Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jeremy, prosím, už se na to vykašli. Nám je jedno, že nosíš Breitlingy a Bondovky k obleku, ale nechtěj, abychom napsali, že se nám to tak líbí a že je to to pravé. Necháme si každý svůj názor a jedem dál. Navíc je zřejmé, že i se Seamaster Chrono Two-Tone k černýmu obleku to jde dotáhnout daleko... :)

Máš recht.. Asi tu kategorii prostě nepochopím. A tady mi ji nikdo nepopíše jinak, než "že je to prostě jasné" a já jsem exot.. To mi vlastně neva..

Odesláno
Jeremy, prosím, už se na to vykašli. Nám je jedno, že nosíš Breitlingy a Bondovky k obleku, ale nechtěj, abychom napsali, že se nám to tak líbí a že je to to pravé. Necháme si každý svůj názor a jedem dál. Navíc je zřejmé, že i se Seamaster Chrono Two-Tone k černýmu obleku to jde dotáhnout daleko... :)

Máš recht.. Asi tu kategorii prostě nepochopím. A tady mi ji nikdo nepopíše jinak, než "že je to prostě jasné" a já jsem exot.. To mi vlastně neva..

Zábavná diskuse. Napadla mě jedna věc. Není to tak dávno, kdy jediná "správná" barva košile byla bílá. Termín "bílé límečky" ostatně mluví sám za sebe. Od té doby se ovšem estetika poněkud posunula a společensky přijatelné jsou prakticky všechny barvy, dokonce včetně růžové.

Není to analogie s hodinkami? Bílou košilí se nic nezkazí a klasickými "oblekovými" hodinkami taky ne. (Osobně ovšem bílou košili nenosím, protože mi navždy bude připomínat taneční, zkoušky na VŠ a podobné nepříjemnosti.) Ale čas pokročil, dnešní estetika je poněkud jinde a pěkné masivní ocelové hodinky sportovního typu si k obleku umím perfektně představit. Omegy Seamaster bych si k obleku klidně vzal, protože vypadají noblesně. Potápěčský počítač Suunto ovšem nikoli, protože by to bylo mimo mísu.

Naopak, decentní hodinky "oblekového" typu mohou působit překvapivě dobře v kombinaci s džínami, teniskami a tričkem. Dojem může být lehce dekadentní, ale někdy je to tak dobře.

Hergot, ze mě se stává estét, jak je to možné? Že by příznaky stárnutí?

Odesláno

Je mi docela lito, že se tato diskuze zvrhla na diskuzi čistě módní :(

Já hledám hodinky jistého designu protože se mi líbí, je naprosto zcestné ponižovat bližního svého jen kvůli tomu, že se mi nelíbí hodinky co nosí a k čemu je nosí!!

Takže módní diskutéry prosím: "Běžte diskutovat někam jinam". Pokud má někdo ještě zájem držet se původního směru diskuze, budu velice rád.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Je mi docela lito, že se tato diskuze zvrhla na diskuzi čistě módní :(

Já hledám hodinky jistého designu protože se mi líbí, je naprosto zcestné ponižovat bližního svého jen kvůli tomu, že se mi nelíbí hodinky co nosí a k čemu je nosí!!

Takže módní diskutéry prosím: "Běžte diskutovat někam jinam". Pokud má někdo ještě zájem držet se původního směru diskuze, budu velice rád.

Dobrá tedy.....

Dnes je jedenáctého září, dnes jsou v módě hodinky dvouvěžové. To je zajímavá komplikace, ne? :rolleyes:

Návštěvník Kamil
Odesláno
to magor: jako pokus o vtip dobry, ale politiku sem prosim taky netahejte, na to jsou jiny servery...

To nemá s politikou nic společnýho. Je to jen takové odlehčení, abychom nedopadli jako na vedlejším vlákně "Hodinky prezidenta SR Ivana Gašparoviče". :P

Odesláno
Zábavná diskuse. Napadla mě jedna věc. Není to tak dávno, kdy jediná "správná" barva košile byla bílá. Termín "bílé límečky" ostatně mluví sám za sebe. Od té doby se ovšem estetika poněkud posunula a společensky přijatelné jsou prakticky všechny barvy, dokonce včetně růžové.

Není to analogie s hodinkami? Bílou košilí se nic nezkazí a klasickými "oblekovými" hodinkami taky ne. (Osobně ovšem bílou košili nenosím, protože mi navždy bude připomínat taneční, zkoušky na VŠ a podobné nepříjemnosti.) Ale čas pokročil, dnešní estetika je poněkud jinde a pěkné masivní ocelové hodinky sportovního typu si k obleku umím perfektně představit. Omegy Seamaster bych si k obleku klidně vzal, protože vypadají noblesně. Potápěčský počítač Suunto ovšem nikoli, protože by to bylo mimo mísu.

Naopak, decentní hodinky "oblekového" typu mohou působit překvapivě dobře v kombinaci s džínami, teniskami a tričkem. Dojem může být lehce dekadentní, ale někdy je to tak dobře.

No huráááááááá.. PŘESNĚ!!!!!!! díkyyyyyyyyyyy nejsem exot! Jsme dva!!

Odesláno
Od té doby se ovšem estetika poněkud posunula a společensky přijatelné jsou prakticky všechny barvy, dokonce včetně růžové.

tak to teda nesu, som sice zastanca sedlak mody ako fitnesgate, teplaky a podobne, ale ruzova kosela rozhodne spolocensky prijatelna neni, urcite ne na urovni "spolocenskeho oblecenia", to si len kde-kdo mysli ze ked dojde v ruzovej koseli a v kravate z mikimauzom tak dneska je to OK. ne, neni.

biela kosela je furt biela kosela. maximalne este bledomodra a seda je prijatelna.. ale ruzova kosela to je vizitka extravagantneho geja a navyse sedlaka.

Odesláno
Ne jeremy nejste dva - ještě jsou tu např. pražští taxíkáři a vídenští čističi kanálů.

Jéééééééééé já se tak bavím... jůůůůůůůůůůůůůů

Není nic lepšího, než vidět slušně vychovaného a hlavně vtipného člověka v akci..

Odesláno
Ad kategorie "společenské", "sportovní" - já pro to mám pochopení. Má-li někdo však jen jedny hodinky, tak je nosí oblek/montérky a asi to neřeší.

Souhlas, ale na tomhle webu clovek s jednema hodinkama asi cejti divne.

No, divne se necitim, akorat se tu proste nemuzu tolik rozepisovat, tak jen ctu. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...