pedrot Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Ahoj všem. Četl jsem tady vlákno o vzniku limitované chronomágové serie 25 kusů. Docela by mě zajímalo jak vytvořit limitku(kdo z vás profíků by pomohl) 25-50 ks,kteří výrobci jsou ochotni,jak je to finančně náročné atd. Taková představa by byla - qarz strojek,datumka,vodotěsnost 100,ev stopky, safír s antireflexem,luneta se spec funkcemi(puls,dech-ta už je vymyšlená),osvětlení ručiček vč vteřinovky + indexů superluminova nebo H3,titan nebo ocel,tahy -možnosti....Šlo by o hodinky pro profesionální záchranáře. V březnu máme sněm komory a chtěl bych to tam odprezentovat.Dík za reakce P. Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem pedrot
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 imho nerealne ALe není...něco mi říká,že pokud osloví takovej Prim,že jim to třeba udělaj.....minimálně už jako reklamu
Ruda Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Obě dvě liminitované edice od Steinhartu jsou přes Kubsona. Zkus jej kontaktovat a uvidíš.
Donuts Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Obě dvě liminitované edice od Steinhartu jsou přes Kubsona. Zkus jej kontaktovat a uvidíš. Jaky strojek s takovymi funkcemi by asi tak GS pouzil?
Baker Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Myslim, ze je na miste se tazatele zeptat, jakou ma predstavu o cene a pak delat rychle zavery.
pedrot Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Myslim, ze je na miste se tazatele zeptat, jakou ma predstavu o cene. Moje cesta je zjistit co by to stálo a pak zistit.kolik kolegů by si je závazně za tu cenu objednalo................ V komoře je několik set lidí ........ tak věřím že se nadšenci pro limitku najdou. Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem pedrot
Baker Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 No mozna bych nejdrive mezi kolegy, udelal malou anketu, zda jsou ochotni dat do hodinek takove penize, zacal bych na castce 10t az 20t za kus, levnejsi se obavam, ze to nebude. Ono i s takovou cenovou nabidkou, popr. zpracovanim vzhledu je dost prace na to, aby potom cely projekt krachl kvuli nedostatecnemu poctu zajemcu.
pedrot Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 No mozna bych nejdrive mezi kolegy, udelal malou anketu, zda jsou ochotni dat do hodinek takove penize, zacal bych na castce 10t az 20t za kus, levnejsi se obavam, ze to nebude. Ono i s takovou cenovou nabidkou, popr. zpracovanim vzhledu je dost prace na to, aby potom cely projekt krachl kvuli nedostatecnemu poctu zajemcu. Ok
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 No mozna bych nejdrive mezi kolegy, udelal malou anketu, zda jsou ochotni dat do hodinek takove penize, zacal bych na castce 10t az 20t za kus, levnejsi se obavam, ze to nebude. Ono i s takovou cenovou nabidkou, popr. zpracovanim vzhledu je dost prace na to, aby potom cely projekt krachl kvuli nedostatecnemu poctu zajemcu. máš recht......
Ruda Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Jaky strojek s takovymi funkcemi by asi tak GS pouzil? LE od Steinhart jdou přes Kubsona, LE od Elton Hodinářská byly asi rovnou přes "Prima". Kdo jiný tady na fóru něco takového zorganizoval? Řešily se tu LE G-shock, pokud vím, tak to vyšumělo. "Kubson" je hodinkový nadšenec a obchodník. Kdo jiný má kontakty na různé výrobce?
cali Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Prim sport Q 41 http://www.prim.cz/objednavka?4220 safir tam urobit vedia, vodotesnost je OK, na lunete ti vuyfrezuju co len budes chciet, na ciselnik ti nakreslia co len budes chciet.... a rucky pouziju ake len budes chciet .... navrhujem este tlacit ich do Li verzie toho ronda stroja, ktora ma myslim viac kamenov a drasticky vacsiu baterku (cca 8+rokov) vysledkom budu neznicitelne hodinky ceskej vyroby za cenu pri 50ks hlboko pod 10K a ak to nebudete prehanat s tymi individualizaciami tak aj pod 5K.
