Horhe Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 (upraveno) Tak dnes po 42 denním čekání dorazil balíček s NIB Seiko SNM033 Black Samurai. Toto označení nesly modely určené pouze pro americký trh a oficiální Seiko Stores. V listopadu se jich pár vyskytlo na ebayi od jednoho a toho samého prodejce, tak jsem neodolal a koupil. Jedny z těch co prodával už jsou na prodej tady. Po samurajích jsem toužil od prvních chvil co jsem zabrousil na tohle forum, takže se mi splnil malej sen.. Jinak teda mi hoši celnický napařili 1033 Kč, ale budiž. Jsem rád, že stihly dorazit do liberecko-jabloneckýho srazu a nemusim tim pádem na sraz s Monstrama na ruce, to by mě asi Snow hnal svinskym krokem Mno a tady je pár obrázků, sorry za kvalitu, nemám schopnosti ani vybavení.. Upraveno 12. ledna 2010 uživatelem Horhe
abbot Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 V tý krabičce to vypadá jak máma a táta s dětma za ruce na procházce ... Jinak gratulace
X-Bob Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 Gratuluju! Vypadaji perfektne. A jsem zvedavy no hodnoceni od Snowa, co on na ne
Horhe Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Děkuji za gratulace, nosej se úplně parádně. Včera jsem na ně objednal černýho žraloka s bílou nití, tak jsem zvědav na výsledek..
Kubiznusus Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Nedávno jsem si je taky pořídil a jsem naprosto nekriticky nadšenej - dobrou přesností, ale hlavně červenou vteřinovkou a plastickým ciferníkem! Takže velká gratulace!
Horhe Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Kubiznusus napsal: Nedávno jsem si je taky pořídil a jsem naprosto nekriticky nadšenej - dobrou přesností, ale hlavně červenou vteřinovkou a plastickým ciferníkem! Takže velká gratulace! Právě proto jsem nechtěl titanový, černá korunka, červená vteřinovka, černej datovej věnec, plastickej ciferník, prostě bomba. Zatim se mi teda zpožďujou cca 10s/den. Jediný co ještě časem doladim bude safír s antireflexem a budou to pro mě dokonalý hodinky. Na automatickej nátah už jsem si zvykl a hacking taky nějak přežiju, ale kdyby to samuraje měly, tak už další hodinky nehledám..
bohush Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Horhe napsal: Právě proto jsem nechtěl titanový, černá korunka, červená vteřinovka, černej datovej věnec, plastickej ciferník, prostě bomba. Zatim se mi teda zpožďujou cca 10s/den. Jediný co ještě časem doladim bude safír s antireflexem a budou to pro mě dokonalý hodinky. Na automatickej nátah už jsem si zvykl a hacking taky nějak přežiju, ale kdyby to samuraje měly, tak už další hodinky nehledám.. Blahopřeju k Samurajům, já jsem měl oboje a nechal jsem si naopak titanový (Kubiznusus jsem rád, že jsi rád ), taky mají něco do sebe, třeba ty ručky a taky ochranu korunky...
Horhe Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Tak dorazil žralok, o hodně to předčilo mé očekávání. Akorát bych se zeptal na zkušenosti, hned jak jsem to na ruce zapnul, tak se kolem spony objevily mikroprasklinky, je to u žraloka normální? Přeci jen šmejd by to bejt neměl.. Fotky jako obvykle tragické.
Karlos Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Samuraje jsou moc prima. Takový slušivý hodinky. A taky jsem experimentoval s různýma řemenama... až jsem dospěl k názoru, že nejlepší jsou stejně na origo kovovém tahu a dal jsem ho tam zpátky
bohush Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Horhe napsal: Tak dorazil žralok, o hodně to předčilo mé očekávání. Akorát bych se zeptal na zkušenosti, hned jak jsem to na ruce zapnul, tak se kolem spony objevily mikroprasklinky, je to u žraloka normální? Přeci jen šmejd by to bejt neměl.. Fotky jako obvykle tragické. Co to máš za žraloka? Tady ten od Boba to nedělá.
Horhe Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 bohush napsal: Co to máš za žraloka? Tady ten od Boba to nedělá. Meyhofer nevim jestli to je na reklamaci..
Horhe Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 je fakt, že tyhle hodinky stále mám
Quido Morava Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 v souladu s pravidly trochu oživím tohle téma:mám teď "ještě teplý" stejný ocelový samíky - ale jelikož jsem je vyměnil ne za nový, nevím, jestli to značení, co uvádí Horhe je stejný - na dýnku reference není, na netu jsem našel SNM011 a vypadají úplně stejně... na těchto kultovkách se mi taky líbí ten ciferník a především v ocelové verzy ty "nepotápkově" vyhlížející ručičky; zatím jsou na tahu a poohlížím se po nějakým NATO, resp. Bond strapu ve 22mm, nejlépe černo bílém nebo černo šedém - ten se mi dobře nosil i na předešlých SportTaucherech neskromně přidávám své rychhlofoto:
Dantechno Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 SBDA001 - 7S25 mov't, black dial, TitaniumSBDA003 - 7S25 mov't, blue dial, TitaniumSBDA005 - 7S25 mov't, orange dial, TitaniumSNM009 - 7S35 mov't, white dial, SSSNM011 - 7S35 mov't, black dial, SSSNM031 - 7S35 mov't, white dial, SS (US version)SNM033 - 7S35 mov't, black dial, SS (US version)SNM015 - 7S35 mov't, black dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA NinjaSNM017 - 7S35 mov't, white dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA NinjaSNM019 - 7S35 mov't, yellow dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA NinjaSNM021 - 7S35 mov't, orange dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja Zdroj: WUS
Quido Morava Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 V 29. 3. 2012 v 10:03, 'Dantechno' napsal: SBDA001 - 7S25 mov't, black dial, Titanium SBDA003 - 7S25 mov't, blue dial, Titanium SBDA005 - 7S25 mov't, orange dial, Titanium SNM009 - 7S35 mov't, white dial, SS SNM011 - 7S35 mov't, black dial, SS SNM031 - 7S35 mov't, white dial, SS (US version) SNM033 - 7S35 mov't, black dial, SS (US version) SNM015 - 7S35 mov't, black dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja SNM017 - 7S35 mov't, white dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja SNM019 - 7S35 mov't, yellow dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja SNM021 - 7S35 mov't, orange dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja Zdroj: WUS a je jasno! paráda - díky PS: takže ještě všetečné dotazy - ta US verze se nějak technicky liší, nebo je to prostě jen označní verze pro trh v USA? jak se dozvím jestli mám SNM011 nebo SNM033? (ne že by to nebylo jedno - když se to nedovím taky se nice neděje)
Dantechno Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Nevim o tom , ze by mezi nimi byl rozdil. Jde jen o ruzne oznaceni pro ruzne trhy pokud vim....
Horhe Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Zkus schválně pořádně prozkoumat ciferník svejch a mejch bejvalejch.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se