Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Caute mladenci,

len som chcel podakovat tomuto foru resp. vam vsetkym za pomoc s vyhodnym nakupom mojich vysnivanych Citizen hodiniek. Resp. vdaka tomu ze ste tu spomenuli shop www.newatch.com som usetril asi 10 000 Sk (dnes uz u nas cca 330?). U nas by som si ich ani nebol kupil za tu cenu... Chcu za ne asi 23000 Sk...

Inak prislo mi to behom 2 dni, je to naozaj spolahlivy shop. Postovne 16?. Vseho vsudy 466?.

Prve dojmy a skusenosti:

Myslel som si, ze budu o nieco ľahsie. Neviem si predstavit ze by boli z ocele, to by mi asi uz aj vadilo. Tieto su tak akurat.

Skusal som si sam skratit ,,ťah" ale po 4 minutach som zistil ze to sam nemam sancu spravit. Tak som sadol do auta a prisiel do prveho obchodu s hodinami. Mila slecna mi to za 4 minutky skratila :)

V aute som skoro nabural do stlpu lebo som na ne stale čumel :)

Majte sa a este raz diky

post-10951-1264189937.jpg

Upraveno uživatelem Petom1
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Caute mladenci,

len som chcel podakovat tomuto foru resp. vam vsetkym za pomoc s vyhodnym nakupom mojich vysnivanych Citizen hodiniek. Resp. vdaka tomu ze ste tu spomenuli shop www.newatch.com som usetril asi 10 000 Sk (dnes uz u nas cca 330?). U nas by som si ich ani nebol kupil za tu cenu... Chcu za ne asi 23000 Sk...

Inak prislo mi to behom 2 dni, je to naozaj spolahlivy shop. Postovne 16?. Vseho vsudy 466?.

Prve dojmy a skusenosti:

Myslel som si, ze budu o nieco ľahsie. Neviem si predstavit ze by boli z ocele, to by mi asi uz aj vadilo. Tieto su tak akurat.

Skusal som si sam skratit ,,ťah" ale po 4 minutach som zistil ze to sam nemam sancu spravit. Tak som sadol do auta a prisiel do prveho obchodu s hodinami. Mila slecna mi to za 4 minutky skratila :)

V aute som skoro nabural do stlpu lebo som na ne stale čumel :)

Majte sa a este raz diky

Gratulejšn, taky jsem je měl, ty v oceli, váha byla v pohodě, vůbec celé hodinky byly v pohodě, škoda jich.

• po měsících...
Odesláno

Tiez si ich planujem kupit, len stale vaham. Zdaju sa mi velke na moju ruku, nie som nejaky svalovec. Vies napisat kolko maju vonkajsi priemer ? A ake zapina nie remienka ?

dik, Peter

Odesláno
Tiez si ich planujem kupit, len stale vaham. Zdaju sa mi velke na moju ruku, nie som nejaky svalovec. Vies napisat kolko maju vonkajsi priemer ? A ake zapina nie remienka ?

dik, Peter

Jen do toho jděte, Citizen Promaster mám přes rok a není co jim vytknout.

Fungujou na 100%, jen ten budík mi nevzbudí pokaždý. Mohl by být hlasitější, ale aspoň se vyspím :-)

Ale jinak, opravdu hodinky na každý den, mají prostě všechno nutný užitečný a jsou EKO.

Odesláno

To Peter: Já mám zápěstí 17,5 cm a hodinky mi nepřijdou velké. Ony jen působí větší díky velkému sklíčku a vnitřní lunetě. I na úzké ruce je to OK a nejsou vůbec těžké.

Odesláno
To Peter: Já mám zápěstí 17,5 cm a hodinky mi nepřijdou velké. Ony jen působí větší díky velkému sklíčku a vnitřní lunetě. I na úzké ruce je to OK a nejsou vůbec těžké.

Jsem na tom stejně.

Jak jsem se tu někde správně dočet, nezáleží na zápěstí, ale na celkové konstalaci těla.

Takže je dobrý něco zkusit třeba alespoň ve stejným průměru někde v obchoďáku.

Odesláno

Mam primer zapestia 16cm. Skusal som si u nas v obchode citizenky JY0080-62E a celkom sa mi velkostou pozdavali, ale model AS2030-57E ma prazdnejsi cifernik a posobi na ruke vacsi (aspon mne sa zda). Mam rad moderne technologie a titan a ma prehladny cifernik, preto sa mi paci tento model.

• po měsících...
Odesláno

Tak a mám je taky konečně doma, já je nakonec koupil u nás v CZ, přece jenom mám mě zlákala ta garance a taková trošku jistota toho co kupuji, jediné co jsem objednal z Madridu byl kožený pásek, ale ta cena, to je fakt síla. Co se týká hodiněk, tak jsem absolutně nadšený, na ruce sedí prostě špičkově, čas se odečítá na výbornou, obslucha super, váha titanové verze co mám já je ohromující, lehké až k neuvěření. Ručičky vydrží spolehlivě svítit celou noc až do rána, takže též spokojenost. Zatím jsem nenašel jedinou vadu.

post-14140-039216000 1295120589.jpg

post-14140-021531700 1295120598.jpg

post-14140-013719500 1295120607.jpg

post-14140-069195500 1295120614.jpg

post-14140-056644400 1295120623.jpg

post-14140-093231300 1295120630.jpg

Odesláno

Navic by se mohlo zdat, ze by mohlo byt z plastu kvuli radicontrolled, ale jiz podle navodu bych to vyloucil, jasne se pise, ze je doporuceno, aby se hodinky polozily pozici 9 k vysilanemu signalu. Tim pade je jasne, prave v te casti poleze signal do hodinek a tam zadne tlacitko neni, navic korunka je z kovu, dalsi na pozici 8 je z kovu, vse ostatni je z kovu, tak proc najednou plast? Nebo ma nekdo nejake vysvetleni ci duvod proc se domniva, ze tlacitko na 4 je plastove?

Odesláno

Ano presne koli radio controlled som to myslel..

Cital som ze je to z umelej hmoty tak radsej som sa spytal ked si ich vlastnikom..

Je fajn ze to neni z plastu..

Ked kov tak kov :)

Dik..

Odesláno

Nasiel som koli comu som sa pytal ci je to plast..

Titanové hodinky se vyrábí celé z titanu, bez povrchového pokovování. A to i ty levnější. Potitanované bývají korunky a tlačítka. U těhto Citizenů je titanová barva na plastovém tlačítku. Z plastu proto, aby se rádiové vlny dostaly dovnitř.

Odesláno

Navod som necital tak neviem a ani nemam tieto hodinky..

Ale uz aspon viem aka je pravda..

Inak to ze by to bol plast neni z fotiek vidno a je dobre ze je to ako to je..

Su to perfektne hodinky,mozno ich raz budem mat aj ja :rolleyes:

Odesláno

Se vsim vsudy 2063,- jeste k tomu tlacitku, proc tedy pisi, aby se hodinky nastavily k signalu pozici 9, proc by tedy bylo zrovna tlacitko na pozici 4 kovove, kdyz by to spis melo byt to na pozici 8.odkud pochazi ten text s tim potitanovanym tlacitkem, docela me to zajima, jsem taky takovy stoura.

Jinak pasek super a praska samozrejme titan.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...