Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Prosím o zkouknutí, co vlasně mám. Včerejší info o zlatých A.Lange a söhne byl omyl ................... strašně dlouho jsem to nevytáhl ze šuplíku. Dík za komentáře.

post-10840-1263762609.jpg

post-10840-1263762619.jpg

post-10840-1263762699.jpg

post-10840-1263762712.jpg

post-10840-1263762726.jpg

post-10840-1263762744.jpg

post-10840-1263762760.jpg

post-10840-1263762777.jpg

post-10840-1263762787.jpg

post-10840-1263762793.jpg

Upraveno uživatelem pedrot
Odesláno
Špatně vidím a nebo jsou tady aspoň 3 různé hodiny? To chceš všechny prodat? :)

jo postupně jsou tam 4. jen jsem nafotil to co jsem našel po strejcovi. Prodej zatím ještě nezvažuju,ale možná něco. Spíš mě zajímá co vlastně mám

Špatně vidím a nebo jsou tady aspoň 3 různé hodiny? To chceš všechny prodat? :)

obrázky 1,2,3 jsou jedny 4,5,6 druhý 7,8 třetí a 9,10 poslední (snad jsem to nezvoral :-)

Odesláno (upraveno)

Vypadá to jako hádanka - nafocené tak špatně, abychom nemohli přečíst značku na ciferníku :)

A protože se ptáš, co to vlastně máš, tak stačí kouknout na ciferník, je to tam napsaný :) To jsem vtipnej, co?

EDIT: jedny IWC, jedny vážně z Glahütte (co je to za značku?), jedny Perfection, co dál?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
Vypadá to jako hádanka - nafocené tak špatně, abychom nemohli přečíst značku na ciferníku :)

A protože se ptáš, co to vlastně máš, tak stačí kouknout na ciferník, je to tam napsaný :) To jsem vtipnej, co?

úmysl v tom nehledej ............. první louis grisel druhé international watch co Schafthausen třetí A.lange a Söhne a čtvrté La perfection

Odesláno (upraveno)

Ty Lange mají krásnej strojek, IWC jsou zase zlatý. Chtělo by to prohodit :)

Je něco napsáno na vnitřní strane zadního víčka u těch Lange?

Odesláno
Ty Lange mají krásnej strojek, IWC jsou zase zlatý. Chtělo by to prohodit :)

Je něco napsáno na vnitřní strane zadního víčka u těch Lange?

¨

nic,jen miniaturně nějaké číslo. na strojku je jiné číslo 80782

Strejda byl asi moc hodnej a fajnšmekr :)

nevím........ nerozumím tomu ani trochu :-). Tak mi ke všem napište nějaký koment prosím :-)

Odesláno (upraveno)

A jaký koment? Lange a IWC jsou dobré značky, zbytek normální. Zlato poznáš, hodnotu takových hodinek si lehce najdeš na netu už sám.

Ty IWC jsou trochu unavené zepředu, to je docela škoda.

Odesláno
A jaký koment? Lange a IWC jsou dobré značky, zbytek normální. Zlato poznáš, hodnotu takových hodinek si lehce najdeš na netu už sám.

OK ............... tak holt budu hledat info. Sory že se ptám...................nezajímá mě jen cena...........

Odesláno
nezajímá mě jen cena...........

A co tě tedy zajímá, jestli nejsi úplné jelito tak si všechno dokážeš najít na netu. Původ,výroba atd.. Hele, nejsem žádný těžký puritán, ale zdá se mi, že chceš jenom ocenit to co máš a potom prodat...možná se mýlím, ale pochybuji...prvně to byly L&S za těžký balík...najednou nee...potom další exkluziv značky...no, jsem zvědav co se z toho vyklube...

Odesláno (upraveno)
OK ............... tak holt budu hledat info. Sory že se ptám...................nezajímá mě jen cena...........

To já jen že nevím jaké informace tě zajímají. A asi opravdu bude potřeba trochu provětrat internet, najdeš toho určitě dost.

