Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také jezdíme do Drážďan, ale spíš do starého města. Nákupy nás tam zas tolik neoslovili (byli jsme ve všech výše jmenovaných). Resp. jestli čekáš hodně dobré ceny, tak se budeš muset vypravit dál než do Drážďan. Not bad, ale bez nadšení... nicméně za výlet to určitě stojí, jezdíme tam dvakrát do roka.

Odesláno (upraveno)

Já koupil předminulý víkend v Drážďanech kabát. Výběr měli to je pravda, ale cena už zas nějak super výhodná asi nebyla. Parádní to ale bylo v ZOO a před nějakým hodinářským krámem v centu jsem strávil u výlohy hezkou čtvrthodinku :-D

Upraveno uživatelem Waya03
Odesláno

Já koupil předminulý víkend v Drážďanech kabát. Výběr měli to je pravda, ale cena už zas nějak super výhodná asi nebyla. Parádní to ale bylo v ZOO a před nějakým hodinářským krámem v centu jsem strávil u výlohy hezkou čtvrthodinku :-D

Možná jsi stál před Wempe.:suicide_anim:

Odesláno

Jezdím pravidelně tak 2x ročně do Norimberku. Karolinenstrasse - spousta obchodů s oblečením i obuví. Jo a hned nahoře je Wempe. Super je obchoďák Ansons (www.ansons.de), kde ve 4 patrech najdeš hadry výhradně pro chlapy od jejich vlastní značky až po Hugo Boss, Hilfiger, Eterna atd. Ceny rozumný ale hlavně super výběr všeho. Je to i hezké město s krásným hradem, všude prodávají skvělé wursty a další laskominy..pak dobrý kafe v některé z mnoha kaváren..a domů. Z Prahy, pokud to vezmeš na pohodu, je to příjemný jednodenní výlet, pořádně protáhnu auto po solidní silnici bez omezení a půl roku nepáchnu do krámu.

Minulý týden jsem byl na skok v Norimberku a pod vše bych se podepsal. A pokud máte rádi rychlejší jízdu, tak od hranic až do Norimberku jsou jenom asi 3 km s omezenou rychlostí. Zbytek je unlimited. Navíc teď tam probíhají vánoční trhy, což především znamená prima svařák na každém rohu. Taky jsem tam objevil obchod s největším výběrem oblečení značky Fred Perry, na jaký jsem kdy narazil.

Jinak obleky jezdím nakupovat hlavně do Peek & Cloppenburg do Drážďan nebo Chemnitzu. Obrovský výběr, všechny velikosti, ceny za slušný obleky od 200 EUR do 450 EUR za Hilfigera a Bosse.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Byli jsme v pátek v Drážďanech. Cestou nás trochu zdrželo toto

Posted Image

ale mohli jsme se na spojení opačných pruhů dálnice vrátit kousek zpátky a přijet na kruhák od Litoměřic. Vánoční trhy jsou krásné, lidé milí, klobásy skvělé a nestříká z nich omastek, koš Wesco Baseboy tam stojí v Karstadtu 69,- (tady 4360,-), pohled z věže Frauenkirche je nádherný, a nafta ARAL Ultimate Diesel ještě o fous lepší než Benzina Verva (spotřeba o 0,1 až 0,2 lepší)...co víc si přát? Aby to tu bylo taky takové.

Upraveno uživatelem sy242
  • po měsících...
Odesláno

Zítra se chystám do Dráždan, jak je to s parkováním někde poblíž centra? Jsou všude hodiny či je to placený nebo s tím není problém?

Díky

Odesláno

Euro na hodinu, ale myslím, že maximálně tři a půl eura na den. Když jsem jednou v OC na Andělu zaplatil asi 700 Kč za den, tak už mi to všude připadá v pohodě :-D.

Odesláno

Zvykl jsem si parkovat přesně na pomezí starého a nového města, přímo v centru taktéž za 1e/hod. Ulice označená jako Viktoriastraße (při pohledu z googlu je tam louka, ale je tam velký parking)

Odesláno

Já byl v Metzingenu a pokud má někdo rád Bosse, tak asi jedině tam - obrovský outlet, k tomu concept store ( na vše 50% ze zlevněné ceny) a outlet - 70%.

K tomu je tam velký Hilfiger, R.Lauren, La Coste a na co si vzpomenete...na jeden den, pokud člověk nejde přímo pro něco, tak musí dorazit hned z rána, aby to

jakž takž stihl obejít.

Odesláno

Já byl v Metzingenu a pokud má někdo rád Bosse, tak asi jedině tam - obrovský outlet, k tomu concept store ( na vše 50% ze zlevněné ceny) a outlet - 70%.

K tomu je tam velký Hilfiger, R.Lauren, La Coste a na co si vzpomenete...na jeden den, pokud člověk nejde přímo pro něco, tak musí dorazit hned z rána, aby to

jakž takž stihl obejít.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...