spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Drive to byla asi seriozni firma, na ebay je spousta vintage kousku - http://jewelry.shop.ebay.com/Watches-/1432...d=p3286.c0.m282 - to budou asi hodinky ktere splnuji co slibuji narozdil od cinsko-nemecko-americke produkce, ktera se prodava dnes Tady je nejaky info na wikipedii - http://en.wikipedia.org/wiki/Ingersoll_Watch_Company
bohus76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 spiderer napsal: Drive to byla asi seriozni firma, na ebay je spousta vintage kousku - http://jewelry.shop.ebay.com/Watches-/1432...d=p3286.c0.m282 - to budou asi hodinky ktere splnuji co slibuji narozdil od cinsko-nemecko-americke produkce, ktera se prodava dnes Tady je nejaky info na wikipedii - http://en.wikipedia.org/wiki/Ingersoll_Watch_Company Nevládnu tak dokonale angličtinou,mohl by mi to někdo přiblížit?Myslím samo. že česky.
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 bohumil.talak napsal: Nevládnu tak dokonale angličtinou,mohl by mi to někdo přiblížit?Myslím samo. že česky. Moje anglictina taky zadna slava neni a prekladat se mi to nechce, ale muzes zkusit napriklad ggole prekladac nebo nejaky jiny online nastroj pro nastin co se tam pise
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) bohumil.talak napsal: Nevládnu tak dokonale angličtinou,mohl by mi to někdo přiblížit?Myslím samo. že česky. nějaký žvásty najdeš i tady - kromě toho tam najdeš tag heuer, longines, bell ross atd. = takže ta poslední věta z prvního postu platí do puntíku ***oprava není to poslední věta, ale tato věta : Uživatel chce mít autentické, upřímné zboží s pěknou historií. Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem YPO
bohus76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 spiderer napsal: Moje anglictina taky zadna slava neni a prekladat se mi to nechce, ale muzes zkusit napriklad ggole prekladac nebo nejaky jiny online nastroj pro nastin co se tam pise Přiznám se,byl jsem trochu líný,dám to do googlu a uvidím.Chtěl jsem jen něco vědět o firmě Ingersoll a jestli má vůbec co do činění s hodinkama a vlastně co se dá od nich očekávat.
Návštěvník salamio Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 bohumil.talak napsal: Pravda je ta,že ti číňani jsou opravdu velmi přizpůsobiví a jsou ochotni prorazit vždy a za všech podmínek,na to pozor!!! Spíše by mě zajímala historie firmy Ingersoll.Jsem totiž strojař a máme ve firmě hloubící (rozuměj elektroerozivní stroje) a tak by mě zajímalo v jakém oboru a činnosti začínala firma Ingersol,jestli vůbec mají s hodinařinou cokoliv společného. To máš spíš na mysli Ingersoll Rand, ne? Ti s těma hodinářema nemají tuším nic společného.
bohus76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 salamio napsal: To máš spíš na mysli Ingersoll Rand, ne? Ti s těma hodinářema nemají tuším nic společného. Nevím vůbec kolik Ingersollů firem existuje? Co máme v práci,tak je Ingersoll Gantry 500 (označení stroje) a právě mi připadalo divné,že by dělali i hodinky.I když dnes není nic nemožné.
HonzaX Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 bohumil.talak napsal: Nevím vůbec kolik Ingersollů firem existuje? Co máme v práci,tak je Ingersoll Gantry 500 (označení stroje) a právě mi připadalo divné,že by dělali i hodinky.I když dnes není nic nemožné. Od Ingersoll Rand jsme měli vzduchové utahovačky .
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 bohumil - bude to neco na urovni fashion produkce Armani, Boss, Diesel atp, pripadne srovnatelne s ortodoxni cinou ala Parnis..