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Tak jesli to má být pulsometer a ta stupnice na měření dechové frekvence, tak by to měl být chronograf a tam je v mechanice cena 20tis úplně mimo, sto spíš 30-40. V kvarcu by to ale šlo o hodně za míň.
rubus32 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Já nevim, nechci předjímat hodinkofilii u záchranářů, ale nejschůdnější by mi přišlo vybrat nějaké neokoukané Seika nebo Citizeny (modelů maj až běda) a "limitku" si nechat vypálit laserem zespoda na dýnko. Sklíčko hardlex by mohlo stačit a chrona mají velmi velice slušná a za rozumnou cenu, rozhodně bohatě do 5 tis. Víc bych moc nečekal, že budou ochotný za to dát. Nebo hledat sponzora, který by třeba půlku ceny zasponzoroval (když je to pro záchranáře, proč ne, že?).
pedrot Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Tak jesli to má být pulsometer a ta stupnice na měření dechové frekvence, tak by to měl být chronograf a tam je v mechanice cena 20tis úplně mimo, sto spíš 30-40. V kvarcu by to ale šlo o hodně za míň. PŘEDSTAVA TÉ STUPNICE JE PODOBNÁ TOMU CO JE NA HODINKÁCH V ODKAZU,ALE JÁ BYCH TO RADĚLI VIDĚL MÍSTO TOHO TACHYMERTU NA LUNETĚ NEŽ NA CIFERNÍKU.tAK JAK JE TO NA TOM OBRÁZKU JE TO HNUS.mIMOCHODEM TO BUDE ASI NĚJAKÝ **** TO CO TAM MAJÍ.ŽE? http://www.paramedik.eu/doplnky/ Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem pedrot
pedrot Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Já nevim, nechci předjímat hodinkofilii u záchranářů, ale nejschůdnější by mi přišlo vybrat nějaké neokoukané Seika nebo Citizeny (modelů maj až běda) a "limitku" si nechat vypálit laserem zespoda na dýnko. Sklíčko hardlex by mohlo stačit a chrona mají velmi velice slušná a za rozumnou cenu, rozhodně bohatě do 5 tis. Víc bych moc nečekal, že budou ochotný za to dát. Nebo hledat sponzora, který by třeba půlku ceny zasponzoroval (když je to pro záchranáře, proč ne, že?). I TO JE ŘEŠENÍ,ALE ZATÍM SE NECHCI LIMITKY VZDÁT.UVIDÍME :-). HODINKY |"PARAMEDIK" TO BY BYLA KRÁSA :-)a SPONZOŘI - PRO ZÁCHRANÁŘE? NO NEVÍM,JEZDÍM TO UŽ 20TÝ ROK A MOC JICH NENÍ A NA HODINKY TO BY BYLO ASI DOST TĚŽKÉ.
lib Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Na quartzky bys´ mohl oslovit tyto: http://www.121time.com/
mmako Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Možná by stálo za to zkusit oslovit Traser (mb-microtec - ), jak popisuješ ty parametry, sedí to na jejich produkci a custom ciferníky pro malé série nabízející už teď, možná by zvládli něco i s lunetou....
cody Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 ...qartz strojek...stopky... Tak jesli to má být pulsometer a ta stupnice na měření dechové frekvence, tak by to měl být chronograf a tam je v mechanice cena 20tis úplně mimo, sto spíš 30-40. V kvarcu by to ale šlo o hodně za míň. Tada: Hele drz se svych vintage Pedrot: Chvalyhodna snaha. Pote co mi kolega z fora licil story s hodinkama pro PCR odhaduju strop na 10000kc a to jen pro to, ze o zachranarich mam 20x lepsi mineni nez o policajtech. Drzim palce at to vyjde. A muj posteh - zachranar stopky urcite vyuzije, kdyby to byl problem vyresis to otocnou lunetou. Možná by stálo za to zkusit oslovit Traser (mb-microtec - ), jak popisuješ ty parametry, sedí to na jejich produkci a custom ciferníky pro malé série nabízející už teď, možná by zvládli něco i s lunetou.... Anebo Lum-tec. Vyhradni zastoupeni ma vstricny clen fora, za optani nic nedas. Ale cenove to nebude prca.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se