dh83 Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Dobrý den, potřeboval bych poradit kde koupit nové Breitling hodinky. Ceny v ČR mi přijdou nesmyslné a do eBaye se mi vzhledem k ceně a clu a DPH moc nechce. Děkuju moc
Jakubisko Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 No potom Ti moc možností na nové nezbývá. Leda si dojet do Drážďan nebo do Vídně...
dh83 Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Jakubisko napsal: No potom Ti moc možností na nové nezbývá. Leda si dojet do Drážďan nebo do Vídně... dekuju moc, tam jsou nejlepší ceny?
Hajek Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 dh83 napsal: Dobrý den, potřeboval bych poradit kde koupit nové Breitling hodinky. Ceny v ČR mi přijdou nesmyslné a do eBaye se mi vzhledem k ceně a clu a DPH moc nechce. Děkuju moc Pokud vím, tak ceny v ČR jedou podle evropského ceníku (tedy aspoň mi to tak říkali). Zkus na ofic. stránkách mrknout na seznam autorizovaných prodejců.
volfda Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Mrkni se na chrono24.com , je tam fůra nabídek, najdi si něco od ověřeného prodejce (označení trusted seller), většinou to mají ti, co mají zároveň kamenný obchod. Přes chrono jsem si sehnal už několikery hodinky a vše bylo OK. Komunikuješ tam přímo s prodejcem. Doporučuji si ho pak najít na netu, či případně pak ještě mrknout na číslo v obchodní komoře (počítám, že budeš komunikovat v rámci EU).
Marekh Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Myslim, ze pri internetovom obchode by si mal byt velmi opatrny... Neskorsie reklamacie budu trvat nekonecne dlho... tazye radsej kamenny obchod.
Donuts Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Marekh napsal: Myslim, ze pri internetovom obchode by si mal byt velmi opatrny... Neskorsie reklamacie budu trvat nekonecne dlho... tazye radsej kamenny obchod. Zalozis vlakno kde se pidis po jakekoliv zkusenosti s internetovym nakupem a v zapeti tu placnes takovou obecnou hloupost.
Marekh Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Donuts napsal: Zalozis vlakno kde se pidis po jakekoliv zkusenosti s internetovym nakupem a v zapeti tu placnes takovou obecnou hloupost. Nemusis byt agresivny... Ja som nepovedal ze nemam ziadnu skusenost. Teda jednu mam, ale aj to negativnu. Tak to preto.
honzi Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Dobré ceny jsou na watch.de - kupoval jsem tam už 2 kusy a v pohodě zaruka se vším. Byl jsem ta i osobně a pak jsem si je nechal i poslat i poštou taky v pohodě.
Axel Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Takže autorizovaný prodejce např. na Brejle má podle vás i e-shop se super cenama? Kupoval jsem přes e-bay Seika, Hamiltony a obojí bez řádné záruky (což beru jako určitou daň za nižší cenu), proto se tomu docela divím...
Hajek Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 to Axel: i autorizovaný prodejce může mýt super ceny, nech si prostě zaslat nabídky a uvidíš - to je běžný postup.
Axel Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 V 7. 6. 2011 v 16:47, 'Hajek' napsal: to Axel: i autorizovaný prodejce může mýt super ceny, nech si prostě zaslat nabídky a uvidíš - to je běžný postup. To určitě může, ale mně jde o ty e-shopy ve spojitosti s autorizovanými prodejci (obzvlášť dražších hodinek).. Jestli takto i přes net někd prodává své zboží.
honzi Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 pro srovnani: seawolfy u dusaka za 85, na watch.de o 20 min, to uz je slusna uspora
igor261069 Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 taky pro porovnání - breitlingy super ocean heritage chrono u altmana líp než na watch.de
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se