Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit kde koupit nové Breitling hodinky. Ceny v ČR mi přijdou nesmyslné a do eBaye se mi vzhledem k ceně a clu a DPH moc nechce. Děkuju moc

Odesláno
  dh83 napsal:
Dobrý den, potřeboval bych poradit kde koupit nové Breitling hodinky. Ceny v ČR mi přijdou nesmyslné a do eBaye se mi vzhledem k ceně a clu a DPH moc nechce. Děkuju moc

Pokud vím, tak ceny v ČR jedou podle evropského ceníku (tedy aspoň mi to tak říkali). Zkus na ofic. stránkách mrknout na seznam autorizovaných prodejců.

Odesláno

Mrkni se na chrono24.com , je tam fůra nabídek, najdi si něco od ověřeného prodejce (označení trusted seller), většinou to mají ti, co mají zároveň kamenný obchod. Přes chrono jsem si sehnal už několikery hodinky a vše bylo OK. Komunikuješ tam přímo s prodejcem. Doporučuji si ho pak najít na netu, či případně pak ještě mrknout na číslo v obchodní komoře (počítám, že budeš komunikovat v rámci EU).

Odesláno
  Marekh napsal:
Myslim, ze pri internetovom obchode by si mal byt velmi opatrny... Neskorsie reklamacie budu trvat nekonecne dlho... tazye radsej kamenny obchod.

Zalozis vlakno kde se pidis po jakekoliv zkusenosti s internetovym nakupem a v zapeti tu placnes takovou obecnou hloupost.

Odesláno
  Donuts napsal:
Zalozis vlakno kde se pidis po jakekoliv zkusenosti s internetovym nakupem a v zapeti tu placnes takovou obecnou hloupost.

Nemusis byt agresivny... Ja som nepovedal ze nemam ziadnu skusenost. Teda jednu mam, ale aj to negativnu. Tak to preto.

• Po roku...
Odesláno

Dobré ceny jsou na watch.de - kupoval jsem tam už 2 kusy a v pohodě zaruka se vším. Byl jsem ta i osobně a pak jsem si je nechal i poslat i poštou taky v pohodě.

Odesláno

Takže autorizovaný prodejce např. na Brejle má podle vás i e-shop se super cenama? Kupoval jsem přes e-bay Seika, Hamiltony a obojí bez řádné záruky (což beru jako určitou daň za nižší cenu), proto se tomu docela divím...

Odesláno

to Axel: i autorizovaný prodejce může mýt super ceny, nech si prostě zaslat nabídky a uvidíš - to je běžný postup.

Odesláno
  V 7. 6. 2011 v 16:47, 'Hajek' napsal:

to Axel: i autorizovaný prodejce může mýt super ceny, nech si prostě zaslat nabídky a uvidíš - to je běžný postup.

To určitě může, ale mně jde o ty e-shopy ve spojitosti s autorizovanými prodejci (obzvlášť dražších hodinek).. Jestli takto i přes net někd prodává své zboží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...