Yvaine Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) http://www.gnomonwatches.com/images/DievasVortex7L.jpg Jak se vám líbí? Mě moc. Watch Specifications: Maker: Dievas Movement: Swiss Made ETA2824-2 automatic movement Dial: Black dial. Arabic numbers. Luminance: SuperLuminova. Case: Micro-blasted aerospace grade titanium. Automatic helium valve release. Case Back: Dievas signed polished screwdown titanium. Bezel: Micro-blased titanium. Crown: 5mm screwdown crown Lug: 22mm. Crystal: Domed scratch resistant sapphire crystal with anti-reflective coating Strap: Thick waterproof calf leather strap with Dievas signed buckle Water resistance: 500m Dimensions: 44mm in diameter, 54mm lug to lug, 14mm thick Power Reserve: ~42 hours Warranty: Guaranteed 1 year Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Yvaine
Aldo Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Dost zvláštní kombinace, ciferník a ručky pilotní, ale ostatní je diver s WR500m, ale asi mají něco do sebe.
People Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) PreOrder Price: $780 After PreOrder Excercise: $880 velmi pekne... Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem People
atim Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Jsou moc pěkný a cena také slušná, už je tady jednou postoval myslím Kamil v jiném vlákně. Jediné co je pro mě překážka je ten titan. Jedny titanové hodinky jsem nosil a ještě je mám, ale nikdy mi to k srdci nepřirostlo. Ty bych chtěl prostě nejdříve vidět na živo, kdyby je měl někdo třeba ze členů?
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Bol som rozhodnutý pre Fortis marinemaster, teraz opäť zvažujem. Chystal som opýtať na Váš názor na tieto hodinky, Yvaine ma predbehol. Rovnako sa mi páčia, cena je prijateľná. Na wus fóre je o nich celkom zaujímavá diskusia - http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=300903. Čo ma najviac zaujalo, bola debata okolo autorských práv na Ti púzdro týchto hodiniek. Je vraj zhodné s púzdrom hodiniek Kobold SMG-1, napr.: http://www.watchuwant.com/watches/kobold-s...-edition-30-pcs, ktoré sú v absolútne inej cenovej hladine (tuším okolo 4000$). Za cenu Dievas by to mohla byť zaujímavá alternatíva. Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem martin1974
atim Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Mě se moc líbí, jsou bez data, pěkná luneta, heliák, velká vodotěsnost, přehledné. Ale to s tím pouzdrem kobold mě zarazilo, rád bych věděl jak to je. Navíc koboldy mají gmt a datum, to mě u potápek nebere.
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Na tú debatu o koboldackom puzdre si spomínam len matne. Boli tam rôzne teórie od použitia púzdier zo zakázky pre kobold, ktoré kobold neprevzal od výrobcu (???) až po neviem čo všetko. Neskôr na to ešte pozriem a dám vedieť k akému záveru sa dopracovali.
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Dievas rozhodne nejsou nemecke hodinky, to jen pro poradek, ze jsou ve spatne sekci.
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Čítal som o tom, že nemci majú dosť laxný prístup k "made in Germany" v porovnaní napríklad so švajčiarskym "Swiss made". Baker, je to aj tento prípad? - http://www.dievaswatches.com/images/Vortex...vasVortex03.jpg
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Co ja vim, tak Anders Tan (zakladatel gnomonwatches.com) vlastni i znacku Dievas a hodinky jsou ze Singapuru. Napis Made in Germany nic neznamena, takovych hodinek jsou mraky, a jejich puvod je v Cine.
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Odpoveď Andreasa na otázku o Dievas Vortex (timetechtalk fórum): http://www.timetechtalk.com/view_topic.php...amp;forum_id=40 All our watches are asembled in Switzerland or Germany depending on the range. The Vortex in this case it made and assembled in Germany. And once it reaches our boutique in Singapore, we have our inhouse watchmaker to do another through test. 1. Timing on WITCHI machine 2. Checking of amplitude on the timing achine 3. Check for water resistant ratings on WITCHI machine 4. Testing of power reserves Should any of the above fails, it will be returned to the factory for rectifications. And all these are very time consuming given that we have quite of few models in our collection now. Sincerely Dievas Watch Company No, a teraz už som z toho trochu mimo - hodinky kompletizované vo Švajčiarsku alebo Nemecku a po dopravení do obchodu v Sigapure ďalej testované (vlastný hodinár robiaci výstupnú kontrolu?)...
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 martin1974 napsal: hodinky kompletizované vo Švajčiarsku alebo Nemecku a po dopravení do obchodu v Sigapure ďalej testované (vlastný hodinár robiaci výstupnú kontrolu?)... Holt oni ti Svycari, ani Nemci neumi udelat hodinky poradne, tak se to musi kontrolovat s Singapuru.
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Tiež mi to napadlo. Dik Bakere, tak asi ostanem pri tých Fortisoch... Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem martin1974
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 martin1974 napsal: - hodinky kompletizované vo Švajčiarsku alebo Nemecku a po dopravení do obchodu v Sigapure ďalej testované (vlastný hodinár robiaci výstupnú kontrolu?)... Je to přesně jak píšeš. Podle mě jsou tyhle hodinky víc německé, než nově se objevující také Made in Germany značky jako třeba Riedenschild, apod. Anders provozuje hodinkové fórum, má zavedený dlouholetý kamenný obchod, podílel se třeba na závodech F1 v Singapůru. Je v tom prokazatelně švýcarský strojek, pouzdra si nechává dělat v Německu a která část montáže a kontroly je v Německu nebo v Singapůru je už skoro jedno. A rozhodně by si nedovolil tam dát nápis Made in Germany, kdyby k tomu nebyl oprávněný.
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Kamil napsal: Podle mě jsou tyhle hodinky víc německé, než nově se objevující také Made in Germany značky jako třeba Riedenschild, apod. s tim s tebou souhlasim Kamil napsal: která část montáže a kontroly je v Německu nebo v Singapůru je už skoro jedno a s tim rozhodne ne
martin1974 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Kamil napsal: Je to přesně jak píšeš. Podle mě jsou tyhle hodinky víc německé, než nově se objevující také Made in Germany značky jako třeba Riedenschild, apod. Anders provozuje hodinkové fórum, má zavedený dlouholetý kamenný obchod, podílel se třeba na závodech F1 v Singapůru. Je v tom prokazatelně švýcarský strojek, pouzdra si nechává dělat v Německu a která část montáže a kontroly je v Německu nebo v Singapůru je už skoro jedno. A rozhodně by si nedovolil tam dát nápis Made in Germany, kdyby k tomu nebyl oprávněný. Pre mňa ďalšie nové informácie, ďakujem Kamil. Večer ešte pozriem ako je to s tým púzdrom Vortexu a Koboldom, možno ešte zistím niečo aj o značke Dievas, Andersovi a "made in Germany". Je síce pravda, že na niektorých fórach som čítal o tom, že Dievas sa u niektorých svojich modelov inšpirujú inými zvučnými značkami, ale sľúbil som spidererovi, že nebudem hnidopich , tak sa krotím. O.T.: Ešteže pri Fortise je všetko jasné... Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem martin1974
arnie2000 Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Super hodinky,cierny cifernik v kombinacii s hnedym remenom...no parada
Dantechno Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Je to asi tyden co jsem jedny videl prodavat na WUS. Bohuzel uz nevim za kolik.... Me se tyhle hodinky docela libi abych pravdu rekl = prehledne s dobrou vodotesnosti. Jen cena se mi zda docela vysoka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se