sumo a Zodiac Oceanaire. Ty živé fotky Zodiac vypadají dobře.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Ty živé fotky Zodiac vypadají dobře.
openspace Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Invicta je značka na kterou se spousta lidí dívá skrze prsty, ale jak je vyzkouší nedá na to dopustit. Musí se, ale dobře vybrat. Také vlastním jedny a jsou srovnatelné ve spolehlivosti s prémiovými značkami. Na Hamiltony apod. se hledělo podobně a dnes už je to přežité. Já mohu Invicty jen doporučit a to, že vypadají jako něco od jiné značky - co dnes nevypadá že.... (BTW v Praze na Václaváku jsem je viděl někde v polovině náměstí v nějakém klenotnictví - mají tam asi 30 modelů).
Hasňa Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Ve spolehlivosti jsou srovnatelne s hodinkama za pul mega i Casia, tisickrat probrana floskule, a hodinek, ktere nevypadaji, navic zamerne, jako nejake jine, je teda sakra hodne. Achjo, to jsou zase kecy. Ty Zodiac jsou docela pekne. Kdybych si nutne musel vybrat, urcite bych sahnul radsi sem. Ty Invicta jsou s kazdym dalsim pohledem skaredsi a skaredsi. Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Hasňa
Skydiver Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Jediné co mi na Invictách vadí jsou ručičky (to si mohli odpustit), jinak s nimi problém nemám.
sibirnaya Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Invicta je značka na kterou se spousta lidí dívá skrze prsty, ale jak je vyzkouší nedá na to dopustit. Musí se, ale dobře vybrat. Také vlastním jedny a jsou srovnatelné ve spolehlivosti s prémiovými značkami. Na Hamiltony apod. se hledělo podobně a dnes už je to přežité. Já mohu Invicty jen doporučit a to, že vypadají jako něco od jiné značky - co dnes nevypadá že.... (BTW v Praze na Václaváku jsem je viděl někde v polovině náměstí v nějakém klenotnictví - mají tam asi 30 modelů). pockej, tobe trebas tohle neprijde jako obslahly Corum? a to nahore jako Rolex?
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 pockej, tobe trebas tohle neprijde jako obslahly Corum? a to nahore jako Rolex? A co na to rika Parnis? Jo Invicta je pase, a to ze maji COSC certifikat porad nemaze to okolo.. alespon pro me
abbot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (BTW v Praze na Václaváku jsem je viděl někde v polovině náměstí v nějakém klenotnictví - mají tam asi 30 modelů). Jo, ale v tom klenotnictví je prodávaj za doporučený ceny=> asi 5-10x dr86 ne6 na ebayi ...
openspace Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Jo, ale v tom klenotnictví je prodávaj za doporučený ceny=> asi 5-10x dr86 ne6 na ebayi ... No to u nás v ČR je skoro všechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se