Lange je celkem prestižní značka, ale ty tvoje jsou jen v obyč. plášti, IWC taky paráda a dokonce zlato, ale zase to poškození ciferníku... a ten zbytek - jedny asi zlaté, jedny staré obyčejné, niklové.

Stáří: Perfection někde před rokem 1900 (můj odhad 1890), Grisel chvíli po nich, někde 1900 - 1910 a poslední dvoje dvacátá léta.

EDIT: jak si tak prohlížím ty Lange, nějak mi nejde dobromady plášť a ten strojek. Přijde mi to podivná kombinace, ale třeba se mi to jen zdá.

Odesláno
To já jen že nevím jaké informace tě zajímají. A asi opravdu bude potřeba trochu provětrat internet, najdeš toho určitě dost.

Lange je celkem prestižní značka, ale ty tvoje jsou jen v obyč. plášti, IWC taky paráda a dokonce zlato, ale zase to poškození ciferníku... a ten zbytek - jedny asi zlaté, jedny staré obyčejné, niklové.

Stáří: Perfection někde před rokem 1900 (můj odhad 1890), Grisel chvíli po nich, někde 1900 - 1910 a poslední dvoje dvacátá léta.

EDIT: jak si tak prohlížím ty Lange, nějak mi nejde dobromady plášť a ten strojek. Přijde mi to podivná kombinace, ale třeba se mi to jen zdá.

Dík za info. Dneska celý den myslím na to,že je blbost je zase uložit na 20 let :-). Viděl bych to tak,že bych troje prodal a nechal si ty co se mi bez ohledu na značku líbí nejvíc (grisel)a nechal je prohlédnout a opravit-ať má po mě potomstvo jednou co dědit. No a získané peníze bych vrazil do hodinek (nebo nějaká směna atd). Nějak jste mě nakazili pacholci ........................... k narozkám dostanu Trasery a už odpočítávám dny :-)

Odesláno (upraveno)

Ať je to kdo chce, aspoň se tady něco děje :) Jen mě mrzí, že nejsou trochu lepší fotky těch hodinek. Upřímně - tyhle jsou děsný.

EDIT: pro Pedrota: pokud jsi se rozhodl něco zpeněžit, tak podle mě jsi se tak měl rozhodnout už před pár lety, teď už ceny nejsou takové a navíc hodnota peněz hodně klesla.

Odesláno

Ale jo... jinak ty Lange jsou pěkné hodinky. Ten plášť se mi moc nezdá, ale zase... pokud to není jen špína tak zezadu pod korunkou to vypadá jako punc. Takže možná i stříbro. Každopádně je to vlákno ve stylu chcete být milionářem... my hádáme a autor na tom možná zbohatne

Odesláno
nevím proč, ale mám pocit že autor vlákna je vtipálek

Nevím proč bych měl být. Zkusím si půjčit lepší foťák a vyfotím znova............. Přátelé pochopte mám je 20 let v šuplíku.Když jsem šel na chronomag kouknout co píšete o traserech,které chci pořídit vzpoměl jsem si co někde mám..................

Odesláno
Ať je to kdo chce, aspoň se tady něco děje :) Jen mě mrzí, že nejsou trochu lepší fotky těch hodinek. Upřímně - tyhle jsou děsný.

EDIT: pro Pedrota: pokud jsi se rozhodl něco zpeněžit, tak podle mě jsi se tak měl rozhodnout už před pár lety, teď už ceny nejsou takové a navíc hodnota peněz hodně klesla.

zkusím zítra udělat lepší.................... z nikoho so legraci nedělám. Nemám k topmu důvod.Navíc hodinky nejsou od přímého předka a tak k nim nemám citový vztah. Asi bych si nechal jedny a zbytek poslal do světa...... a koupil si něco co můžu nosit

Odesláno
Nevím proč bych měl být. Zkusím si půjčit lepší foťák a vyfotím znova............. Přátelé pochopte mám je 20 let v šuplíku.Když jsem šel na chronomag kouknout co píšete o traserech,které chci pořídit vzpoměl jsem si co někde mám..................

no však v klidu... ale uznej, že je to trochu divoký post ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...