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 teď koukám, že se f tom čínským kšeftu veze i Jakubisko http://www.hodinky-ingersoll.cz/hodinkovni...agon-p-259.html
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 YPO napsal: teď koukám, že se f tom čínským kšeftu veze i Jakubisko http://www.hodinky-ingersoll.cz/hodinkovni...agon-p-259.html By me zajimalo jestli to Jakubisko pro ne i vyrabi nebo jestli si jenom "vypujcili" fotku a ingersoll produkuje i hodinkovnice
bohus76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 spiderer napsal: bohumil - bude to neco na urovni fashion produkce Armani, Boss, Diesel atp, pripadne srovnatelne s ortodoxni cinou ala Parnis.. Taky si to myslím,že to tak nějak bude spide.Dnes může jedna firma dělat od hodinek,oblečení,až po lodě.Takže nic neříkající.
spiderer Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 bohumil.talak napsal: Taky si to myslím,že to tak nějak bude spide.Dnes může jedna firma dělat od hodinek,oblečení,až po lodě.Takže nic neříkající. No jo no, skoro nic to nestoji, cinan to vysekne za 20 USD a Armani ci Ingersoll to za 200 prodaji, malo prace za zajimavy penize.. Nekteri si asi aspon trosku diktuji design, ostatni vycucnou vehlasne modely "poctivych" znacek a nechaj na to natisknout svoje logo a ono to nekoho zaujme..
bohus76 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 spiderer napsal: No jo no, skoro nic to nestoji, cinan to vysekne za 20 USD a Armani ci Ingersoll to za 200 prodaji, malo prace za zajimavy penize.. Nekteri si asi aspon trosku diktuji design, ostatni vycucnou vehlasne modely "poctivych" znacek a nechaj na to natisknout svoje logo a ono to nekoho zaujme.. Tak,tak,dodáš vzorek a za měsíc máš kontejner plný hodinek
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Změnil jsem názor, už si nemyslím, že jsou v Číně jen kopírovači. Teď už vím, že je to ta nejšikovnější rasa na světě. Včera jsem (opožděně) viděl film 2012 a tam stavěli archy, které měly zachránit lidstvo, právě v Číně (a maskovali je za přehradu). Tedy jdu do Parnis i MM, vždyť nás vlastně, ti kluci šikmovocí, zahránili před vyhynutím Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Bonebreakers Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Už jsem to jednou psal,že rušit nebo zakazovat psát o fake a pobodných, by si někdo potom někdo mohl myslet jaká to je suprová značka ten Ingersoll ....... a nejen on, ale i MM a Parnis, ale u těchto alespoň za "odpovídající kvalitu" je tak nějak odpovídající cena, ale tohle co předvádí Ingersoll a jeho prodejci i v ČR je snad na přes obzvláště v posledním čísle Watch magazinu rádoby článek o výše uvedené suprové značce, který je vlastně placená inzerce prodejcem má být jedna z firem uvedených na titulní stránce chronomag-u. A co na to YPO ? Je tohle košer ? A co Jan Tleskač Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem Bonebreakers
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Ved budte liberalny................ kto chce nech si ich nosi , kto nechce atd... Ved kopa z vas tu nosi repliky a este ich aj vychvalujete ze aky dobry kauf , dokonca tu su aj clanky o replikach. Asi tak ze je to kazdeho osobna vec. Nepaci sa mi jedine to ze tie repliky tu pomali do neba nosite a tiez su z ciny.... :-)
Frantik Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Andrej74 napsal: Ved budte liberalny................ kto chce nech si ich nosi , kto nechce atd... Ved kopa z vas tu nosi repliky a este ich aj vychvalujete ze aky dobry kauf , dokonca tu su aj clanky o replikach. Asi tak ze je to kazdeho osobna vec. Nepaci sa mi jedine to ze tie repliky tu pomali do neba nosite a tiez su z ciny.... :-) Kdo tu "do neba nosi" repliky?!?!? Pokud ano, jsou to spise jedinci, rozhodne ne vsichni, tak prosim uber s tim, ze "kopa z nas nosi repliky"!
spiderer Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Frantik napsal: Kdo tu "do neba nosi" repliky?!?!? Pokud ano, jsou to spise jedinci, rozhodne ne vsichni, tak prosim uber s tim, ze "kopa z nas nosi repliky"! Ja myslel ze tohle forum je pouze o replikach a fejcich a ze o hodinkach nad 150 Kc se tady diskutovat nesmi.. tyhle kecy bych vzdycky nejradsi ocenil banem. Jeste by se dalo jednoduse odpovedet na nazev vlakna - Ingersoll kam s nimi? Do popelnice
Frantik Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 spiderer napsal: Ja myslel ze tohle forum je pouze o replikach a fejcich a ze o hodinkach nad 150 Kc se tady diskutovat nesmi.. tyhle kecy bych vzdycky nejradsi ocenil banem. Jeste by se dalo jednoduse odpovedet na nazev vlakna - Ingersoll kam s nimi? Do popelnice .....no ja bych vedel i jinam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se