Andrew Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 A kompletní JLC je zde (krásná a detailní prezentace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 JLC potápky ve velikosti 42 jsou moc pěkné. Čekal bych větší WR, která je "pouze" 300 M, ale pomyslně to kompenzuje keramická luneta. Bohužel LE 1500 kusů. Nevyhrabali jste někde cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Pro rok 09 byly nejjednodušší NavySeals s alarmem a ty jsou za 9900,-? a je to taky limitka 1500ks. Nejlevnější dajvry od JLC byly doteď Diving GMT za 7350,-? No a tady neni to GMT, takže bych to viděl s cenou nadějně... Na těch novejch se mi fakt líbí ta přiznaná drsná guma - tomu "jakotahu" jsem nikdy nepřišel na chuť tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Díky za rozbor situace. Škoda, že nejsou available na kovotahu. Ovšem nejvězší škody je opravdu - pro mě - té limitnosti. Myslím, že konkrétně z těchto by mohli nabouchat i slušnou krupici - hodinky jsou jednoduché a dobře čitelné, na číselníku žádné kolotoče nebo žonglující klauni, jak je dnes v módě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Souhlas - nemaj nic spešl a navíc ani 1000m ani titan jako ty GMT, cena by mohla bejt výborná. Kdyby měli v balení gumu/ocel byly by bez chyby. Na tahu vypadaj výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Náročné a přitom vtipné hodinky. Piaget Limelight Jazz Party zdroj - http://www.perpetuelle.com/UsrViewForumDet...pe=Keyword_Tags Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 krasa...nejen Lange, ty Panerai Mare Nostrum taky...jen nechapu ten vykrik do tmy od Ralpha Laurena...vypadaj jak Breguet, strojek od Piaget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) už to sem Snow dával, ale pusťte si to VIDEO když pominu věci, který nejsem schopen pochopit, tak se mi moc líbí elegenantí řešení přenosu zvuku na sklíčko Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 No já jsem se totálně zamiloval do JLC Master Chronographe... To je prostě bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se