Viktor Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 KPM, nová firma, kterou založil Keaton Myrick ve státě Oregon, USA, a hned první model se mu povedl. Vypadá to na upravený Unitas a ladný spojení technickýho dizajnu hodinek v klasickým kabátě. Parádní "inženýrský" hodinky.
skalis Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Viktor napsal: KPM, nová firma, kterou založil Keaton Myrick ve státě Oregon, USA, a hned první model se mu povedl. Vypadá to na upravený Unitas a ladný spojení technickýho dizajnu hodinek v klasickým kabátě. Parádní "inženýrský" hodinky. Ten unitas je krasnej!
Luk Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Ciferník se mi moc nelíbí, ale strojek je moc pěkný, jednoduchý a efektní.
MarcelG Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Hmm, strojek je upraven jednoduše, čistě, líbi se mi, moc! Ale ciferník a vůbec zbytek se mi moc nelíbí
PhoeniX Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Škoda dvou šroubků v číselníku a setrvačka mohla dostat víc prostoru ve velkém můstku. Jinak moc pěkný chaton.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se